lørdag 4. august 2018

19.). Varsel: "AP finansierer hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk stat i Staten gjennom organisert aksjesvindel."

.
19.). Varsel: "AP finansierer hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk stat i Staten gjennom organisert aksjesvindel."
.
Min originale bloggtekst på Norsk om hvordan Statsminister Jens Stoltenberg gikk fra plagsom AP-nepotisme til regelrett AP-okkupasjon av alt det AP trenger å kontrollere for å ha makten i Norge - enten AP er i Regjeringsbygget eller ikke.
Om hvordan Statsminister Jens Stoltenberg plasserte Rune Bjerke for å skape Statsbanken DNB om til "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB". Og om hvordan CEO DNB Rune Bjerke sammen med CEO OSE Bente Landsnes skapte AP/DNBs Svindeltrekant DNB/Rune Bjerke/DNM - OSE/Bente Landsnes/VPS - NTM for å finansiere Statsminister Jens Stoltenbergs stat i Staten. - En indre AP-okkupasjon noen i AP viderefører.
.
Originale Norske bloggtekst skrevet 2014.02.16. Forbedret frem til 2015.01.17.
"Norge i NATO. AP finansierer hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk stat i Staten gjennom organisert aksjesvindel."
.
Da Jens Stoltenberg ble utnevnt til NATOs nye Generalsekretær startet jeg, etter avtale med den Amerikanske Ambassaden i Bangkok, å skrive for Amerikansk Etterretning for å få Jens Stoltenberg overvåket av NSA 24/7.
Jeg skrev for Amerikansk Etterretning frem til Januar 2016 - men jeg holdt det hemmelig til August 2017...
.
"10.) Written 2016.01.17. for CIA:"
omsvindelogbedrag.blogspot.no
.
.
Blogg forbedret 17. januar 2015:
(I have translated this blog into english.
If you want another language use my English text as basis for your translation. The English text is now far, far better than the Norwegian text.)
.
Den engelske oversettelsen av bloggen min har fått en meget lang - og god - innledning som ikke finnes på norsk. Legg spesielt merke til punktet om varsler-prisen "Zola-prisen". Prisen er falsk og eksisterer hovedsakelig for at Arbeiderpartiet skal kunne kartlegge varslere som er eller kan bli et problem for Arbeiderpartiet. "J'accuse!"
.
Her er de av punktene mine som stort sett ikke finnes på norsk:
.
My English blog is extra LONG and this is the first of four TOCs:
.
a. ) I am protected by my freedom of speech.
b. ) Why this blog has FOUR tables of contents.
c. )  Russia feared this blog before I accused Russia of anything wrong...
d. ) Acronyms explained.
e. ) "Power corrupts, absolute power corrupts absolutely."
f. ) Jens as Secretary General of NATO. - Was it premeditated and planned, or just opportunistic?
g. ) What will be Jens' and Labour Party's secret agenda in NATO?
h. ) Jens is Labour Party. Labour Party is Jens.
i. ) This blog describes the best - and the best protected - fraud systematization and fraud organization Europe has ever seen. Mentor: Russia. "J'accuse!"
j. ) Four stock frauds for the benefit of three Russian companies.
k. ) Norwegian Labour Party is the worlds best protected criminal organization. Mentor: Russia. "J'accuse!"
l. ) Criminal Labour Party's "State within the State". Mentor: Russia. "J'accuse!"
m. ) Criminal Labour Party, and other organized crime, has editorial control over the mainstream press and media. Mentor: Russia. "J'accuse!"
n. ) Criminal Labour Party has control over key organisations and key persons like the current Attorney General. Mentor: Soviet Union / Russia. "J'accuse!"
o. ) Criminal Labour Party has its own fake "whistleblower prize" "The Zola-prize" to map whistleblowers and dissidents in Norway. "J'accuse!"
p. ) Criminal Labour Party puts whistleblowers and dissidents in straight jackets in mental hospitals. Mentor: Soviet Union. "J'accuse!"
q. ) Criminal Labour Party is sabotaging political discussion forums to scare off serious writers and serious readers and serious debate. Mentor: Russia. "J'accuse!"
r. )  Swedish politician: "Norway is the last Soviet State!"
s. ) "V."/FSB have made Russia into a dictatorship. - But for how much longer?
t. ) When will the people of Russia finally be able to get a President they truly deserve?
u. ) The confusing dates - have been fixed...
v. ) April: I have been sabotaged by the "data virus" ​​ Whatisit?
w. ) October: New text sabotage. Whatisit?
x. ) About me.
y. ) I will not return to Norway until Jens is arrested and the criminal organization called "Labour Party" is dissolved...
z. ) A new word: "A jenser" and "to jens"...
And then comes: "The second content: A - Z."
.
.
Innledning:  "Makt korrumperer, absolutt makt korrumperer absolutt."
(Min lange engelske innledning, med a. - z., er langt bedre enn dette:)
 .
 Denne bloggen beskriver blant annet det beste og det best beskyttede svindelsystemet Europa har sett: Svindelsammarbeidet Arbeiderpartiet - DNB - Oslo Børs og den beskyttelsen Arbeiderpartiet gir Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM. Bloggen forsøker å forklare hvordan AP bruker sin del av svindel milliardene NOK til å videreutvikle sin hemmelige, ulovlige, ukontrollerbare og udemokratiske "Stat i Staten". Bloggen er et sammendrag av over seks år med selvbetalte deltids studier og deltids privatetterforsking om økonomisk og politisk svindel og bedrag i Norge. Bloggen er skrevet og lagt opp etter varslerprisen Zola-prisens kriterier: "Prisen tildeles personer som åpent og uredd har avdekket eller motarbeidet forhold som truer menneskeverd, demokrati og rettssikkerhet i Norge." Bloggen er skrevet slik jeg selv ser det og jeg er dermed beskyttet av min Ytringsfrihet.
 Alle personene i bloggen har siden før 25. mai 2010 visst hvem jeg er, uten at de har politianmeldt meg for eventuelle "injurierende påstander"...
 .
 "Mitt eget" eks-parti Arbeiderpartiet har i flere tiår bygget opp et nettverk av kontroll over alt det AP anser som viktig i Norge. Mye av det er gjort gjennom AP-nepotisme. AP-nepotisme som stort sett ikke er ulovlig. Men det denne bloggen omhandler er den AP organiserte økonomiske og politiske svindel og bedrag. Og den tidsperioden bloggen gjelder er hovedsakelig tidsperioden etter 1. januar 2007.
 .
 "J." er bloggens hovedperson. Han har ledet Arbeiderpartiet siden 2002. Han har i 9 år vært Norges mektigste person. 8 år som leder av Norge og 1 år som resultat av den skjulte makten han og Arbeiderpartiet skaffet seg mens han var leder av Norge.
 Den 1. oktober ble han leder for NATO, den aller største og mektigste millitære makt denne verden noen gang har sett. Og han ble leder i de største krisetider Vest-Europa har sett siden "den kalde krigen".
 Han ble da en av Vest-Europas desidert mektigste menn. Han er ambisiøs, intelligent, kald og kalkulerende.
 I denne bloggen skal jeg blant annet argumentere for at han IKKE skal fortsette å lede "den aller største og mektigste millitære makt denne verden noen gang har sett".
 I perioden etter 2002 er det gradvis blitt vanskeligere å kunne skille mellom det "J." gjør og det Arbeiderpartiet gjør for "J." og Arbeiderpartiet er etterhvert blitt til ett.
 Når jeg i bloggen skriver AP skriver jeg i realiteten "J." også. Når jeg i bloggen skriver "J." skriver jeg i realiteten AP også.
 Det AP har gjort, har han gjort. Det han har gjort, har AP gjort.
 Faller AP faller han også. Faller han faller AP også.
 .
 1. januar 2007 startet Arbeiderpartiet å ta svindelkontroll over den statseide banken DNB. Det ble gjort ved at AP plasserte "J." sin aller, aller beste AP-venn og forlover som sjef for banken. DNB-Rune tok svindelkontroll over Oslo Børs og DNB tok så svindelkontroll over Norsk Tillitsmann. AP hadde gjennom den statseide AP-banken DNB skapt Svindeltrekanten DNM - Oslo Børs/OSE - Norsk Tillitsmann/NTM.
 Hovedsvindel sammarbeidet DNM - OSE, organisert aksjesvindel, startet i 2008. Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM, organisert aksje og obligasjonssvindel, startet i 2009.
 Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM viste i 2008/2009 ingen forsiktighet i sine svindler. De skjulte ikke at de bedrev svindel. Bare noen som er helt trygg kan oppføre seg slik. Noen som beviser at de er beskyttet. Bare AP - gjennom sin AP-nepotistiske kontroll - kan tilby slik "100%" beskyttelse i Norge. Bare AP!
 Men AP ville ikke grunnlegge Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og beskytte svindel uten at AP selv fikk "halvparten" av svindelinntektene. Svindelinntekter som totalt er mange milliarder NOK pr år. Svindelinntekter som AP bruker til å bygge opp sin hemmelige, ulovlige, ukontrollerbare og udemokratiske stat i Staten.
 Og AP ville selvfølgelig ikke risikere at partiet ville komme i en situasjon der partiet kunne bli tvangsoppløst. Derfor kontrollerer AP - ifølge meg - blant annet Finanstilsynet, Økokrim og riksadvokaten. Og AP & Co har redaksjonell kontroll over hovedpressen og hovedmedia - noe som betyr at Norge ikke lengre har en "Fjerde Statsmakt".
 Forstår dere nå hva jeg mener med en "stat i Staten"?
 .
 Jeg heter Åsmund og jeg er 53 år. Tilsammen har jeg reist i 88 land og krysset 50 av landene på sykkel. Jeg har 36 år med nasjonal og internasjonal erfaring med å kunne gjennkjenne "sånne som" blant annet "J.".
 Jeg begynte med aksjer privat i 1992 og jeg har vært innom over 40 selskap som privat investor og jeg så selv at børsen utviklet seg fra en noenlunde ærlig handelsplass til en handelsplass med organisert økonomisk kriminalitet. I 2007/2008 og i 2009 ble jeg selv utsatt for investorsvindler så jeg solgte mine siste aksjer høsten 2009, for å kunne ha råd til å fortsette min selvfinansierte privatetterforsking. Jeg er fra Bergen, men jeg har oppholdt meg i Asia i "politisk eksil" siden høsten 2009. I over fire år har jeg vært blakk og derfor nesten ikkefungerende som privatetterforsker.
Se "V ) Lån til meg?" litt lengre nede i bloggen for detaljer.
.
"Nytt": Beviset på at de har visst siden (før) 25. mai 2010 hvem jeg er.
.
Den 25. mai 2010 kom denne teksten i (minst) tre forskjellige tråder på HegnarOnline. Tilsynelatende skrevet av en advokat.
"Spammeren i Fyllingsdalen" viser at de visste hvem jeg er uten at de da gikk inntrykk av at de visste hvor jeg var. (Jeg skrev da - som nå - ifra Asia.) At de ramser opp mine private arkiv som "OBJAKT, CRUNFL, NFL mfl" og at de kaller meg med mitt passordbeskyttede nick NFL 98/2 beviser at det ikke er tvil. Det var meg og kun meg de mente. Til tross for det har de aldri politianmeldt meg for "injurierende påstander"...
Men etterhvert ble de gode til å sabotere for meg og tilslutt var bortimot alt jeg noengang hadde skrevet slettet. Nye tråder ble slettet etter noen timer eller dager og nye nick ble slettet etter noen gangers bruk...
.
"Gjest (25.05.10 18:19 ), lest 12 ganger
RE^1: Ang. Tagging på forumet
.
NFL 98/2s vedvarende sjikane og spamming av forumet under tickere som OBJAKT, CRUNFL, NFL mfl strider mot grunnleggende rettigheter i samfunnet. Påstander om at navngitte eller lett gjenkjennelige personer skal ha begått grove lovbrudd uten at de dt gjelder blir konfrontert med påstandene og gis anlednign til å ta til motmæle er åpenbart i strid med punktene 4.17, 4.14 og 4.15 i Vær Varsom -plakaten:
http://presse.no/Pressens_Faglige_Utvalg_PFU/Var_Varsom-plakaten/
Det er oppsiktsvekkende at Admin/redaktørene for Hegnar Online tillater slik sjikane og spamming, særlig sett i lys av det som er sagt om redaktøransvaret i dagens DN side 56.
Videre er mangelen på kontroll med og fjerning av støtende og grovt krenkende innlegg og innlegg som klart er postet for å påvirke aksjekurser positivt eller negativt, noe som strekt vil tale mot at Hegnar Online får medhold ved et eventuelt søksmål mot spammeren i Fyllingsdalen eller den eller de som utgir seg for å være ham. En advokat ville på få minutter kunne illustrere hvor utrolig mye griseri som slipper gjennom og blir stående.
En annen sak er at ”å forberede sivilt søksmål” høres noe pretensiøst ut, det det er tale om er en forliksklage og behandling i Forliksrådet for så eventulelt å bli henvist til tingretten for ordinær domstolsbehandling.
Å kreve erstatning for økte kostnader vil bli målt opp mot besparelsen som følger av å la forumet seile sin egen sjø som en internettets dovegg. Det er vanskelig å skitne til noe mer noe som allerede er fullstendig tilgriset. Hegnar Online vil åpnebart ikke nå frem med kravet.
Spammeren kan heller ikke dømmes for å ha skrevet idiotiske og støtende ting. Heller ikke for gjentatte postinger. Hva skulle en slik dom gå ut på så lenge Hegnar Online ikke overholder sitt eget reglement?
”Følgende er ikke tillatt:
• Gjentatt innlegg med samme innhold, "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debattene og forumet.
• Ærekrenkelser, rasistisk innlegg, truende innlegg, pornografisk innlegg eller annet i strid med norsk lov.
• Innlegg som bevisst sprer usannheter.”
Hegnar Online oppfordres til å ta en skikkelig vårrengjøring på forumet og sørge for at det er moderatorer som kan fjerne innlegg som innbærer brudd på reglementet og norsk lov. En god begynnelse kan være å slette alt som NFL 98/2 har postet de siste to-tre årene, det er spam og sjikane alt sammen."
.


.
Her er den første norske innholdsfortegnelsen A - Z:
.
A ) Er jeg fremdeles "den viktigste skribenten"? Er dette da den aller viktigste bloggen skrevet av en nordmann?
B ) AP er en alvorlig trussel mot Demokratiet, Rettssikkerheten og Menneskeverdet i Norge. "J'accuse!"
C ) Arbeiderpartiet var "mitt eget" parti...
D ) Fakta, "fakta" og resonnering "fakta" om AP/DNB/OSE politiske og økonomiske svindel og bedrag.
E ) En frustrert eks-innsider beklaget seg i 2010 over at svindlere hylles "av ministere, presse og folk ellers."
F ) "Norge er gjennomkorrupt land..." 17 år med samme riksadvokat: Tabbe eller bevisst kveling av Rettssikkerheten i Norge?
G ) "Mitt eget" eks-parti AP trenger mange milliarder NOK for å videreutvikle sin hemmelige, ulovlige, ukontrollerbare og udemokratiske stat i Staten. AP svindler oss alle på Oslo Børs fordi AP feilaktig mener at AP har en moralsk rett til å milliard NOK svindle og "hevne seg på" det AP feilaktig tror er "de Høyre og Frp velgende, skattesnytende, børs spekulantene".
H ) Den "beste" og farligste form for DNM/Oslo Børs milliard NOK svindler - og det hele er beskyttet av hoved svindel profitør AP...
I ) Hvor mange titalls selvmord har hoved svindel profitør AP vært med på å utløse via DNM og Oslo Børs de siste seks årene?
J ) Har jeg talent som poet?
K ) "Negative" konsekvenser for Norge ved tvangsoppløsning av AP.
L ) Positive konsekvenser for Norge ved tvangsoppløsning av AP.
M ) "Hva skal jeg si hvis en av bloggens hovedmistenkte ringer og trygler om hjelp?"
N ) Hva gikk galt for Norge?
O ) Hvem skal rydde opp etter AP? Regjeringen + en av de "20"? EU? NATO?
P ) Mahatma Gandhi viser vei...
.
Om meg Åsmund:
Q ) Irritert på meg?
R ) En blakk privat etterforskers liv i Asia - og dere har ingen grunn til å misunne meg...
S ) Har jeg mere familie her enn det jeg har i Norge?
T ) Har jeg grunnlag for politisk asyl i Asia på humanitært grunnlag?
U ) Jeg bor i en asiatisk landsby - uten internett...
V ) Lån til meg? Aldri har noen stått SÅ lenge og SÅ til de grader alene - og blakk - med noe som er SÅ viktig for Norges Nåtid og Fremtid...
W ) "Bloggfoto" av meg:
.
Om Oslo Børs og aksjer:
X ) Oslo Børs er viktigere for Norge enn du tror:
Y ) Børsens 20 største tapere er nå ned mellom -97% og -99,998% fra aksjenes høyeste kurs (ATH).
.
Om organisert aksjesvindel:
Z ) "Syv år med [AP/DNB/OSE] systematisert og ledet aksjesvindel." Alternativ "AP-ideologisk" tittel: "La oss svindle de Høyre og Frp velgende børsspekulantene!"
.
Et sitat med krav som min blogg så absolutt oppfyller: "Substans. Bloggen bør tilføre oss noe. Helst elementer som man finner ingen eller få andre steder."
Skrivingen av bloggen startet den 16. februar, men bloggen ble ikke ferdig før den 3. mai. Vennligst gjør eventuelt interesserte oppmerksom på bloggen.
Et litt omskrevet sitat fra Arnulf Øverland:
"Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som - 'du feilaktig tror' - ikke rammer degselv."
.
.
A ) Er jeg fremdeles "den viktigste skribenten"? Er dette da den aller viktigste bloggen skrevet av en nordmann?
.
I oktober 2009 ble jeg kåret til "den viktigste (norske) skribenten" - og siden den gang er jeg blitt enda bedre og enda mere treffsikker. Vil denne bloggen i fremtiden bli vurdert til den aller, aller viktigste bloggen en nordmann har skrevet?
Visste vedkommende som skrev innlegget under at "de aller svarteste og mørkeste kreftene i det norske samfunn" var - og er - "mitt eget" eks-parti AP i sammarbeid med AP-banken DNB, Oslo Børs og organisert økonomisk kriminalitet?
AP har de siste syv årene brukt - ifølge meg - inntekter i milliardklassen fra organisert aksjesvindel til å finansiere hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk kontroll over Norge. Det vil si at AP allerede kontrollerer det AP ønsker å kontrollere i Norge, selv om AP ikke lengre sitter i regjeringen. AP har i realitet utviklet en stat i Staten. Hva AP har gjort mot Norge og Norges befolkning er - ifølge meg og min blogg - alvorlig nok til at partiet kan bli tvangsoppløst.
Innlegg av: Gjest (01.10.09 14:50 ), lest 565 ganger
RE^1: KOA:FxxxAS/DNM/Nordea meldes Økokrim!
"NFL 98/2 du er en fantastisk skribent!
Ja, jeg vil påstå at du er den viktigste skribenten her i landet, uansett medium (aviser, radio, TV m.m.) og sjanger.
Den jobben du gjør kan ikke vurderes høyt nok. Du står - på egen hånd - opp mot de aller svarteste og mørkeste kreftene i det norske samfunn.
Jeg er så imponert at jeg ikke finner ord. Tusen takk!"
.
.
B ) AP er en alvorlig trussel mot Demokratiet, Rettssikkerheten og Menneskeverdet i Norge. "J'accuse!"
.
Denne bloggen omhandler AP/DNB/OSE organisert, systematisert og ledet aksje svindel og obligasjon svindel i mangemilliard NOK klassen. Svindel som blant annet finansierer APs hemmelige, ulovlige, ukontrollerbare og udemokratiske politiske kontroll over Norge. APs egen stat i Staten.
Alt som jeg har skrevet i bloggen min er slikt jeg ser det etter seks år med selv betalt og selv utført deltids studier og deltids privat etterforsking. Dessverre for Norge og Norges Fremtid har jeg vært blakk i over tre år nå og derfor lite fungerende som privatetterforsker. Bloggen er i realitet en lånesøknad til alle lovlydige slik at jeg kan fortsette min privatetterforsking på vegne av Norges Økonomiske og Politiske Fremtid.
Bloggen er skrevet på en slik måte at jeg bevisst irriterer de jeg skriver om OG bloggen er skrevet etter varslerprisen Zola-prisens kriterier: "Prisen tildeles personer som >åpent og uredd< har >avdekket eller motarbeidet< >forhold som truer menneskeverd, demokrati og rettssikkerhet i Norge.<" Zola-prisen bygger på den franske varsleren Emile Zola sin avisartikkel "J'accuse!"
Data til bloggen har jeg hentet fra Oslo Børs, Netfonds og selskapers hjemmesider. Informasjon til utarbeiding av bloggen har jeg hentet fra regjeringen.no (under AP/SV/SP) fra APs hjemmeside og videre ifra blant annet hjemmesidene til DNB, Finanstilsynet, Økokrim, riksadvokaten og Høyesterett.
Jeg skal i bloggen forklare blant annet disse seks hoved-påstandene:
1.) Hvorfor AP er en alvorlig trussel mot Demokratiet i Norge.
2.) Hvorfor AP/DNB er en alvorlig trussel mot Rettssikkerheten i Norge.
3.) Hvorfor AP/DNB/OSE er en alvorlig trussel mot Menneskeverdet i Norge.
4.) Hvorfor nordmenns naivitet, personlige egoisme og nåtids egoisme er en alvorlig trussel mot Norges Fremtid. (European Social Survey: "Nordmenn er Europas mest naive folk.")
5.) Hvorfor en AP & Co redaksjonelt kneblet og kontrollert "fjerde statsmakt" (hovedpresse og hovedmedia), er en alvorlig trussel mot Demokratiet, Rettssikkerheten, Menneskeverdet og Norges Fremtid.
6.) Hvorfor vi lever i en tidsalder som - "takket" være "mitt eget" eks parti AP - er HELT avgjørende for Norges videre utforming og hvorfor vi MÅ ordne opp NÅ og ikke skyve de AP/DNB skapte problemene videre til neste generasjon.
Da jeg i seks år skrev om AP/DNB/OSE organisert kriminalitet på diskusjons forumet, kom Norge i en litt utilsiktet vanskelig situasjon. Andre kriminelle trumfer sine svindeloperasjoner igjennom både på Oslo Børs og ellers i samfunnet. Blir de stoppet eller straffet, truer de med å avsløre AP falskhetens Norge: AP/DNB/OSE/Finanstilsynet/Økokrim osv.
Den skjulte økonomiske og politiske kriminaliteten i Norge blir ikke stoppet før vi stopper AP & Co...
AP mener at Norge ikke kan fungere uten AP, kanskje det er på tide at vi viser verden at AP tar feil og at vi selv velger og greier å bli et fritt og selvstendig folk.
.
.
C ) Arbeiderpartiet var "mitt eget" parti...
.
Jeg stemte på "mitt eget" parti AP for aller, aller siste gang i 2005. I 2009 var forholdet AP og AP-banken DNB blitt for kvalmt, så jeg valgte å ikke stemme. I 2013 valgte jeg også å ikke stemme. Innen 2017 er forhåpentligvis AP blitt tvangsoppløst av en fremtidig AP-fri Høyesterett. Dermed kan de ærlige i eks AP danne et nytt parti for å delta i Stortingsvalget i 2017.
Stemte jeg kriminelle inn i regjeringen i 2005? Eller krysset de over til det kriminelle først i 2006/2007?
Jeg trodde i alle år at Demokratiet i Norge var både "selvgående" og "selvreparerende" og at jeg derfor kunne overlate den kjedelige, uinteressante og navlebeskuende Norges politikken til andre. Dessverre tok jeg skammelig feil...
Denne bloggen skal blant annet motivere til studier slik at fremtidige generasjoner kan gjennkjenne kriminelle FØR de kommer i regjeringsposisjon OG slik at fremtidige generasjoner kan gjennkjenne kriminalitet som utvikles i regjeringsposisjon.
.
.
D ) Fakta, "fakta" og resonnering "fakta" om AP/DNB/OSE politiske og økonomiske svindel og bedrag:
Så og si alle i Norge er investert i aksjer enten direkte eller gjennom aksjefond og/eller gjennom pensjonsfond. Derfor gjelder det jeg skriver om aksjesvindel så og si alle i Norge, mens det jeg skriver om politisk svindel og bedrag gjelder absolutt alle i Norge...
.
I seks år har jeg skrevet om økonomisk svindel og bedrag på Oslo Børs, skrivende på diskusjonsforumet HegnarOnline. I september 2009 oppdaget jeg at Norges viktigste handelsplass Oslo Børs (OSE 19,82% eid av DNB) sammarbeidet med DNBs meglerselskap DNM (100% eid av DNB) i svindel av aksjonærer og at DNM og OSE sammarbeider med Norges største trustee Norsk Tillitsmann (NTM 25% eid av DNB) i svindel av obligasjonseiere. Jeg kaller DNBs systematisering av økonomisk svindel for "Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM".
Det som var det interessante var at DNM og OSE gikk SÅ hardt og SÅ åpent frem mot sine svindelofre at de BEVISTE med sitt overmot at de var beskyttet. Beskyttet av mektige eier DNB, trodde jeg AP-naivt... Det var først i januar 2012 at jeg var villig til å se at det KUN er "mitt eget" eks parti som kan beskytte noen "100%" i Norge. AP ville selvfølgelig ikke ha beskyttet organisert økonomisk svindel hvis ikke AP selv hadde fått en god del av svindelmilliardene. Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM genererer svindelinntekter estimert av meg til minst 12 milliarder NOK i året siden 2008. Men AP hadde selvfølgelig ikke beskyttet økonomisk kriminalitet hvis ikke AP selv følte seg "100%" beskyttet...
- Fakta: AP er kjent for sin lovlige - men uheldige - nepotisme der de plasserer AP-folk i "alle" kontorer AP selv anser som viktige.
- Fakta: 1.januar 2007 plasserte AP statsministeren sin aller, aller beste AP venn og forlover som sjef for den statseide banken DNB.
- Fakta ifølge meg: DNM og OSE sammarbeider i svindel av aksjonærer og den komplette Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM sammarbeider i svindel av obligasjonseiere.
- Fakta ifølge meg: Ved ikke å forsøke å skjule sine "fingeravtrykk" BEVISER Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM at de er BESKYTTET.
- Mine resonnering "fakta" bygger blant annet på seks år med selvbetalte deltids studier og deltids privat etterforsking av norsk svindel og bedrag - og 36 år internasjonal erfaring med å kunne gjennkjenne kriminelle og forstå kriminelles måter å "tenke" på.
- Resonnering "fakta" ifølge meg: AP & Co verver også folk som allerede er i stillinger som AP & Co ønsker å kontrollere. Dette gjøres enten frivillig og gratis gjennom det vedkommende tror er felles ideologi eller gjennom bestikkelser og korrupsjon. Men det kan også gjøres ved å lokke noen inn i en straffbar handling som kan brukes mot vedkommende som utpressing - og mulighetene for å skape utpressings grunnlag er nesten uendelige...
- Resonnering "fakta" ifølge meg: AP & Co kontrollere hovedpressen og hovedmedia. Det er ingen ulovlig kontroll kun redaksjonell kontroll slik at visse tema ikke kan omtales. I tillegg brukes presse og media til menings styring innen en rekke tema - og for å overbevise nordmenn om at Norge, som verdens rikeste land, er verdens beste land å bo i og at alvorlig økonomisk og politisk kriminalitet selvfølgelig ikke eksisterer i Norge...
Slik presse og mediakontroll er alikevel nok til at Norge ikke lengre har pressen og media som "Den fjerde statsmakt". Og "Den fjerde statsmakt" regnes som MEGET viktig for å kunne ivareta et lands demokrati. Og uten "Den fjerde statsmakt" er det heller ingen som rapporterer når et parti blir kriminelt og får skjulte totalitære tendenser...
- Resonnering "fakta" ifølge meg: I 2009 oppdaget jeg at Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM gikk SÅ hardt og SÅ til de grader åpent frem mot sine svindelofre at de BEVISTE at de var beskyttet og derfor hadde INGEN å frykte. Først for to år siden innså jeg at kun AP & Co er de eneste som kan beskytte noen "100%" i Norge. Men AP ville selvfølgelig ikke beskytte svindel uten at AP mottok sin del av de årlige svindelmilliard inntektene OG AP ville selvfølgelig ikke beskytte noen uten at AP er SIKKER på at de selv er beskyttet. AP/DNB kontrollerer - ifølge meg - både Finanstilsynet og Økokrim. Men det er ikke nok beskyttelse for at AP skal føle seg SIKKER på at ikke AP selv kan bli stoppet og avslørt. Ifølge min resonnering MÅ AP også kontrollere riksadvokaten, som leder påtalemyndigheten, og AP må tro at de på en eller annen måte kan kontrollere Høyesterett.
- Summa sumarum ifølge meg: AP & Co kontrollerer nå ALT AP anser som viktig i Norge. Lovlig gjennom sin uheldige AP nepotisme. Lovlig gjennom det vedkommende tror er felles ideologi. Eller ulovlig gjennom bestikkelser, korrupsjon eller utpressing. I tillegg kontrollerer AP & Co presse og media noe som medfører at Norge ikke lengre har pressen som "Den fjerde statsmakt". AP har gjennom sin stat i Staten tatt kontroll over Norge til tross for at AP ikke lengre sitter i regjeringen. Og AP finansierer det hele - ifølge meg - med AP/DNB/OSE organisert og ledet aksjesvindel i milliardklassen.
.
.
E ) En frustrert eks-innsider beklaget seg i 2010 over at svindlere hylles "av ministere, presse og folk ellers."
.
Innlegg av: Gjest (28.11.10 18:44 ), lest 41 ganger
RE^1: VPS leder en lånepool for shorteaksjer?
"Det er få, kanskje bare en håndfull, som bryr seg om økonomisk kriminalitet. Jeg vet det florerer, da jeg har vært på innsiden. Det er så kvalmt å se at de samme folkene får holde på år etter år, samtidig hylles de av ministere, presse og folk ellers. Norge er gjennomkorrupt land, og samtidig oppretter UD et organ mot korrupsjon i utlandet! Jeg synes de godt kunne ha begynt her hjemme."
.
"de samme folkene får holde på år etter år, samtidig hylles de av ministere, presse og folk ellers."
"de samme folkene" = svindlere
"får holde på år etter år" = skrevet i 2010 la oss si 2007, 2008, 2009, 2010 og så legger jeg selv til 2011, 2012, 2013...
"samtidig hylles de av ministere" = hvilke ministere? Eks statsminister? Eks finansminister? Eks justisminister? Alle tre?
"presse" = ifølge meg kontrollerer AP & Co presse og media i Norge så at svindlere blir hyllet av pressen forundrer meg ikke...
"folk ellers" = ifølge European Social Survey er nordmenn Europas mest naive folk - og naive er uerfarne, godtroende og sløve...
.
.
F ) "Norge er gjennomkorrupt land..." 17 år med samme riksadvokat: Tabbe eller bevisst kveling av Rettssikkerheten i Norge?
.
Dagens riksadvokat har hatt stillingen i 17 år. Riksadvokaten har bortimot Norges aller viktigste "vanlige" jobb. Hva er det for naiv "Kardemommeby-mentalitet" som har gjort at en og samme person har fått sitte 17 lange år som leder for påtalemyndigheten i Norge?
Norge som ifølge innsidere er et gjennom korrupt land. I dette gjennom korrupte landet har riksadvokaten de siste syv årene "ifra orkesterplass" vært vitne - ifølge meg - til at AP har tatt svindelkontroll over blant annet DNB og Oslo Børs. Og at AP & Co har "umyndiggjort" både Finanstilsynet og Økokrim for å skjule den organiserte svindelen. Med APs del av svindelinntekter i mangemilliardklassen tok AP hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk kontroll over Norge. APs egen stat i Staten.
Dette har skjedd UTEN at riksadvokaten har gjort seg noe som helst. Har AP "umyndiggjort" den "tafatte" riksadvokaten også?
Det kan naturligvis være formildende omstendigheter for at han ikke har foretatt seg noe, slik som at AP og annen organisert kriminalitet har truet han og hans familie. Men en som setter egen og egen families sikkerhet som viktigere enn rikets sikkerhet, skal naturligvis ikke kunne bli riksadvokat.
Ifølge meg bør riksadvokaten fratas sin stilling og tiltales for grov og langvarig tjenesteforsømmelse...
En riksadvokat bør heretter ikke kunne sitte mere enn fire år. Og hvorfor har det aldri vært en kvinnelig riksadvokat i Norge?
.
.
G ) "Mitt eget" eks-parti AP trenger mange milliarder NOK for å videreutvikle sin hemmelige, ulovlige, ukontrollerbare og udemokratiske stat i Staten. AP svindler oss alle på Oslo Børs fordi AP feilaktig mener at AP har en moralsk rett til å milliard NOK svindle og "hevne seg på" det AP feilaktig tror er "de Høyre og Frp velgende, skattesnytende, børs spekulantene".
.
Jeg skal prøve å forklare bedre hvorfor AP ser det som moralsk riktig å svindle det AP oppfatter som "de Høyre og Frp velgende, skattesnytende, børs spekulantene".
.
Norge skylder AP en stor takk for oppbyggingen av et moderne og rikt Norge, men ifølge AP skylder vi AP så mye, mye mer. Derfor kan AP gjøre mot oss det AP selv ønsker for - ifølge AP - er vi alle utakknemlige til tross for at vi alle står i evig takknemlighetsgjeld til partiet.
AP har et svært urealistisk selvbilde om partiets viktighet for Norges fremtid, for for AP er AP "sannheten veien og livet". AP tror faktisk at Norge ikke kan eksistere uten AP. Og AP er villig til å gjøre det som gjøres må, for at AP skal kunne nå sine åpne og skjulte mål. For AP gjelder "målet helliger middelet". Og AP kan krysse grensen til det ulovlige HELT ustraffet for AP kontrollerer ALLE ledd som eventuelt kunne ha stoppet AP.
AP har nok sin egen overvåking, en overvåking som fokuserer på AP-varslere og potensielle AP-varslere. Overvåkere som for AP sviker Norge og som for AP sviker sine egne barns fremtid. Overvåkere som nok allerede har funnet denne bloggen...
AP er blitt som en stat i Staten. Men det å ha en effektiv og skjult "stat i Staten" koster milliarder av NOK og AP trengte en inntektskilde. Og det er DER børssvindel i mangemilliardklassen kommer inn i bildet.
AP har en svært umoden og kvasisosialistisk oppfattning av Oslo Børs.
Ut fra APs "tankemåte" er det ingen sosialister som "spiller på børsen". Det er - etter APs "filosofi" - kun "de kvalme, skattesnytende og umoralske Høyre og Frp velgende børs spekulantene" som "spiller på børsen". I og med at AP tror at AP er Staten, blir det AP oppfatter som skattesnyteri noe som rammer AP direkte. I og med at det etter APs oppfattning er skattesnytere som "spiller på børsen", ble det derfor naturlig at AP ønsket å milliard NOK svindle de "skatte snyterene" som svindler Staten/AP.
Det ble - ifølge AP - "et øye for et øye og en tann for en tann".
AP svindler oss alle på børsen fordi AP feilaktig mener at AP har en moralsk rett til å svindle og "hevne seg" på det AP feilaktig tror er "de Høyre og Frp velgende, skattesnytende, børs spekulantene".
.
.
H ) Den "beste" og farligste form for DNM/Oslo Børs milliard NOK svindler - og det hele er beskyttet av hoved svindel profitør AP...
.
Den formen for aksjesvindel som jeg finner mest interessant er når et helt selskap eller alle selskapets milliardverdier skal frasvindles eierene/aksjonærene.
Et tenkt og forenklet eksempel: En kjent aktør som f.eks mangemilliardær "NFS" (Norges Fremste Seriesvindler) kjøper seg inn i et selskap. NFS er nøyere omtalt i HegnarOnline tråden min som følger litt lengre nede i bloggen. NFS kjøper seg inn til kurs 50 NOK. Han kjøper 20% av selskapets aksjer og blir dermed største aksjonær. Han betaler 1 milliard NOK for aksjene, noe som verdsetter hele selskapet til 5 milliarder NOK. Som største aksjonær krever og får han vervet som styreformann. Alt går bra med selskapet og pressen roser selskapet og kursen stiger. Etterspørselen etter aksjene er stor. DNM (DNBs meglerselskap) manipulerer kursen videre OPP. På kurs 100 selger NFS alle sine aksjer for 2 milliarder NOK. Han selger aksjene skjult slik at han ikke skal miste makten i selskapet. Så langt har han tjent 1 milliard NOK.
På kurs 100 NOK låner han 20% av aksjene fra andre aksjonærer. De lånte aksjene selger han på gjennomsnittlig kurs 100 NOK og han får dermed 2 milliarder NOK for aksjene. Det heter shorting og AP/DNB kontrollerte Finanstilsynet ønsker ingen regler eller register over shortingen fordi det etter Finanstilsynet mening "ville bli for kostbart" (Les: For vanskelig å holde DNM/OSE svindlene skjult...).
Så starter styreformann NFS sitt arbeid med å gruse kursen. I sammarbeid med selskapets leder (CEO) skaper de så mange problemer som mulig for selskapet. Reelle problemer blir blåst opp og krisemaksimert. I pressen kommer det store oppslag om mulig konkurs. Kursen stuper. DNM manipulerer kursen NED!, NED! og videre NED! To år er gått og kursen er ned 99% til 1 NOK. NFS kjøper tilbake de aksjene han har lånt og han kjøper de til snittkurs 1 NOK. Det han solgte for tilsammen 4 milliarder NOK kjøper han tilbake for 40 millioner NOK.
Så langt har han tjent 0,98 + 1,98 = 2,96 milliard NOK.
I dette tenkte eksempelet har NFS manipulert kursen ned 99% på 24 måneder og det kan synes litt raskt. Hans personlige rekord er å manipulere kursen i CRU/Crew Gold ned 97,1% på 21 måneder som styremedlem/styreformann.
""CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger"
""CRU JUX Norges #1 detaljplanlegger + detaljstyrer?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:21 ), lest 2148 ganger"
Så kommer det et tilbud fra et ukjent utenlandsk selskap om å kjøpe opp det norske selskapet til aksjekurs 2 NOK. Styreformann NFS aksepterer budet og ber alle aksjonærene om også å akseptere budet. Budet blir godtatt og hele selskapet blir solgt for 200 millioner NOK.
Jeg gitt han tittelen "Norges Fremste Seriesvindler" og han er utvilsomt god. Så NFS står selvfølgelig bak det utenlandske selskapet... NFS og CEO fikser de reelle og fiktive problemene og selger hele selskapet for 5 milliarder NOK 2 år senere.
NFS har tjent på hele svindelen 2,96 + 4,8 = 7,76 milliarder NOK. Underveis har han hatt endel "småutgifter" så la oss si at hans egentlige svindelfortjeneste blir 7 milliarder NOK. Før utgiftene til DNM og OSE - og AP.
La oss si at NFS betaler 1 milliard NOK til DNM/DNBs bakmenn for at DNM/DNB skulle planlegge og lede svindelen. La oss si at NFS betaler 1 milliard NOK til Oslo Børs/DNBs bakmenn for at OSE skulle godta og beskytte svindelen. Og la oss si at NFS betaler 2 milliarder NOK til AP for at AP beskytter svindelen ved å kontrollere Finanstilsynet/Økokrim/riksadvokaten/presse/media.
Det kan synes som om DNM/DNB, OSE og AP er blitt betalt for godt, men det er de ikke. Uten OSE og uten APs deltakelse er det nesten UMULIG å kunne gjennomføre en slik svindel. OSE har kontrolltiltak som gjennkjenner slik svindel og Finanstilsynet og Økokrim er smarte nok til å få slike svindlere dømt...
Dermed sitter Norges Fremste Seriesvindler igjen med 3 milliarder NOK i svindelfortjeneste etter en fire år lang deltidsjobb...
DNBs bakmenn er hovedsakelig AP. La oss si at av de 2 milliardene betalt til DNM og OSE havner 1 milliard NOK hos AP.
Dermed har AP tjent 3 milliarder NOK på en enkelt svindel.
Aksjonærene i selskapet har fra toppkurs 100 NOK til salgskurs 2 NOK tapt 9,8 milliarder NOK.
Eventuelle "haircuts" (milliardtap) for eventuelle obligasjonseiere - og bedragersk iscenesatt av Norsk Tillitsmann - holdes utenfor...
Dette var et enkelt og oversiktlig eksempel på en forenklet NFS svindel.
.
I HegnarOnline tråden min som kommer litt lengre nede i bloggen har jeg med flere eksempler på ekte og mere kompliserte NFS svindler.
Tråden hadde to alternative titler: "Syv år med AP/DNB/OSE organisert og ledet aksjesvindel" og den mere "AP-ideologiske" tittelen: "La oss svindle de Høyre og Frp velgende børsspekulantene".
Jeg husker for noen år siden at noen skrev at "XXX i frihet representerer alt som er galt med Norge." Så jeg ble ikke den første som forsto hva NFS egentlig representerer...
.
.
I ) Hvor mange titalls selvmord har hoved svindel profitør AP vært med på å utløse via DNM og Oslo Børs de siste seks årene.
.
Det som er så ekstra farlig med denne form for investorsvindel er det at kursnedgangen virker unaturlig og overdrevet. En unaturlig og overdrevet kursnedgang tiltrekker seg blant annet gamblertypen som "vet" at aksjen kommer til å snu. Folk kjøper for mange aksjer og investerer for mye kapital. Ofte lånt kapital. Kapital som de på ingen måte har råd til å tape. Det investorene ikke forstår er at de blir svindlet og at svindlerene skal vinne og at det dermed - som planlagt - blir så og si ingenting igjen til aksjonærene.
I 16. del i HO tråden under har jeg med eksempler på selvmord i NFS/DNM/OSE/AP svindelen CRU/Crew Gold. En trebarnsfar som nettopp hadde tatt sitt liv og et par til som var farlig nær ved å begå selvmord:
.
"16. Menneskeverdet: Den aller ytterste konsekvensen for de aller svakeste aksjesvindelofrene. "J'accuse!""
CRU/Crew Gold er sannsynligvis det selskapet og den svindelen som har utløst flest selvmord blandt investorene. De fleste selvmordene ble begått i november 2008 og det var en måned før jeg selv ble interessert i selskapet og i mangemilliardæren som jeg senere ga tittelen Norges Fremste - og farligste - Seriesvindler.
.
Dessverre var det ikke før i januar 2012 at jeg begynte å forstå at AP var involvert i svindelaktiviteten på Oslo Børs.
Men hvor mange selvmord har AP gjennom aksjesvindel vært del skyldig i de siste seks årene?
La oss si seks selvmord i gjennomsnitt pr år de siste seks årene. Det tilsvarer vel 1% av gjennomsnittlig antall selvmord i Norge pr år. Da blir det over 30 selvmord på seks år.
Over 30 selvmord som vil bli del grunnlag til at AP skal tvangsoppløses. Og AP skal tvangsoppløses selv om det kanskje viser seg at det hovedsakelig er kun en AP-person som står bak APs selvmordsutløsende kriminalitet.
- Til og med APs egne uvitende og uskyldige støttespillere vil nok komme til å se det som både akseptabelt og påkrevd at AP skal tvangsoppløses...
.
Kanskje på tide å sitere Arnulf Øverland?
"Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv."
.
.
J ) Har jeg talent som poet?
.
Innspirert av Arnulf Øverland og innspirert av "de som ikke lengre er her", kommer jeg med mitt poetiske bidrag. Har jeg talent som poet? Kan jeg "dedikere" det til AP, DNB og Oslo Børs?
.
"The flickering flame of a dying heart, the flickering flame caused by the unbearable pain YOU thoughtlessly and ruthlessly inflicted."
.
.
K ) "Negative" konsekvenser for Norge ved tvangsoppløsning av AP:
.
AP kan nok ha regnet med at det finnes en "god" grunn for at det jeg kommer med aldri kan la seg oppklare offisielt: Det ville bli for kostbart for Norge og det ville skade tilliten til staten hvis det ble avslørt. Men det stemmer ikke! Her er de eneste to "negative" konsekvensene av det jeg skriver for ALLE andre konsekvenser er positive.
De "negative" konsekvensene for Norge av det jeg skriver i denne bloggen:
1."negative" konsekvens: Har jeg rett i det jeg skriver om "mitt eget" eks parti AP - og annet som andre har bedre oversikt over - kommer sannsynligvis en fremtidig AP fri Høyesterett til å tvangsoppløse AP. Det skal ikke være en formildende omstendighet at kriminaliseringen av AP hovedsakelig skyldes en person. Dermed kan APs åpne og skjulte milliardverdier realiseres og deles ut til AP/DNBs svindelofre. Ihvertfall i de største og mest oversiktlige svindlene.
APs ærlige politikere kan selvfølgelig starte et nytt parti i et forsøk å komme over sperregrensen ved det neste Stortingsvalget i 2017.
2."negative" konsekvvens: DNB ble et offer for den ulovlige delen av APs kontrollfrik nepotisme. OSE og NTM ble ofre for den delvis kriminelle AP banken DNB. La oss for all enkelthets skyld si at det finnes formildende omstendigheter for OSE og NTM slik at de ikke kommer i erstatningsansvar til sine svindelofre.
Men DNB kommer i erstatningsansvar på lik linje med AP.
La oss si at alt DNB har av verdi selges slik at kjernevirksomheten i DNB - bankvirksomheten - reddes. Dermed slipper "Bankenes sikringsfond" å komme på banen. Og dermed slipper forhåpentligvis aksjonærene - DNBs uvitende "svindelprofitører" - å få sine aksjer totalt "nullet".
- Det blir ikke flere "negative" konsekvenser for Norge enn dette. Da skriver Norge stolt den internasjonale fasiten for hvordan andre demokratiske land skal kunne ordne opp når et tidligere velfungerende demokratisk parti i et tidligere velfungerende demokrati blir skjult kriminelt og skjult totalitært. Vi viser da nasjonal styrke ved selv å kunne klare å oppklare og ordne opp i APs kriminelle del av APs altomfattende kontrollfrik nepotisme. - Og jeg kan igjen føle stolthet når jeg i utlandet forteller at jeg kommer ifra Norge...
Hvis vi ikke gjør det "nå" og skyver "AP problemet" videre til de neste generasjonene blir dere alle hatet av Fremtidens Norge, innkludert egne barn og barnebarn...
.
.
L ) Positive konsekvenser for Norge ved tvangsoppløsning av AP:
.
Noen svært få av de MANGE positive konsekvensene av det jeg skriver i denne bloggen:
Hvor skal jeg begynne?
- Siden "mitt eget" eks parti AP har så mye skjult - og tildels ulovlig - makt, har Norge i realiteten ikke lengre et fungerende demokrati. For uansett hvem som sitter i regjeringen er det alikevel AP som leder det AP selv mener er viktig å kunne lede. Leder HELT til vi setter en stopper for AP.
- APs folkefengsel: APs kontrollfrik nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat" blir "tvangsoppløst" og Norges befolkning blir igjen et fritt folk.
- Uten APs udemoratiske klamme kontrollfrik "okkupasjon" blir Demokratiet, Rettssikkerheten og Menneskeverdet gjeninnført i Norge.
- Da blir det slutt på APs overvåking av blant annet Høyre og Frp og slutt på APs overvåking av alle andre som er i stand til å stoppe AP/DNB. Og da blir det slutt på APs kartlegging av Norges varslere og slutt på APs overvåking av de varslerene som varsler om AP/DNB kriminalitet.
- I mange år har AP ført en bevisst politikk for å skape flest mulig utgifter og flest mulig gjelds slaver i Norge. Her er tre av grunnene:
a) AP regner gjeldsslaver, børs tapere og andre fattige som AP velgere.
b) Gjeldsslaver blir fokusert på seg selv og sin aller nærmeste familie. De slutter dermed med å kunne bli potensielt brysomme borgere som stiller ubehagelige spørsmål om de AP skapte forholdene i samfunnet.
c) Bevisst AP politikk som fremprovoserer større utgifter og større personlig gjeld gir AP banken DNB større inntekter.
- Det blir slutt på de fortvilelses-selvmord AP utløser gjennom APs organisering, beskyttelse og deltakelse i aksjesvindel.
- Når AP & Co mister sin klamme redaksjonelle kontroll over hovedpressen og hovedmedia i Norge, får Norge igjen en fri "Fjerde statsmakt". Dermed kan en fri presse og et fritt media selv kunne avsløre hvis Norge på ny utvikler en politisk "kreftsvulst" med totalitære tendenser.
- Og Norges enkelte overentusiastiske nordmenn trenger å roe seg ned med litt Norges realisme... Jeg har flere ganger blitt fortalt av turister og andre utlendinger at de har blitt verbalt "overfalt" av nordmenn som rakker ned på utlendingens hjemland før en uendelighet av Norges forherligelse kommer - morsomt, pinlig og kvalmt...
- I tillegg kommer det "100" andre fordeler som et AP fritt Norge vil skape...
.
.
M ) "Hva skal jeg si hvis en av bloggens hovedmistenkte ringer og trygler om hjelp?"
.
Forbann den dagen du traff han.
Forbann deg selv fordi du ikke forsto at alt han var ute etter var å utnytte deg.
Forbann han for hans kriminelle legning og totale mangel på selvkontroll.
Fortsett med å forbanne han til han bryter samtalen.
- Hvorfor er det bare menn som er så skruppelløse at de er villige til å "gå over lik"?
.
.
N ) Hva gikk galt for Norge?
.
Nordmenn ble hjernevasket av APs propagandamaskiner om at Norge er et paradis og nordmenn er kun ærlige mennesker. Dermed ble nordmenn for selvgode og for naive. Et selvgodt og naivt folk er lett for AP å manipulere for folk og nasjon blir for opptatt av "utseende" og ikke av innhold. Dermed virket Norge skinnene blank og fin på utsiden, men skjult, delvis råtten inni. Uten at folk flest hverken forsto eller så hva som skjedde.
- Men hva er det egentlig vi har å være så stolt av?
Vår rikdom? De enorme milliardverdiene ble gitt oss ved en tilfeldighet og egentlig ikke noe vi har gjort oss fortjent til. Vår ufattelige rikdom medfører at vi kan hjelpe andre. Men vi hjelper ikke andre så mye at vi har grunn til å føle stolthet...
Fredsprisen? Svenske Alfred Nobel ga utdelingen av Fredsprisen til Norge fordi han ikke stolte på sine egne landsmenn når det kom til temaet "krig og fred". Så Fredsprisen er egentlig ikke "vår"...
- Så hva er det egentlig vi har å være så stolt av?
.
.
O ) Hvem skal rydde opp etter AP? Regjeringen + en av de "20"? EU? NATO?
.
- Det blir Høyre/Frp regjeringens hovedoppgave å rydde opp etter AP og annen organisert økonomisk kriminalitets herjinger i Norge. Rydder vi opp selv, rydder vi opp med stolthet. Men Norge - og regjeringen - har et uspilt Ess som raskt kan forandre situasjonen i Norge: La oss si at det finnes 20 personer i Norge som vet såpass mye om AP at de kan få AP tvangsoppløst. Det er derfor ikke nødvendig å bevise alt jeg skriver for det er nok å få en av de "20" til å foklare for Norge - og regjeringen - hva AP har gjort og hva AP gjør nå. Noen av de "20" har ikke forstått omfanget av hva de har deltatt i og vil derfor være mer enn villige vitner for å forhindre at AP ødelegger Norge og dermed forhindre at AP ødelegger egne barns fremtid. Villige vitner - på betingelse av at regjeringen kan tilby vitnene og vitnenes nærmeste familie beskyttelse...
- Hvis vi ikke selv vil eller ikke selv greier det kan EØS landet Norge få hjelp av EU. EU ønsker selvfølgelig ikke at AP videreutvikler en skjult kriminell AP-nasjon i utkanten av Europa. En AP-nasjon som også svindler EU land og EU borgere. Hvis vi må gå til EU for å få hjelp, vil hjelpen føles skammelig fordi vi ikke selv er i stand til å rydde opp i vårt eget land.
- Vi kan også få hjelp av NATO for NATO ønsker ikke å få ubehagelige overraskelser fra en fremtidig kriminell AP-regjering. En fremtidig kriminell AP-regjering som lett kan bli påvirket av annen organisert kriminalitet. Med et stadig mere radikalt Russland har Norge stadig større betydning for NATO og for sikkerheten i Europa. En slik hjelp fra NATO må selvfølgelig komme FØR 1.oktober...
.
.
P ) Mahatma Gandhi viser vei...
.
Mahatma Gandhi: "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."
.
1. ) First they ignore you, 2008: ________________________________
2. ) then they laugh at you, 2009: ...............................................
3. ) then they fight you, 2010, 2011, 2012, 2013, 2014:
- Bedragersk 10. januar 2010: "Vi har samlet inn din informajon og kjørt noen prosesser på dette. Det er sterke krefter i sving nå. Vi takker for din innsats og ber deg om å dra tilbake (for din egen sikkerhets skyld). Vi tar over. Takk! FDET"
- Trussel fra en advokat(?) 25. mai 2010. Advokaten(?) BEVISER at de vet hvem jeg er UTEN at de noengang har politianmeldt meg for eventuelle "injurierende påstander". "NFL 98/2s vedvarende sjikane og spamming av forumet under tickere som OBJAKT, CRUNFL, NFL mfl strider mot grunnleggende rettigheter i samfunnet. Påstander om at navngitte eller lett gjenkjennelige personer skal ha begått grove lovbrudd uten at de dt gjelder blir konfrontert med påstandene og gis anlednign til å ta til motmæle er åpenbart i strid med punktene 4.17, 4.14 og 4.15 i Vær Varsom -plakaten. "...spammeren i Fyllingsdalen..."
- "Dødstrussel" 9. september 2010: "Jaktsesongen har begynt. Snart er det NFL 98/2 sin tur. Where can you hide?"
- AP sin overvåking 16. og 29. juni 2012: - 16. juni gikk AP(?) imellom og stoppet(?) mail fra meg til Høyre og Frp. - 29. juni spammet AP(?) ned bt.no (avisen Bergens Tidende) med min ene Hotmailkonto slik at jeg fikk kontoen øyeblikkelig sperret. Jeg sjekket den samme mailadressen med en Yahoo konto og fikk beskjed om at inboxen til avisen var full...
- "AP-special" trussel om tvangsinnlegging, tvangstrøye og tvangsmedisinering slik AP har forsøkt å knuse blant andre diplomat, jurist og AP-varsler S.F.T.: 27. juli 2012: "Spennende at HegnarOnline lar en mentalt sluttkjørt tulling få boltre seg med meningsløst svada og feberfantasier. Snakker vi Sandviken Sykehus aber sofort???"
- 2010, 2011, 2012, 2013, 2014: Sabotasje mot det jeg skrev på diskusjonsforaet og sabotasje mot mine nick.
- 2010, 2011, 2012, 2013, 2014: Computerene jeg bruker på internettkafeene blir ofte sabotert med dataviruser og overvåking fra Norge slik at jeg må avslutte det jeg driver med og starte opp igjen på en annen computer...
- 2011, 2012, 2013, 2014: Har AP gått gjennom Finanstilsynet og Økokrim for å få mine konti i Sparebanken Vest sperret?
- 21. april 2014: Sabotasje: Under omskriving og redigering av denne bloggen til engelsk, fikk jeg problemer med selve teksten. Jeg oppdaget så vel 8 eksepler på "dataviruset" &#8203;&#8203; i teksten. "Dataviruset" er vanligvis ikke synlig i tekst.
4. ) then you win... 2014? 2015? 2016?
Hvor mage flere år har dere råd til å tape?
Hvor mange flere milliarder NOK har dere i fellesskap råd til å tape?
.
.
Om meg Åsmund:
.
Q ) Irritert på meg?
.
HVIS noen - etter NØYE ettertanke - føler seg urettferdig uthengt av meg i denne bloggen, kan de jo bare bevise sin uskyld ved å GJØRE NOE for Norges Fremtid!
.
.
R ) En blakk privat etterforskers liv i Asia - og dere har ingen grunn til å misunne meg...
.
Når jeg er i Norge får jeg en ekkel følelse av "bortkastet tid", så jeg prøver å unngå å måtte oppholde meg i Norge. Forrige gang jeg reiste fra Norge var i august 2009. Først tilbrakte jeg tre måneder privatetterforskende og skrivende i fra Istanbul i Tyrkia. Deretter reiste jeg til Thailand og privatetterforsket og skrev ifra Thailand og Cambodia. I 2010 og i begynnelsen av 2011 fikk jeg tilsammen 5.800 NOK i støtte av mine lesere, men siden 2.februar 2011 har jeg fått ingenting hverken i lån eller støtte fra leserene. 16.mars 2011 - for tre år siden - gikk jeg lei av å være blakk i en småby så jeg reiste ut i bushen til en liten landsby uten internett.
"Man hjelper ikke den man misunner." - Men dere har så absolutt ingen grunn til å misunne meg... Jeg jobber med ubetalt naturvern i Thailand og det har jeg gjort i nøyaktig tre år. For naturvernarbeidet blir jeg sponset med to måltid og en madrass på gulvet i et vindusløst og vannløst skur. Jeg hadde en seng men sponplatene i sengen råtnet i stykker i den første regntiden, så jeg havnet på gulvet i stedet... I tillegg får jeg låne 20 NOK pr dag til mere mat og småutgifter. For et par år siden var det forøvrig en som sammenlignet min fattige og ekstremt enkle tilværelse med å "bo frivillig i et asiatisk fengsel".
Utlendinger har ikke lov til å ta betalt arbeid i Thailand med mindre man har en kvalifikasjon lokalbefolkningen ikke har - og en slik kvalifikasjon har jeg ikke. Hvis jeg hadde tatt ulovlig arbeid hadde jeg fått minimumsbetalingen på 300 baht (60 NOK) om dagen. Noe som akkurat hadde vært nok til en seng og to måltid om dagen... Her er det stor arbeidsløshet så hadde jeg tatt arbeid hadde jeg gjort noen irritert, sjalu og sint. Noen som hadde rapportert meg og fått meg arrestert. Jeg har vært blakk i over tre år så det sier seg selv at jeg ikke har kunnet følge visareglene. Ignorerer man både visareglene OG arbeidsloven får man automatisk fengselstraff og man blir etter sonet fengselstraff utvist fra Thailand - og man får aldri lov til å returnere til Thailand...
.
.
S ) Har jeg mere familie her enn det jeg har i Norge?
.
"Ignorerer man både visareglene OG arbeidsloven får man automatisk fengselstraff og man blir etter sonet fengselstraff utvist fra Thailand - og man får aldri lov til å returnere til Thailand..."
For meg er Thailand det mest sentrale land i Asia og Asia er for meg verdens mest sentrale og interessante verdensdel. Men Thailand er også et land som er svært viktig for meg personlig for i vel 12 år har jeg trodd at jeg har en datter her i landet. Det var i 1996 at min eks venninne spurte om jeg kunne gi henne "noe" før vi skulle skilles for aller siste gang. Jeg ville ikke det. Klok som hun var visste hun at jeg ville si nei så hun tok nok "det hun trengte" på et tidligere tidspunkt...
I 2001 traff jeg en av hennes venner som sa noe som jeg først oppfattet som en beskrivelse av en annen person. Vennen hennes ringte min eks venninne for meg, og dagen etter fikk jeg en hilsen fra min eks venninne gjennom hennes venn. Men den tidligere så vennlige vennen ville ikke lengre svare på mine spørsmål og forsvant så uventet. Så gikk det noen måneder før jeg forsto at det vennen hennes opprinnelig hadde forsøkt å fortelle meg var at min eks venninne hadde en sønn født i 1988 ("Jeg har jo ingen barn så dette er min søsters sønn...") og en datter født i 1997... Hvis jeg en gang blir rik skal jeg se om jeg finner min eks venninne og min eventuelle datter. Hennes mor ville ikke at jeg skulle få vite sannheten i 2001, men når min eventuelle datter er blitt voksen er vel min eks venninne villig til å avsløre sannheten...
Jeg har aldri fortalt dette til min familie for min familie vrir alltid sannheten til noe verre enn det de opprinnelig trodde om meg...
.
.
T ) Har jeg grunnlag for politisk asyl i Asia på humanitært grunnlag?
.
Så hvorfor skriver jeg om min 16 år gamle datter nå?
Hvis jeg blir arrestert og forsøkt utvist for min mangel på gyldig visum kan jeg heretter fremvise fire skriftlige grunner til at jeg kan søke på politisk asyl på humanitært grunnlag i Thailand:
1. Jeg har Norges beste argumenter for at Arbeiderpartiet, Norges mektigste parti, skal tvangsoppløses. Politisk asyl.
2. Jeg har muligens mere familie i Thailand enn det jeg har i Norge. Humanitært grunnlag.
3. Jeg har arbeidet ubetalt med naturvern for Thailand i tre år. Humanitært grunnlag.
4. Jeg har blitt "adoptert" av kanskje litt uvillige adoptivforeldre på 66 og 70 år. Humanitært grunnlag.
.
.
U ) Jeg bor i en asiatisk landsby - uten internett...
.
Hver måned reiser jeg en gang eller to fra "min" landsby inn til en storby for å oppdatere meg på internett og for å skrive "søknadskjema til lån". Slik som debattforum tråden "Syv år med [AP/DNB/OSE] systematisert og ledet aksjesvindel" litt lengre nede i denne bloggen. Tråden har en alternativ "AP-tittel" som er "La oss svindle de Høyre og Frp velgende børsspekulantene." Og tråden er en liten oppsummering av hva jeg har funnet ut om aksje svindel og bedrag de siste seks årene. Tråden kom første gang i februar 2013 - og den ble forbedret hver gang jeg la den inn. Jeg la den inn om natten eller om morgenen (norsk tid) og så fikk den som oftest få stå i fred hele dagen frem til andre administratorer overtok kontrollen av debattforumet om kvelden...
De på debattforumet som leste det jeg skrev, og som en kort tid støttet meg, har nok solgt sine aksjer og leser derfor ikke lengre debattforumet. Dermed er det bare de Norge og AP naive igjen på debattforumet, de som hverken forstår eller tror det jeg skriver.
.
.
V ) Lån til meg? Aldri har noen stått SÅ lenge og SÅ til de grader alene - og blakk - med noe som er SÅ viktig for Norges Nåtid og Fremtid...
.
Ønsket er fremdeles å få lån - men denne gangen lån fra dere bloggleserene - slik at jeg kan fortsette min jakt etter DNM-OSE-NTM svindel og svindelselskap på Oslo Børs og - ikke minst - for å kunne avdekke APs politiske og kriminelle falskhet. Derfor skriver jeg her i stedet for på diskusjonsforumet for her skal det nok kunne være noen som bedre forstår det jeg skriver og som forstår at det jeg skriver ikke bare er mulig men at det mulige til og med kan være sannsynlig. Noen som forstår at AP, AP/DNB og AP/DNB/OSE problematikken IKKE skal skyves over på neste generasjon.
Det jeg trenger av lån er tilsammen:
Til min privatetterforsking av AP, AP/DNB og AP/DNB/OSE: 50 døgn x 150 NOK (750 baht) til opphold, mat, internett og utgifter. = 7.500 NOK (37.500 baht.)
Til sykkel 2.500 NOK (12.500 baht). Bruktsyklene her er kun små i størrelsene så jeg trenger en stor sykkel og ene kneet mitt er litt dårlig så jeg trenger en skikkelig og ny sykkel. Dermed kan jeg trimme vekk utallige internett timer og sykkel meditere for å tenke som AP/DNB/OSE "tenker"...
Jeg skylder vel 6.000 NOK (30.000 baht) lokalt og ingen av de jeg skylder penger godtar at jeg kjøper noe som helst før de er blitt betalt. Ved å betale den lokale gjelden min, kan jeg reise her ifra i tilfelle AP/DNB & Co ønsker å lage "alvorlige problemer" for meg...
TOTALT ca. 16.000 NOK (80.000 baht). Det er hva jeg trenger totalt for å kunne bevise - eller "bevise" - at jeg har rett. Start etterforsking god nok til at offisiell etterforsking kan bygge på min start etterforsking. Og offisiell etterforsking kan starte så snart Norge kan opprette en tøff og AP/DNB fri gruppe som jobber FOR Norges Fremtid.
Et startlån på 1.000 NOK (5.000 baht) gir meg mulighet til å fortsette min private etterforsking samt å betale ned litt på mine lokale lån. Økt publisistet og nye muligheter til å bevise mine gode privat etterforskende evner gir meg mulighet til å få låne flere penger slik at jeg til slutt har fått lånt tilsammen 16.000 NOK...
Her er mitt kontonummer i Sparebanken Vest i Bergen: 3637.26.66506
.
Oppdatert 17. januar 2015: Ingen har foreløpig lånt meg penger så den beste(?) norske privatetterforskeren innen temaet "AP finansierer hemmelig, ulovlig, ukontrollerbar og udemokratisk stat i Staten gjennom organisert aksjesvindel" er blakke - og derfor - ikkefungerende meg. Personlig tror jeg AP har gått gjennom riksadvokaten, Finanstilsynet eller Økokrim for å få mine konti sperret, alternativet er at dere som "Europas mest naive folk" (European Social Survey) er for naive og for selvopptatte og for Norge-sentrerte nåtidsegoister til å kunne forstå hva det er jeg skriver...
Det å ha begrunnede meninger og begrunnede meningers mot - og stå på vilje - har gjort meg både venneløs og blakk... Og ikke greier jeg å finne noen til å støtte min privatetterforsking og skriving med lån.
Aldri har noen stått SÅ lenge og SÅ til de grader alene - og blakk - med noe som er SÅ viktig for Norges Nåtid og Fremtid...
.
.
W ) "Bloggfoto" av meg:
.
Av sikkerhetsgrunner ønsker jeg ingen foto av meg selv i bloggen min - for til tross for at jeg er "Åpen OG Uredd" har jeg lov til å være litt forsiktig... Men her er et akseptabelt foto av meg syklende på en meget støvete landevei i Cambodia i desember 2007. Fotoet har tiltrukket seg 17 "kommentarer". Ingen av "kommentarene" er fra meg, men 15-16 av de er fra han som i over tre år har ødelagt mine tråder og saboterer for meg og for Norges Økonomiske Fremtid. Ingen av kontonumrene gjelder meg. Et kontonummer kan naturligvis googles...
.
Den blå hurtiglinken fører deg til feil foto. Du må ha HELE linken med.
http://ctjansen.nl/nuke/modules.php?set_albumName=album01&id=IMG_1776_Medium&op
=modload&name=g1&file=index&include=view_photo.php
.
.
Om Oslo Børs og aksjer:
.
X ) Oslo Børs er viktigere for Norge enn du tror:
.
Kunnskapen om Oslo Børs er svært lav i Norge. Det er vel 190 selskap notert på børsen og deres samlede markedsverdi er vel 2.000 milliarder NOK. I Norge hører jeg kommentarer som "Norge trenger ikke børsen for selskapene kan låne penger i banken slik som vi andre må." Men det kan de som oftest ikke. Derfor har vi systemet med utstedelse av nye aksjer i emisjoner. Da gir emisjonsaksjekjøp selskapet tilført risikovillig kapital. Ved nye kapitalbehov kan selskapet utstede nye aksjer til eksisterende og/eller nye deleiere.
Når selskapet har eksistert i noen år og markedsverdien på selskapets aksjer overstiger 300 millioner NOK kan selskapet søke om notering på Oslo Børs.
Ved notering på OSE oppnår selskapet en viss seriøsitet og det blir lettere å hente inn kapital, enten ved utstedelse av nye aksjer eller ved å ta opp obligasjonslån. Renten på obligasjonslån er høyere enn bankrente og varierer fra selskap til selskap alt ettersom hvor risikabel meglerhus/trustee/långiver oppfatter selskapet og selskapets virksomhet å være. Når et selskap blir notert på børsen, får selskapets aksjonærer mulighet til å selge selskapets aksjer under trygge forhold. Så en børs sin hovedoppgave er to-delt:
1. En børs gir børsnoterte selskap tilgang til risikovillig og livsviktig kapital.
2. En børs er - i prinsippet - en trygg og sikker handelsplass for selskapenes aksjer.
.
.
Y ) Børsens 20 største tapere er nå ned mellom -97% og -99,998% fra aksjenes høyeste kurs (ATH).
.
Oslo Børs har vel 190 noterte selskap. Fredag den 11. juli sto Hovedinndeksen OSEBX -3% under ATH, mens hele 41 av selskapenes aksjer hade falt mere enn -90% fra ATH - aksjens historisk høyeste kurs. Det er over 20% av børsens aksjer - totalt kursknust. I tillegg har et mistenkelig høyt antall kursknuste taperaksjer blitt delistet de siste syv årene...
.
Norge er ikke en nasjon av ubrukelige ideer, ubrukelige selskap og ubrukelige ledere.
Norge er en nasjon der den organiserte økonomiske kriminaliteten er SÅ godt utført at ingen greier å forstå hva som skjer...
I og med at jeg er blakk har jeg ikke anledning til å se om jeg kan finne svindelselskap blandt de 41 taperaksjene...
.
Prosentlisten er utarbeidet fra sluttkursene fredag 11. juli.
.
1. Blom BLO -99,9983%
2. Petrolia PDR -99,9947%
3. Goodtech GOD -99,96%
4. Northland Resources NAUR -99,96%
5. IGE/Nickel Mountain Group NMG -99,96%
6. Norwegian Energy Company NOR -99,95%
7. DiaGenic DIAG -99,94%
8. EMS Seven Seas EMS -99,89%
9. Marine Harvest MHG -99,89%
10. Eitzen Chemical ECHEM -99,83%
11. Sevan Marine SEVAN -99,72%
12. Scana Industrier SCI -99,67%
13. SeaBird Exploration SBX -99,64%
14. Nio NIO -99,47%
15. Oceanteam Shipping OTS -99,38%
16. Repant REPANT -99,08%
17. Renewable Energy Corporation REC -98,91%
18. InterOil Exploration and Production IOX -97,79%
19. Eltek ELT -97,77%
20. Norske Skogindustrier NSG -97,45%
.
.
Om organisert aksjesvindel:
.
Z ) "Syv år med [AP/DNB/OSE] systematisert og ledet aksjesvindel." Alternativ "AP-ideologisk" tittel: "La oss svindle de Høyre og Frp velgende børsspekulantene!"
(Jeg har redigert starten på tråden for at den bedre skal passe inn i bloggen.)
.
.
-----------------------------------------------------
-----------------------------------------------------
.
.
Innlegg av: NFLvsDNB (13.02.14 03:44 ), lest 367 ganger
Ticker: OBJAKT
Syv år med [AP/DNB/OSE] systematisert og ledet aksjesvindel
.
.
[1. DEL: Trådstart.]
.
Kopier tråden akkurat nå og mail den senere til noen du tror er interessert...
.
1.a) Innledning.
.
Denne tråden "feirer" at det er syv år siden AP og DNB grunnla det som - ifølge meg - er Europas beste og mest effektive organisering og systematisering av aksjesvindel og obligasjonssvindel.
.
Tråden er en Zola-pris inspirert varslertråd om AP("J.")/DNB(Rune) startet, DNB/OSE ledet, DNM/OSE/VPS/NTM utført og AP/Finanstilsynet/Økokrim beskyttet svindel og bedrag på Norges viktigste handelsplass Oslo Børs. Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og den organiserte økonomiske svindelen jeg skriver om i denne tråden er pågående og høyst aktuell. Avsluttede svindler har en foreldelsesfrist på 10 år. De svindlene som jeg bruker som eksempler i denne tråden blir i de fleste tilfellene strafferettslig foreldet i 2019.
.
For å ha noen sjangse for å bli foreslått - og senere forhåpentligvis nominert til varslerprisen Zola-prisen for 2015 - må jeg bevise at jeg er "Åpen OG Uredd". Derfor tar jeg i begynnelsen av tråden med fornavnene til meg og trådens fem andre hovedpersoner. Siden to av trådens hovedpersoner har det samme fornavnet, kaller jeg den ene for "J." Ved å ikke bruke etternavn kan ingen google seg hit ved et uhell. Ved å bruke innformasjonen i tråden skal alle kunne google seg frem til hvem hver enkelt er.
.
"En jenser" er - ifølge meg - en som svindler sine medmennesker på en altkontrollerende og ustoppelig måte. "Å jense" betyr dermed at man svindler sine medmennesker på en altkontrollerende og ustoppelig måte.
.
- De fleste av dere som har vært i aksjemarkedet de siste seks årene har vært utsatt for grov aksjesvindel i flere selskap.
- "Ingen greier å svindle meg!" Da tar du feil! Har man tatt AP kontrollfrik-nepotistisk kontroll over alt som er av viktige kontorer - kan man ikke engang bli stoppet...
- Velkommen til naivitetens og selvgodhetens aksje-Norge!
- Velkommen til "mitt eget" eks-partis folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat""!
Et folkefengsel der en av de viktigste "veggene" er DNB.
.
.
1.a) Innledning
1.b) Til Administrator.
2.a) Trådens seks navngitte (fornavn) hovedpersoner: "J.", Rune, Jens (NFS), Ola, Gerald og meg Åsmund.
2.b) AP/DNB/DNM/OSE/VPS/NTM/Finanstilsynet/Økokrim/"J."/Rune/Jens(NFS)/Ola/Gerald vs. meg bergenseren NFL-Åsmund...
2.c) Jeg har 36 år med internasjonal erfaring i å kunne gjenkjenne "sånne som" "J.", Rune, Jens (NFS), Ola og Gerald.
3.a) Nårtid fikk AP "kriminell fantasi"? Hva er APs folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat""?
3.b) Hva er Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og hvordan oppdaget jeg den?
3.c) Hvem grunnla Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og når ble den startet?
3.d) Hvor mange milliarder blir aksjonærer og obligasjonseiere frasvindlet årlig gjennom Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM?
3.e) Hvor mange ansatte deltidsdeltar i svindel i fra DNM, OSE/VPS, NTM, Finanstilsynet og Økokrim?
4.a) Blir det "Generasjon X" 1961-1980 som alene må rydde opp etter det [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 har stelt istand, eller vil tidligere naivt sovende ærlige ifra [SG] hjelpe oss?
4.b) Nordmenn er Europas mest naive aksjesvindelofre...
5.a) Tråden er skrevet etter varslerprisen Zola-prisens kriterier.
5.b) Trådens Innholdsfortegnelse.
.
.
1.b) Til Administrator:
.
Tråden er skrevet etter Bjørnstjerne Bjørnson-prinsippet: "Fred er ei det beste, men at man noget vil!"
Tråden er også et forsøk på å bli foreslått til varslerprisen Zola-prisen så helt tannløs kan jeg ikke gjøre tråden for da mister jeg mitt forslags og nominasjonsgrunnlag som KREVER at jeg skal være "åpen og uredd" og vise "sivilt mot". Zola-prisen er en hyllest og hedring av de som ser at "en spade er en spade" og som åpent og uredd bruker sin Ytringsfrihet til å avdekke og motarbeide forhold som truer Menneskeverdet, Demokratiet og Rettssikkerheten i Norge. Denne tråden gjelder hovedsakelig AP/DNBs organisering og effektivisering av den børsrelaterte økonomiske kriminaliteten og hvordan AP/DNB & co truer Menneskeverdet, Demokratiet og Rettsikkerheten i Norge.
[AP/DNB/DNM/OSE/VPS/NTM/Finanstilsynet/Økokrim/trådens enkeltpersoner] har visst siden (før) 25.mai 2010 hvem jeg er - uten at de har politianmeldt meg for "injurierende påstander"...
Enhver som ønsker det kan finne ut hvem jeg er ved å følge trådens linker.
.
.
2.a) Trådens seks navngitte (fornavn) hovedpersoner: "J.", Rune , Jens (NFS), Ola, Gerald og meg Åsmund.
2.a) Bør leses sammen med "3.c".
.
1. "J." leder Norges desidert mektigste parti. Norges desidert mektigste parti pga sin "Kontrollfrik-nepotisme".
2. Rune leder Norges desidert mektigste bank. Norges desidert mektigste bank pga sin Svindeltrekant DNM-OSE-NTM.
"J." og Rune er bl.a. bestevenner.
3. Jens (NFS) er mangemilliardær og Jens del-leder - ifølge meg - noe de færreste tror eksisterer i Norge...
4. Ola (NSS) er milliardær og Ola del-leder - ifølge meg - noe de færreste tror eksisterer i Norge...
5. Gerald (SFS) er svensk mangemilliardær og kontrollfriken gjerrige og intelligente Gerald mistenkes av meg for å stå bak mange av grunnideene til Svindeltrekanten og grunnideene til å kunne ta full kontrollfrik-kontroll...
.
Det hele startet - ifølge mine beregninger - slik:
Kontrollfriken Gerald satt 2003 - 2006 sammen med Ola i styret i et (da) OTC (Over The Counter) listet selskap. Der planla de børsnotering av "dobbelt"-selskapet ( nå "trippel"-selskapet) og hvordan selskapet skulle fullfinansieres av restaksjonærene før selskapet ferdigutviklet skulle svindles tilbake av grunderene og hovedeierene. I tillegg planla de et søksmål mot et annet børsnotert selskap i hundremillioners-klassen. I styret fortalte Gerald Ola ideene om hvordan meglerhus, børs og trustee kunne sammarbeide i milliardsvindler av både aksjonærer og obligasjonseiere. Umulig i Sverige - men mulig i "mitt eget" eks-parti APs folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". Den skjulte AP entusiasten legeutdannede og psykologi interesserte Ola ferdigutviklet ideene og tilpasset de norske AP-forhold. Ola tok ideene til Jens (NFS) som for ti år siden var Norges aller, aller mektigste milliardær. Ola og Jens tok ideene til "J.". "J." involverte Trond ("KT") og noen ytterst få ifra ledelsen i AP. Hva "tenkte" de og hva sa de i 2006?
AP/"J." plasserte så Rune som leder for AP-banken DNB den 1.januar 2007. Rune fikk da hovedansvaret med å ta svindelkontroll over DNM, OSE og NTM (Norsk Tillitsmann).
I løpet av 2007 fikk Rune kontroll over DNM. I løpet av 2008 fikk Rune & Co kontroll over OSE/VPS. I løpet av begynnelsen av 2009 fikk Rune & Co kontroll over NTM. Rune & Co - fremhjulpet og beskyttet av AP og "J." - hadde skapt den komplette Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM.
- Sammen sørget - ifølge mine beregninger - AP/DNB for at sabotører innfiltrerte Kredittilsynet (Finanstilsynet) og Økokrim. Hverken Finanstilsynet eller Økokrim er råttne, men sabtørene sørger for at aksje og obligasjonsvindler som DNM/OSE leder eller beskytter IKKE blir etterforsket eller IKKE blir ferdig etterforsket. Dermed KVALITETSSTEMPLER Finanstilsynet og Økokrim falskt AP-Norge HVER børsdag...
I tillegg tilrettelegger Finanstilsynet og Økokrim forholdene for Svindeltrekanten. Et eksempel på tilrettelegging er Finanstilsynet som for noen år siden nektet å innføre et shorteregister på OSE "fordi det ville bli for kostbart"... "For kostbart" fordi det ville bli vanskeligere for DNM/OSE å skjule hva DNM bedriver innen milliardsvindler?
Kredittilsynet(Finanstilsynet) sluttet jeg å stole på i mai 2008. Økokrim sluttet jeg å stole på i januar 2010.
- Ola ble i 1999 beskyldt av - den gang - redaksjonelt frie DN for å være en villig deltaker i ABI svindlene på slutten av 90-tallet. Ola beklaget seg til PFU - og tapte. Så fikk Ola ideen om hvordan man enkelt - og lovlig - kan kneble pressen redaksjonelt. Ingen grov knebling - kun sette rettningslinjer for meningsstyring av leserene og hva som IKKE kan omtales. Dermed KVALITETSSTEMPLER blant annet DN og Dagbladet falskt AP-Norge HVER dag.
I tillegg får AP & Co hovedpressen (innkludert Klassekampen), hovedmedia og NRK til å meningsstyre nordmenn og falskt KVALITETSSTEMPLE AP-Norge HVER dag...
- Ola og Jens (NFS) saboterte valget for Høyre i 2009. Venstres (eks) leder ble sur på de to og påsto AP-naivt at "deres klønetehet hadde ødelagt valget for de borgerlige". Og å "stjele" stemmer fra Høyre var akkurat det "J.", Jens (NFS) og Ola hadde planlagt...
.
OSE har jeg studert siden august 1992.
DNM har jeg studert siden desember 2007.
Gerald har jeg studert siden desember 2007.
Ola har jeg studert siden januar 2008.
Jens (NFS) har jeg studert siden desember 2008.
NTM har jeg studert siden august 2009.
Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM har jeg studert siden september 2009.
DNB har jeg studert siden september 2009.
Rune har jeg studert siden september 2009.
AP har jeg observert i over 40 år og studert siden januar 2012.
"J." har jeg observert i over 25 år og studert siden januar 2012 men allerede 26.september 2009 hadde jeg mistanke om hvilke alvorlige problemer Norge sto - og fremdeles står - ovenfor. Dessverre for oss alle var jeg AP-naiv og valgte å ignorere mistanken.
"OBJAKT: DnB NOR og OB/VPS/FMK/SMK/KT" Innlegg av: NFL 98/2 (26.09.09 16:57 ), lest 459 ganger
.
.
2.b) AP/DNB/DNM/OSE/VPS/NTM/Finanstilsynet/Økokrim/"J."/Rune/Jens(NFS)/Ola/Gerald vs. meg bergenseren NFL-Åsmund...
.
"NFL" står for Norges Fremste Langdistansesyklist og det er blakke meg...
Jeg begynte med aksjer privat i 1992 og jeg har vært innom over 40 selskap som privat investor og jeg så selv at børsen utviklet seg fra en noenlunde ærlig handelsplass til en handelsplass med organisert økonomisk kriminalitet. I 2007/2008 og i 2009 ble jeg selv utsatt for investorsvindler så jeg solgte mine siste aksjer høsten 2009, for å kunne ha råd til å fortsette min selvfinansierte privatetterforsking.
Siden 2007 har jeg skrevet over 100 tråder om svindel og bedrag i en rekke selskap. Dessverre plasserte jeg trådene på det "Åpne forumet" og ikke på "VIP forumet" dermed forsvant alle trådene jeg referer til i reformen i 2011.
Denne tråden er delvis skrevet for å irritere de jeg skriver om. Som barn sa en slektning irritert til meg at jeg kunne "ergre en gråstein". Har man spesielle og "nyttige" evner, skal man selvfølgelig bruke dem...
Siden jeg har vært blakk (gjennomsnittlig dagsforbruk 20 lånte kroner) i over tre år og nå boende i en internettløs landsby i Asia arbeidende ubetalt med naturvern i tre år, sier det seg selv at mine studier de siste tre årene har vært noe sporadiske...
Og "100" "lånesøknader" skrevet til DERE tyder på at dere ikke vil at jeg skal kunne bevise at jeg har et sted mellom 80% og 100% rett i de fleste av trådens mange tema om AP, AP/DNB og AP/DNB/OSE ledet politisk og økonomisk svindel og bedrag...
Aldri har noen stått SÅ lenge og SÅ til de grader alene opp mot noe som er SÅ ødeleggende for Norges Økonomiske og Politiske Nåtid og Fremtid...
.
.
2.c) Jeg har 36 år med internasjonal erfaring i å kunne gjenkjenne "sånne som" "J.", Rune, Jens (NFS), Ola og Gerald.
.
Innlegg av: CAIXA (19.12.13 09:31 ), lest 129 ganger
Ticker: OBJAKT
RE^1: Ny aksjedag - og nye ufattelige muligheter...
"På seg selv kjenner man andre TS!"
.
Hei CAIXA/09:31!
"På seg selv kjenner man andre TS!"
.
Hvis du antyder at jeg også er en svindler, så er jeg ikke det...
Hvis du antyder at jeg kan ha 100% oversikt, så er det selvfølgelig ikke mulig for en som selv ikke er innvolvert i svindeloperasjonene. Jeg tror INGEN har full oversikt over omfanget av det jeg skriver om. For ingen person har kontroll over ALLE leddene.
.
Siden jeg var 16 har jeg på utallige reiser sett verden og verdens befolkning. Først reiste jeg med vanlige transportmidler før jeg ble en verdenssyklist som etter vel 154.000 syklede verdenskilometre fortjente tittelen NFL - Norges Fremste Langdistansesyklist. Tilsammen har jeg reist i vel 88 land og krysset vel 50 av landene på sykkel. Både reisingen og syklingen har jeg stort sett gjort alene.
Siden jeg var 16 har jeg måtte kunne lære meg å gjenkjenne alle former for menneskelig falskhet - internasjonalt. ALLE!
.
Jeg har 36 år med internasjonal erfaring i å kunne gjenkjenne "sånne som" "J.", Rune, Jens (NFS), Ola og Gerald for "sånne" er jo selvfølgelig ikke unike i verdenssammenheng. ALLE verdens land produserer "sånne" - i større eller mindre grad. Det er bare at "våre" er verdens mest avanserte når det kommer til systematisering, beskyttelse og svindelinntekter...
.
.
3.a) Nårtid fikk AP "kriminell fantasi" og hva er egentlig APs folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat""?
.
"Makt korrumperer,absolutt makt korrumperer absolutt."
.
Norge skylder "mitt eget" eks-parti AP en stor takk for oppbyggingen av det moderne Norge, men ifølge AP skylder vi alle AP så mye, mye mer. Derfor mener AP selv at AP moralsk sett har rett til å ta kontroll over Norge og gjøre mot oss det AP mener er best for AP.
I APs eget land, med APs egne innbyggere - som AP kan gjøre med hva AP selv vil...
.
AP fikk kriminell fantasi på 70-tallet da AP sto som hovedmottaker av store pengegaver fra utenlandske oljeselskap som ville ha de beste leteblokkene til de aller beste betingelsene. Korrupsjon kalles slikt i dag. APs kriminelle fantasi utviklet seg og spredde seg - til AUF og jukset med medlemslistene. To av lederene under medlemskapsjukset var "J." 1985-89 og "KT" 1992-96... Men hva skjedde da AUF-ekslederene fikk regjeringsmakten og begynte å kjede seg? Hva "tenkte" de og hva sa de i 2006?
Staten, Folketrygdfondet og DNB kontrollerer litt over 50% av stemmene i DNB. Alt starter med noe eller noen. 1.januar 2007 plasserte AP "en viss persons" aller, aller, aller beste AP-venn og forlover som sjef for DNB. Mens DNB skapte Svindeltrekanten skapte AP/DNB gradvis DNBs sjefskontor om til Norges nest viktigste kontor.
AP tjener - ifølge meg - årlig milliardbeløp på Svindeltrekanten, men hva bruker AP pengene til? AP tar sakte men sikkert kontroll over "alle" viktige kontorer slik at AP nå gjennom APs "kontrollfrik-AP-nepotisme" kontrollerer det AP anser som det viktigste i Norge - selv om AP ikke lengre har regjeringsmakten...
Jeg velger å kalle APs folkefengsel for: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". En "stat i Staten".
.
.
3.b) Hva er Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og hvordan oppdaget jeg den?
.
(Alle trådene jeg refererer til i denne tråden sto på det "Åpne forumet" og ikke på "VIP forumet", dermed forsvant dessverre alle trådene i HO reformen i 2011.)
.
3.september 2009 oppdaget jeg at OSE hjalp DNM i en liten dags svindel i pharmasiselskapet Algeta:
"ALGETA OB svindlet for DNM i bookbuilding-svindelen" Innlegg av: NFL 98/2 (10.09.09 22:41 ), lest 3453 ganger
Så letet jeg etter GROVT svindelsammarbeid mellom DNM og OSE i andre selskap. Jeg fant det i AGI/Artumas, NEXUS og CRU/Crew Gold.
DNM - OSE svindelsammarbeidstrådene i AGI, NEXUS og CRU beskrev hvordan TOTALT unødvendige og utspekulert utpsykende børspauser ble brukt til å KNUSE både kurs og aksjonærer:
.
"AGI+DNM+Oslo Børs deltar i BEVIST underslagsvindel" Innlegg av: NFL 98/2 (12.09.09 20:57 ), lest 1709 ganger
"6+3 Oslo Børs BEVISTE svindelbørspauser i NEXUS" Innlegg av: NFL 98/2 (13.09.09 20:57 ), lest 1457 ganger
"CRU JUX+DNM+OB svindelbørspause 10.nov.2008"Innlegg av: NFL 98/2 (15.09.09 22:55 ), lest 1631 ganger
Jeg populariserte de 8 beste/verste børspausene i en tråd:
"TOP 8 Oslo Børs svindelbørspauser tilpasset DNM svindel" Innlegg av: NFL 98/2 (20.09.09 20:58 ), lest 1881 ganger
.
Fra tidligere hadde jeg oppdaget at NTM (Norsk Tillitsmann) hjalp DNM i svindel av obligasjonseierene i AGI/Artumas, dermed var Svindeltrekanten et faktum - oppdaget og avslørt av meg i september i 2009.
"Norsk Tillitsmann ASA eid av DnB NOR" Innlegg av: Artist (08.08.09 14:58 ), lest 3117 ganger
"Hvor svindler Norsk Tillitsmann obligasjonseierne?" Innlegg av: NFL 98/2 (07.03.10 16:32 ), lest 2069 ganger
.
Det som var det interessante var at DNM-OSE-NTM gikk SÅ hardt og SÅ åpent frem at de BEVISTE at de var beskyttet. "De er beskyttet av mektige DNB" tenkte jeg AP-naivt, mens min underbevissthet fortalte meg at DNB ikke er mektige nok til å kunne beskytte Svindeltrekanten...
For KUN "mitt eget" eks-parti AP - med sin kontrollfrik-AP-nepotisme - er mektige nok til å kunne beskytte noen "100%" i Norge. Det gjaldt da de satt med regjeringsmakten OG det gjelder NÅ etter valg"tapet".
Allerede 26.september 2009 hadde jeg mistanke om hvilke problemer Norge sto - og står - ovenfor:
"OBJAKT: DnB NOR og OB/VPS/FMK/SMK/KT" Innlegg av: NFL 98/2 (26.09.09 16:57 ), lest 459 ganger
5. mai 2010 sikter jeg rett mot AP/"J." sin plassering av Rune som sjef for den statseide AP-banken 1.januar 2007:
"Organisert kriminalitet i DNM/OB/NTM f.o.m. 2007?" Innlegg av: NFL 98/2 (05.05.10 15:24 ), lest 2200 ganger
AP ville selvfølgelig IKKE beskytte slik organisert svindel uten at AP selv sto bak DNBs Svindeltrekant og at derfor AP mottar flesteparten av svindelmilliardene.
.
Det er ikke vanskelig å sabotere etterforsking. AP/DNB/annen organisert økonomisk kriminalitet plasserer en sabotører med innstruksjon om å sabotere alt som vil avsløre Svindeltrekanten, AP og annen økonomisk kriminalitet som AP/DNB/OSE har godtatt...
Kredittilsynet/Finanstilsynet sluttet jeg å stole på etter en mail jeg fikk i mai 2008...
"OBJAKT: Kredittilsynet fratas bevilgningen! NFL overtar" Innlegg av: NFL 98/2 (19.12.08 14:14 ), lest 670 ganger
Økokrim sluttet jeg å stole på etter en svært høflig mail jeg fikk i januar 2010...
"Økokrim vs. NFL 98/2" Innlegg av: NFL 98/2 (23.01.10 10:53 ), lest 2839 ganger
.
.
3.c) Hvem grunnla Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og når ble den startet?
.
Svindeltrekantens hovedbakmenn - ifølge meg:
1. "J." = "BG": Muliggjøreren og delplanlegger. "J'accuse!" Født 1959.
"J." er i realiteten fremdeles Norges aller mektigste person. I over seks år var han - ifølge meg - Norges aller, aller mektigste person etter krigen.
2. Rune = "BF": Gjennomføreren og delplanlegger. "J'accuse!" Født 1960.
3. Jens = "NFS": Bruker, ide og delplanlegger. "J'accuse!" Født 1942.
4. Ola = "NSS": Bakmann, ide og delplanlegger. "J'accuse!" Født 1957.
5. Gerald = "SFS": Grunnleggende ide om Svindeltrekanten. "J'accuse!" Født 1948.
"SFS" - Sveriges aller gjerrigste milliardær - kjøpte selv opp over 20 internasjonale selskap i 10-årsperioden 1997-2007. "SFS" la selskapene inn i sitt eget selskap før han børsnoterte selskapet på Stockholmsbørsen den 12.oktober 2007. Ifølge mine beregninger gjorde den gjerrige, moralløse, kontrollfrik svindleren seg fortjent til tittelen "SFS". Ifølge mine studier forakter "SFS" myndigheter i alle land - og tilsynelatende forakter han av en eller annen grunn Det svenske Kongehuset...
.
Svindeltrekanten ble grunnlagt - ifølge meg - da AP den 1.januar 2007 plasserte "J." sin aller, aller beste AP-venn og forlover Rune som sjef for AP-banken DNB. Hoved-svindelsammarbeidet mellom DNM og OSE kom ikke skikkelig igang før i 2008, mens NTM gjorde Svindeltrekanten komplett i 2009.
.
.
3.d) Hvor mange milliarder blir aksjonærene og obligasjonseierene frasvindlet årlig?
.
For all enkelhets skyld la oss si at Svindeltrekanten har påført sine svindelofre tap på gjennomsnittlig 12 milliarder NOK i året de siste seks årene. Altså totalt 72 milliarder NOK i tap påført aksjonærer og obligasjonseierene.
Eksempel på ekte svindel finnes lengre nede i tråden, men det forklarende oppkonstruerte eksempelet i begynnelsen av bloggen forklarer svindeltypen - og svindeltypens dramatiske konsekvenser - bedre.
Her: "Den "beste" og farligste form for DNM/Oslo Børs milliard NOK svindler - og det hele er beskyttet av hoved svindel profitør AP...
.
.
3.e) Hvor mange ansatte deltidsdeltar i svindel i fra DNM, OSE/VPS, NTM, Finanstilsynet og Økokrim?
.
- DNM. Det er naturlig å anta at det er DNM som (del)planlegger, leder og koordinerer alle svindlene der DNM/OSE sammarbeider i svindel og der den komplette Svindeltrekanten deltar. I tillegg deltar DNM med "all" direkte kursmanipulasjon - ofte skjult bak andre meglerselskap...
La oss si at 5-6 DNM ansatte DELTIDSARBEIDER med DNM sin del av DNM-OSE hovedsammarbeidet og Svindeltrekanten.
- OSE sin hovedoppgave er å skjule at det til enhver tid pågår en rekke godkjente svindler på landets viktigste handelsplass. VPS sin hovedoppgave er å forfalske data.
La oss si at 3-4 OSE/VPS ansatte DELTIDSARBEIDER med OSE/VPS sin del av DNM-OSE hovedsammarbeidet og Svindeltrekanten.
- NTM - Norsk "Tillits"mann - sin hovedoppgave er å bedra obligasjonseiere slik at de godtar "ulogiske" og falske "haircuts" enten direkte eller via aksjekonvertering. Hvis aksjekonvertering blir det DNM/OSE sin hovedoppgave å gjøre aksjene raskest mulig nesten verdiløse...
La oss si at 2 NTM ansatte DELTIDSARBEIDER med NTM sin del av Svindeltrekanten.
- Finanstilsynet er ifølge meg AP/DNB kontrollert. Finanstilsynet sin hovedoppgave er å forhindre at etterforsking starter i de svindlene som er OSE godkjent, eventuellt sabotere etterforsking som blir igangsatt.
La oss si at 2 Finanstilsyn ansatte DELTIDSARBEIDER med å sabotere etterforsking av OSE godkjente svindler.
- Økokrim er ifølge meg AP/DNB kontrollert. Økokrim sin hovedoppgave er å forhindre at etterforsking starter i de svindlene som er OSE godkjent, eventuellt sabotere etterforsking som blir igangsatt.
La oss si at 2 Økokrim ansatte DELTIDSARBEIDER med å sabotere etterforsking av OSE godkjente svindler.
- Tilsammen blir det 14-16 personer som DELTIDSARBEIDER med å planlegge, utføre og beskytte HOVEDSAKELIG svindelsammarbeidet mellom de to DNB datterselskapene DNM(100%) og OSE(19,82%) - et sammarbeid som av og til innkluderer DNB datterselskapet NTM(25%) og da derfor - av meg - kalles Svindeltrekanten.
.
.
4.a) Blir det "Generasjon X" 1961-1980 som alene må rydde opp etter det [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 har stelt istand, eller vil tidligere naivt sovende ærlige ifra [SG] hjelpe oss?
.
Grunnet de fire nordmennene, svensken og andre svindleres fødselsår har jeg gitt "generasjonen" navnet:
[SvindlerGenerasjonen] 1941-1960...
Det blir nå vår oppgave - vi ifra "Generasjon X" (1961-1980) - å rydde opp etter [SvindlerGenerasjonens] herjinger. En opprydding de ærlige i [SG] skulle ha tatt for mange år siden. En opprydding de tydeligvis var for naivt sløve eller for feige til å ta...
"Generasjon X" gjør det for NØF = Norges Økonomiske Fremtid - d.v.s. [SvindlerGenerasjonen] og "Generasjon X" sine barns, barnebarns og oldebarns fremtid.
NØF blir forsvart av barnløse blakke meg - og ingen andre?
1. NFL 98/2 = "Norges Fremste Langdistansesyklist"/"Next"/"NextAP"/"Next-NFL"/"NFLvsDNB". Fremtidsvenn #1. Født 1961.
.
.
4.b) Nordmenn er Europas mest naive aksjesvindelofre...
.
"Nordmenn er Europas mest naive folk" ifølge European Social Survey sin undersøkelse. Europa er verdens mest naive kontinent så er man Europas mest naive folk blir man automatisk blandt verdes aller mest naive folk. Hurra?
"Mitt eget" eks-parti AP har i noen årtier lurt dere til å tro at det er noe som er eksepsjonelt bra med Norge og nordmenn - det er det dessverre ikke... Et lite slikt eksempel kom ifra den AP/pr-folk skapte "Landsmoderen" i 1994: "Det er typisk norsk å være god!"
Siden 80-tallet har den AP kontrollerte lisensbetalte statskanalen NRK bevisst manipulert frem et skjevt/forfalsket bilde om Norges og nordmenns "eksepsjonelle fortreffelighet". Det samme har A-pressen og annen presse og media som AP kontrollerer gjort. AP gjorde og gjør det delvis fordi et godt nasjonalt selvbilde gir kreditt til AP - som ifølge AP selv - "bygget landet".
Men hovedgrunnen for at AP gjør det er for å manipulere Norges befolkning inn i en verden av naivitet og selvgodhet.
Et naivt og selvgodt folk er et sløvt folk som forholdsvis lett lar seg bedras, svindles og manipuleres dit AP ønsker at dere skal manipuleres.
.
- I over fem år har AP/DNB/OSE/vanlig organisert økonomisk kriminalitet plyndet Norges befolkning både gjennom aksjer og obligasjoner. Men dere er for AP-naive og selvgode til å se det.
- I over fire år har jeg skrevet om Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM. Men dere er for AP-naive og selvgode til å forstå det.
Les tråden og forstå. - Eller fortsett å lev ditt liv som et AP/NRK/A-presse skapt lettmanipulert sløvt uvitende AP/DNB/OSE aksjesvindeloffer. - Slik som "alle" andre nordmenn som også velger naivitetens og selvgodhetens forsløvende ansvarsfraskrivelse...
En ansvarsfraskrivelse som dine barn og barnebarn må fortsette å betale prisen for...
.
.
5.a) Tråden er skrevet etter varslerprisen Zola-prisens kriterier.
.
Ens Ytringsfrihet er som viktigst når et lands mektigste parti har kneblet de viktigste delene av pressen redaksjonelt - for at partiet skal kunne bryte grensen til det kriminelle presseuoppdaget og presseuobservert...
"J'accuse!" - "Jeg anklager!" er hentet fra den franske varsleren Emile Zolas berømte avisartikkel fra 13.januar 1898. Priviligerte Zola hadde støtte og var rik. Jeg har ingen støtte og er selvfinansiert og blakk...
Dette er sjette året på rad at jeg forsøker å bli foreslått til Zola-prisen og tråden er skrevet og lagt opp etter Zola-prisens kriterier:
"Prisen tildeles personer som >åpent og uredd< har >avdekket eller motarbeidet< >forhold som truer menneskeverd, demokrati og rettssikkerhet i Norge.<" zola-prisen.no
.
.
5.b) Trådens innholdsfortegnelse.
.
[1. DEL: Trådstart.]
.
1. Til Administrator.
2. Trådens innholdsfortegnelse.
3. Trådens hovedpersoner. "J'accuse!"
4. "Alt" om Svindeltrekanten. "J'accuse!"
5. Nordmenn er Europas mest naive aksjesvindelofre...
.
[2. DEL: Zola-prisen: >A&M Avdekket eller Motarbeidet<]
.
6.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse!"
6.2 A&M: AGI: Norgesrekord(?) i DNM - OSE - NTM ledet svindel. Den falske børspausen KNUSTE kursen -77% FRA DEN ENE HANDELEN TIL DEN NESTE i AGI/Artumas svindelen! "J'accuse!"
6.3 A&M: Norsk "Tillits"mann i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse
7.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i NEXUS svindelen. "J'accuse!"
7.2 A&M: 9 svindelbørspauser kvelte aksjonærenes og obligasjonseierenes håp i Nexus svindelen. "J'accuse!"
8.1 A&M: Svindeltrekanten, Norges Fremste Seriesvindler og OSE sin falske børspauses kursknusing i CRU/Crew Gold svindelen. "J'accuse!"
8.2 "Den -97,1% kurskollapsen i CRU/Crew Gold, som kom i de 21 månedene han satt i styret, kom p.g.a. resesjonen!"
9.1 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av CRU svindelen. "J'accuse!"
9.2 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av ITX/Intex Resourses svindelen. "J'accuse!"
10. A&M: NFS og "Selvfinansierende underslagsvindel" forklart med eksempel i ITX. "J'accuse!"
11. Avdekket: NFS i PGS svindelen. "J'accuse!"
12. A&M: 50 tråder om NFS. Norges egen "Bernie Madoff". "J'accuse!"
13. A&M: PGS/CRU/ITX - og NFS historien gjentar seg i REC... "J'accuse!"
14. A&M: Beskrivelsen av OBJAKT-arkivet beskriver NFS sin personlighet... "J'accuse!"
15. Avdekket: Eksempel på DNM-OSE dagssvindel: ALGETA. "J'accuse!"
.
[3. DEL: Zola-prisen: >Forhold som truer Menneskeverd, Demokrati og Rettssikkerhet i Norge<]
.
> AP/DNB/OSE kveler Menneskeverdet i Norge! "J'accuse!"
16. Menneskeverdet: Den ytterste konsekvensen for de aller, aller svakeste aksjesvindelofrene. "J'accuse!"
.
> AP kveler Demokratiet i Norge! "J'accuse!"
17.1 Demokratiet: APs valgfusk 2009 vs. frie 2013. "J'accuse!"
17.2 Demokratiet: APs udemokratiske folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". "J'accuse!"
17.3 Demokratiet: Aksjesvindel finansierer APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat. "J'accuse!"
17.4.1 Demokratiet: AP overvåker Høyre og Frp. "J'accuse!"
17.4.2 Demokratiet: "- Norsk overvåking imponerer NSA."
17.5 Demokratiet: AP og annen organisert kriminalitet har redaksjonell kontroll over hovedpressen. "J'accuse!"
17.6 Demokratiet: AP sverter/saboterer politiske diskusjonsfora for å skremme vekk seriøse debattanter og seriøse lesere. "J'accuse!"
.
> AP kveler Rettssikkerheten i Norge! "J'accuse!"
18.1 Rettssikkerheten: AP lar kriminelle kontrollere noen av Norges viktigste kontorer. "J'accuse!"
18.2 Rettssikkerheten: AP tilrettelegger, beskytter og forhindrer fengsling av bl.a. NFS. "J'accuse!"
18.3 Rettssikkerheten: La meg videre etterforske og kartlegge "AP og annen organisert økonomisk kriminalitet"!
18.4 Rettssikkerheten: [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 vs. Generasjon X 1961-1980.
.
[4. DEL: Zola-prisen: >Åpent og Uredd<]
.
19. Å&U: Jeg er Åpen OG Uredd.
20. Å&U: Nominer meg til Zola-prisen 2014?
21. Å&U: Våkn opp! Mail meg! Støtt meg!(Dere kan ikke alle være gjerrige og blakke...) Politianmeld meg for "injurierende påstander"!
22. Å&U: “Slumdog millionair–prinsippet". CV'en/"selvbiografien" til en som IKKE er en rasist. Intet "A4 menneske" hadde greid å avsløre APs og DNBs svindeltrekant og bl.a. Norges Fremste Seriesvindler og kanskje også Sveriges Fremste - og gjerrigste - Seriesvindler...
22.1 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1961 - 1987:
22.2 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1988 - 2008:
22.3 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist høsten 2008 - d.d.:
.
[5. DEL: Trådslutt.]
.
23. Innholdsfortegnelsen repetert.
24. Tråden veldig kort oppsumert. + Innsiderkommentar m.m.
.
.
[2. DEL: Zola-prisen: >A&M Avdekket eller Motarbeidet<]
.
Å investere i aksjer ga meg en mulighet til å tjene penger i Norge - og skatte til Norge - mens jeg syklet i utlandet. DNM/OSE tok ifra meg den muligheten...
Av aksjene som jeg bruker som eksempler i tråden, har jeg aldri eid aksjer i CRU/Crew Gold, PGS, REC eller NEXUS.
I ITX/Intex Resourses tapte jeg en bagatell.
I AGI/Artumas tapte jeg en bagatell.
I Algeta tapte jeg over 20.000 kroner på en gearet daytrade. Men uten det tapet hadde jeg ikke oppdaget at OSE hjelper DNM i svindel/bedrag...
I en annen aksjesvindel, som ikke er med i tråden, tapte jeg vel 520.000 kroner.
.
Dataene, som jeg brukte i min privatetterforsking av svindlene, fant jeg blant annet hos Oslo Børs, Netfonds og fra selskapenes hjemmesider.
.
6.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse!"
6.2 A&M: AGI: Norgesrekord(?) i DNM - OSE - NTM ledet svindel. Den falske børspausen KNUSTE kursen -77% FRA DEN ENE HANDELEN TIL DEN NESTE i AGI/Artumas svindelen! "J'accuse!"
6.3 A&M: Norsk "Tillits"mann i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse
7.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i NEXUS svindelen. "J'accuse!"
7.2 A&M: 9 svindelbørspauser kvelte aksjonærenes og obligasjonseierenes håp i Nexus svindelen. "J'accuse!"
8.1 A&M: Svindeltrekanten, Norges Fremste Seriesvindler og OSE sin falske børspauses kursknusing i CRU/Crew Gold svindelen. "J'accuse!"
8.2 "Den -97,1% kurskollapsen i CRU/Crew Gold, som kom i de 21 månedene han satt i styret, kom p.g.a. resesjonen!"
9.1 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av CRU svindelen. "J'accuse!"
9.2 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av ITX/Intex Resourses svindelen. "J'accuse!"
10. A&M: NFS og "Selvfinansierende underslagsvindel" forklart med eksempel i ITX. "J'accuse!"
11. Avdekket: NFS i PGS svindelen. "J'accuse!"
12. A&M: 50 tråder om NFS. Norges egen "Bernie Madoff". "J'accuse!"
13. A&M: PGS/CRU/ITX - og NFS historien gjentar seg i REC... "J'accuse!"
14. A&M: Beskrivelsen av OBJAKT-arkivet beskriver NFS sin personlighet... "J'accuse!"
15. Avdekket: Eksempel på DNM-OSE dagssvindel: ALGETA. "J'accuse!"
.
.
6.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse!"
.
(Noen få prosent av det opprinnelige AGI/Artumas milliardverdier skiftet navn til Wentworth (WRL) den 23.september 2010.)
.
Det er mulig at AGI/Artumas svindelen var en form for avtalt byttehandel mellom det Statseide AP-oljeselskapet Statoil og russiske Gazprom. Den Statseide AP-banken DNB og Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM sørget for at Gazprom - via omveier - får alle AGIs olje/gass milliardverdier "gratis" mot at det Statseide AP-oljeselsklapet Statoil fikk/får fordeler i Russland...
.
Jeg oppdaget AGI svindelen i juli 2009 da jeg skulle undersøke hvorfor AGI aksjen kollapset 95% rett før jeg kjøpte meg inn. Deretter solgte jeg mine AGI aksjer med minimalt tap.
Svindelen ble ledet av et aktivt kanadisk medlem av [SvindlerGenerasjonen] fra Calgary, Canada. - Og han satt godt plassert både i AGI ledelsen og i AGI styret...
.
AGI svindelen kjennetegnes av et enormt pengerforbruk uten at styret gjorde noe forsøk på å hente inn ny kapital.
AGI påsto selv gjennom ledelse og styret - ved sin oppførsel - at selskapet var bortimot helt verdiløst.
FS derimot kom med sitt "back of the envelope AGI estimate" på 3.027 MNOK i 2009.
Hvem hadde rett av FS og AGI/CEO/styret?
BÅDE FS og AGI hadde rett for BÅDE FS og AGI visste at AGI var verdt milliarder sommeren 2009 - og det visste de Gazprom-relaterte og franske M&P også...
.
Tanzania (Proved)
Proved resource Tanzania mboe 119
Value per boe USD/b 1.5
Value Tanzania MNOK 1157
Mozambique oil exploration
Risked Pmean Recoverable
Resources Mozambique (Oil @USD 70/bbl)
mboe 22
Value per boe USD/b 3
Value Mozambique mNOK 424
Tanzania resource upside
Tanzania gas upside mboe 125
Value per boe USD/b 1.5
Value Tanzania upside mNOK 1219
Mozambique gas upside
Mozambique gas mboe 23
Value per boe USD/b 1.5
Value Mozambique upside mNOK 228
Back of the envelope potential mNOK 3027
.
AGI OB Historikk (Aksjen ble spleiset 100 til 1.)
Endring i 2009 -99.10%
Endring siste tolv måneder -99.22%
Høyeste i 2010 2.68
Laveste i 2010 2.50
Høyeste siden 08/07-2005 7 025.00
Laveste siden 08/07-2005 2.00
Endring fra topp -99.97%
.
Nicket "Artist" brukte jeg de første to månedene jeg skrev om AGI/Artumas. "Art(-umas-)ist".
.
"OBJAKT: AGI milliardverdier og underslagsvindelen" Innlegg av: Artist (07.08.09 10:56 ), lest 1132 ganger
"AGI EPB+HQD=DNM kursmanipulering? NFL 98/2" Innlegg av: artist (08.08.09 10:27 ), lest 1246 ganger
"OBJAKT: AGI 1 mNOK+DNM+12 mnd = 1.100 NOK!" Innlegg av: artist (28.08.09 16:29 ), lest 1338 ganger
"AGI Gazprom=C.E.+(CEO+M&P+DNM+NTM)" Innlegg av: artist (20.08.09 10:58 ), lest 1272 ganger
"AGI russisk mafia/Gazprom og DnB NOR Markets svindel?" Innlegg av: artist (23.08.09 09:13 ), lest 1099 ganger
"AGI styret/CFO bevisste emisjons nei januar 09. NFL 98/2" Innlegg av: artist (23.08.09 16:12 ), lest 604 ganger
"AGI+DNM+Oslo Børs deltar i BEVIST underslagsvindel" Innlegg av: NFL 98/2 (12.09.09 20:57 ), lest 1709 gange
Tråden ble oppdatert: "AGI 34 DNM svindel og kursmanipulasjoner" Innlegg av: artist (15.08.09 20:58 ), lest 4506 ganger
"AGI C.B./DNM/NTM kursknusing+mrd.vekksvindling" Innlegg av: NFL 98/2 (14.03.10 20:33 ), lest 2726 ganger
.
.
6.2 A&M: AGI: Norgesrekord(?) i DNM - OSE - NTM ledet svindel. Den falske børspausen KNUSTE kursen -77% FRA DEN ENE HANDELEN TIL DEN NESTE i AGI/Artumas svindelen! "J'accuse!"
.
AGI/Artumas var et canadisk oljeselskap med enorme gass og oljereserver i grenseområdet Tanzania - Mozambique . Det børsnoterte selskapet WRL/Wentworth består nå av noen få prosent av AGI/Artumas opprinnelige milliardverdier. FS vurderte i en "uoffisiell" vurdering at AGI selskapet kunne være verdt 3 milliarder NOK: "Back of the envelope potential mNOK 3027." AGI/Artumas er et typisk eksempel på et selskap som bevisst blir "kvalt" finansielt av styret og ledelsen før svindelens hovedformål oppnås: Selskapet slaktes og hovedverdiene føres inn i andre selskap. Styret i AGI spadde bevisst ut selskapets kapital i rekordfart. Bl.a. brukte styret høsten 2008 mangfoldige millioner ved å kjøpe aksjene til den tidligere AGI CEO'en. AGI aksjene ble kjøpt til overkurs før aksjene så skulle slettes... Styret i AGI gjorde ikke et eneste offisielt forsøk på å hente inn frisk kapital før selskapet (som planlagt) møtte veggen og kunne slaktes. Et ubetydelig oljeselskap fra Calgary i Canada hadde av en eller annen merkelig grunn et styremedlem som var ledende ansatt i DNB - OG hun hadde vært styremedlem i Statoil... Hovedverdiene til AGI gikk inn i franske M&P og et irsk selskap som visstnok var blitt overtatt av ledende Gazprom-ansatte...
Den 25.juni var alle betingelser klare for konvertering og i Calgary kunne de regnet ut samme dag at det ville bli vel 3 milliarder aksjer etter konverteringen. Så kunne AGI ha kommet med en børsmelding den 26.juni før børsen åpnet. I en underslagsvindel er timingen MEGET viktig. AGI satt på antall aksjer etter konvertering i en hel uke - tall som "alle" AGI aksjonærer kunne ha regnet ut på forhånd. SÅ kom DAGEN. 3. Juli 2009 startet med en TOTALT unødvendig svindel-børspause på utpsykende 3 timer og 27 minutter. Børspausen var det AGI selv som kom med men OSE beviste snart at de selv var med på svindelen for de ga en uhørt pretrade på XXXL 12 minutter og 48 sekunder. Vanligvis er en pre på 3-4 minutter så en pre 3-4 ganger lengre er vel nesten unik og viser at OSE hadde et forhåndsavtalt formål med lengden. Hvilket formål? OSE lot DNM presse prekursen NED!, NED! og videre NED! mens DNM skapte en panikk hos nervøse aksjonærer som fryktet at aksjeverdiene ville gå tapt. Ved at DNM hadde hele 12 minutter og 48 sekunder på seg og satt på begge sidene av bordet og underbø segselv så det ut for utenforstående som om pre-kursen gikk naturlig ned i en bunnløs spiral. Mens det i virkeligheten var KUN DNM manipulasjoner. Kursen ÅPNET 77% NED fra den ene handelen til den neste og de stakkars aksjonærene/ex-obligasjonseierene tapte 641 mNOK fra den ene handelen til den neste! På en total ikkenyhet og en total unødvendig børspause! Det var vel svenske HQD som ble beskylt for manipulasjonene i AGI i månedskiftet juni/juli 2009, men det var DNM som HELT SIKKERT sto for kursgrusingen på 77% den 3.juli. Hvordan jeg kan vite det? Fordi KUN DNM kan oppføre seg slik ustraffet OG KUN DNM kan knuse en kurs 77% fra en handel til den neste! OSE beviste gjennom to punkt den 3.juli at de aktivt deltok i svindelen:
1. OSE ga DNM en pretrade på utrolige 12 minutter og 48 sekunder KUN for at DNM "naturlig" skulle knuse både kursen og de stakkars aksjonærene og ex-obligasjonseierene...
2. OSE er forpliktet til å stanse handelen når kursen i et selskap faller 77% fra den ene handelen til den neste - OG HANDELEN SKAL IKKE åpnes opp igjen før en gyldig grunn for fallet ble funnet. En slik grunn fantes IKKE i AGI! AGI skulle ha kommet med forsikringer om at intet var nytt. Alle handlene den 3.juli 2009 skulle ha blitt slettet og handelen skulle ha åpnet oppigjen under "observasjon". Men en slik "løsning" passet jo ikke inn i Svindeltrekanten DNM - OSE - NTMs detaljplanlagte og detaljstyrte kursknusingsvindel...
.
03/07-2009 08:59:22: (AGI) OSLO BØRS - MATCHING HALT
Tittel Confirmation on Number of Shares Issued and Outstanding
03/07-2009 12:27:12: (AGI) OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS
There will be a pre-trading session (CLIN) until 12:40.
Kursmanipulasjoner og andre manipulasjoner 1. og 2. og 3. juli:
20090701 AGI Oslo Børs 0.77 0.77 0.18 0.30 _82.706.104 24.155.616
20090702 AGI Oslo Børs 0.33 0.44 0.27 0.27 _50.692.900 17.031.043
20090703 AGI Oslo Børs 0.06 0.07 0.04 0.05 493.687.840 24.723.231
.
Her er det fire uvanlige momenter som til sammen blir til SVINDEL.
1. Hvorfor ventet AGI en uke med å publisere tallene?
2. Hvorfor komme med en utpsykende børspause på 3 timer og 27 minutter "ventende" på tall som har vært klare i en uke? OSE er ikke så sløve at de ikke forsto og godtok den utpsykende børspausen som AGI kom med.
3. Hvorfor ga OSE en pretrade på utrolige 12 minutter og 48 sekunder som er 3-4 ganger lengre enn det vanlige?
4. Hvordan kunne kursen stupe - 77% eller minus 641 mNOK på en melding om antall aksjer som alle aksjonærene kunne ha regnet ut på forhånd - en uke i forveien?
Svar: Fordi svindelbørspausen var nøye planlagt i felleskap av AGI, OSE, DNM og NTM for å få det grelleste eksempelet på kursmanipulasjon jeg har funnet så langt.
AGI svindelen er et MEGET godt eksempel på at DNM, OSE og NTM etterlater seg sine klare fingeravtrykk på en klar underslagsvindel UTEN at de frykter represalier. BARE AP kan tilby en slik beskyttelse i Norge! BARE AP! Tenk på det...
AGI styret og AGI ledelsen frasvindlet, ved hjelp av DNBs Svindeltrekant DNM - OSE - NTM, AGI aksjonærene og AGI obligasjonseierene milliardverdier sommeren 2009.
.
.
6.3 Norsk "Tillits"mann i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse!"
.
Det kan ofte synes litt merkelig at N"T"M greier å få aksept for sine hårreisende forslag til obligasjonseiere men når man leser videre fra en AGI/Artumas obligasjonseierinnkallelse fra sommeren 2009 at en avgjørelse trenger betryggende 2/3-dels flertall MEN KUN minimum 10% deltakelse i avgjørelsene, forstår man at noe kanskje kan være alvorlig galt med N"T"M. Da kan N"T"M underkjenne stemmer som er representert med proxy, eller utsette møter i siste liten slik at motvillige obligasjonseiere til slutt gir opp og godkjenner eller lar være å stemme.
AGI hadde ingen bankgjeld og det obligasjonseierene skulle ha gjort var å slå selskapet konkurs slik at de som førsteprioriterte ville få selskapets verdier. OG det var nettopp DET valget N"T"M "febrilsk" greide å unngå - på underlig vis...
.
Jeg fotokopierte i 2009 en av innkallelsenen fra Norsk "Tillits"mann til obligasjonseierene i AGI. Dette er en avskrift av fotokopien. PDF filen eksisterer fremdeles:
http://hugin.info/136496/R/1333496/316107.pdf
.
5 SUMMONS TO BONDHOLDERS' MEETING
The Bondholders are herby summoned to a Bondholders' meeting at:
Time: 17. August 2009 at 13:00 hours (Oslo time)
Place: The premises of Norsk Tillitsmann ASA, Haakon VII's gate 1, Oslo (Norway) - 5th floor.
.................... According to the Loan Agreement, the Proposal requires (i) a qualified majority of two thirds of the Bonds represented at the Bondholders' meeting voting in favour of the Proposal and (ii) a minimum of 1/10 of the Outstanding Loan being represented at the meeting. Bondholders may be represented in person or by proxy.
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Jeg varslet og advarte om at Norsk "Tillits"mann kjørte parallelt det samme opplegget i NEXUS svindelen og ville komme til å kjøre det i CRU/Crew Gold svindelen.
Norsk "Tillits"mann fullførte sin svindeloppgave i NEXUS. Men i CRU svindelen ble N"T"M "hardt og brutalt" stoppet av 2009 N"T"M styremedlem og N"T"M deleier(5,49%) Pareto. Trolig hadde noen tipset Pareto om mitt CRUNFL arkiv...
Pareto raidet CRU sammen med Endeavour og Pareto/Endeavour tjente tilsammen over 80 mUSD eller vel 500 mNOK kroner på raidingen da Pareto/Endeavour solgte til russiske Severstal. Severstal - Pareto/Endeavour dealen verdsatte CRU til vel 3 milliarder NOK.
Dermed gikk Norges Fremste Seriesvindler/AP/DNB/OSE/N"T"M glipp av en samlet svindelgevinst på vel 2 milliarder NOK - noe de nok fremdeles alle er veldig sure på meg for...
.
Norsk "Tillits"mann er en liten og oversiktlig gjeng. Vissheten om deres svindelaktiviteter har aldri plaget meg særlig da N"T"M neppe har knust serlig mange familieøkonomier og derfor neppe har skjøvet noen "utfor stupet". Obligasjonseiere er som oftest selskap og personer som kan tåle økonomisk å bli svindlet - selv om de selvfølgelig ALDRI skal godta å bli svindlet...
.
.
7.1 A&M: Svindeltrekanten i NEXUS svindelen. "J'accuse!"
.
Jeg Avdekket OG Motarbeidet NBS (Norges Beste Svindler) og DNBs Svindeltrekant DNM - OSE - NTM i NEXUS svindelen.
Ingen starter byggingen av verdens dyreste spesialbygde "harsh environment arctic FPSO" uten at man har en - åpen eller skjult - kontrakt. INGEN!
Det er nå mulig at FPSO Nexus #1 ble bygget på en skjult leie/kjøps-kontrakt for det Statseide AP-oljeselskapet Statoil og ikke Rosneft slik jeg tidligere trodde. Og at den eneste investorsvindelen jeg har funnet som ble STARTET som en investorsvindel var avtalt spill mellom svindlerene, den Statseide AP-banken DNB og Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM og det Statseide AP-oljeselskapet Statoil...
.
Jeg oppdaget svindelen i juli 2009 da jeg studerte Nexus som et mulig turnaround-case. Svindelen var uten dramatikk, men foregikk som en langsom kveling av aksjonærene og obligasjonseierene.
Svindlere skal helst ikke berike seg for mye underveis for det kan siden vekke mistanke om at noe er/var galt. Han som sto bak svindelen kunne alikevel ikke stå for fristelsen... Da han grunnla selskapet i Singapore betalte han 1 US cent(6 øre) pr aksje. Han solgte de senere til - nær ATH - 72 kroner aksjen. DET gir en verdistigning på UFATTELIGE 120.000% prosen! Etthundreogtyvetusen prosent! Noe han tjente endel millioner NOK på... Og DET er sikkert veldig artig for hans eks-ansatte som - detaljplanlagt og detaljstyrt - fikk nær 99% i tap...
Han grunnla Nexus og han styrte hele svindelen - "fra sidelinjen" - til Nexus #1 - verdens dyreste harsh environment arctic FPSO - ble solgt. Jeg må innrømme at hans kalde, glatte og kyniske investorsvindel er imponerende. Derfor ga jeg han tittelen NBS (Norges Beste Svindler).
.
De beste BWOSE trådene mine:
Nicket "Next" brukte jeg de første to månedene jeg skrev om Nexus.
.
Innlegg av: Next (31.08.09 18:18 ), lest 710 ganger Ticker: BWOSE
CEO BWO/APL+12mnd=Nexusvindelprosjekt -96,67%
.
Innlegg av: NFL 98/2 (13.09.09 20:57 ), lest 1457 ganger Ticker: BWOSE
6+3 Oslo Børs BEVISTE svindelbørspauser i NEXUS
.
Innlegg av: NFL 98/2 (17.09.09 22:58 ), lest 2403 ganger Ticker: BWOSE
NEXUS 1.984mNOK underslagsvindel=34 NOKAS-ran!
.
Innlegg av: NFL 98/2 (17.10.09 20:37 ), lest 2169 ganger Ticker: BWOSE
BW Gas OB største investorsvindel 3,2-5,2 mrd NOK?
.
Slik så kursutviklingen i NEXUS ut i desember 2009:
.
NEXUS OSE historikk:
Endring i 2008 -71.85%
Endring siste tolv måneder -95.12%
Høyeste i 2009 30.00
Laveste i 2009 1.22
Høyeste siden 30/03-2007 74.75
Laveste siden 30/03-2007 1.22
Endring fra topp -98.37%
.
Den 23.desember 2009 ble NEXUS delistet fra Oslo Børs og notert "nesten uten verdier" på Oslo Axess.
.
NEXUS Oslo Axess historikk:
Endring siste måned -21.74%
Endring i fjor -15.00%
Endring siste tolv måneder -28.00%
Høyeste i år 0.30
Laveste i år 0.15
Høyeste siden 23/12-2009 0.89
Laveste siden 23/12-2009 0.11
Endring fra topp -79.78%
.
Den 30.august 2013 ble Nexus delistet fra Oslo Axess.
.
Da jeg en tid plasserte NBS på førsteplass av Listen: "Personer som ikke liker meg" viste jeg et CEO bilde av NBS i et relatert selskap. Personen jeg viste bildet til utbrøt forskrekket: "Fy fa.. så sleip han ser ut!" Noe som jeg skrev på internett - og så gikk det noen få uker og et nytt CEO bilde kom...
NBS leste hva jeg skrev og avsluttningen av svindelen ble ikke slik han hadde planlagt... Tilsynelatende veldig hastig ble Nexus #1 solgt til et selskap tillhørende Brasils rikeste person (Brasils rikeste dengang da - på vei mot personlig konkurs nå...). Og hans selskap hadde bare leteblokker i tropiske brasilske farvann der de absolutt ikke trengte noen - dyr i drift - arktisk FPSO...
Ved salget av Nexus #1 godtok obligasjonseierene et tap på mellom 50% og 89% eller totalt vel 1 milliard NOK i obligasjonstap. Det var omtrent det samme tapet som aksjonærene fikk. Tilsammen vel 2 milliarder i tap detaljplanlagt og detaljstyrt av Norges Beste Svindler - som er et aktivt og meget dyktig medlem av [SvindlerGenerasjonen]...
.
.
7.2 A&M: 9 svindelbørspauser kvelte aksjonærenes og obligasjonseierenes håp i Nexus svindelen.
.
I løpet av juni - september 2009 kom det hele 9 børspauser i NEXUS. 6 av børspausene ble beordret av OSE. Alle børspausene gjaldt utsettelse av betalingen av renter til obligasjonseierene.
Den lengste børspausen kom den 24.juni, var på 7 timer og 18 minutter og varte ut dagen.
Legg merke til at de samme tema med samme tittel kom fredag 17.juli og fredag 7.august uten børspause.
Med 17.juli og 7.august som fasit dømmer jeg ALLE børspausene i NEXUS som falske svindelbørspauser kun for å understreke at alt håp er ute for obligasjonseierene: Godta Norsk "Tillits"manns krav eller bli nullet...
Obligasjonseierene i Nexus lå langt tynnere ann enn det obligasjonseierene i AGI noen gang gjorde for Nexus hadde bankgjeld som har førsteprioritet ved en eventuell konkurs, og AGI hadde ikke bankgjeld.
.
Dato/tid Marked Utst.ID Korr Melding Vedlegg Kategori Type
10.09.2009 14:02:27 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
10.09.2009 13:17:31 OB NEXUS Nexus: Further deferrals of interest payments
Oslo Børs beordret: 10.09.2009 12:59:57 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
24.08.2009 14:19:42 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
24.08.2009 13:42:48 OB NEXUS Nexus: Further deferrals of interest payments
Oslo Børs beordret: 24.08.2009 13:00:12 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
07.08.2009 14:51:21 OB NEXUS Nexus: Further deferrals of interest payments
------------------------------
29.07.2009 13:18:52 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
29.07.2009 13:15:59 OB NEXUS NEXUS: Bondholders approving deferral of interest paymyments
29.07.2009 12:59:22 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
17.07.2009 16:39:10 OB NEXUS NEXUS: Asking bondholders to further defer interest payments
------------------------------
15.07.2009 13:20:47 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
15.07.2009 13:15:56 OB NEXUS NEXUS: Bondholders approving deferral of interest payments
Oslo Børs beordret: 15.07.2009 12:59:27 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
07.07.2009 11:32:17 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
07.07.2009 11:27:24 OB NEXUS NEXUS: Asking bondholders to further defer interest payments
07.07.2009 09:26:12 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
03.07.2009 13:51:17 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
03.07.2009 13:21:43 OB NEXUS NEXUS: Bondholders approving deferral of interest payments
Oslo Børs Beordret: 03.07.2009 12:59:57 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
25.06.2009 08:35:42 OB NEXUS OSLO BØRS - SUSPENSION ENDS SUSPENSJONER
25.06.2009 08:17:29 OB NEXUS NEXUS: Asking bondholders to further defer interest payments
"Oslo Børs has decided to suspend the shares in NEXUS in anticipation of an announcement from the company. The announcement is expected to be issued during the course of the day."
Oslo Børs beordret: 24.06.2009 10:11:42 OB NEXUS OSLO BØRS - SUSPENDED SUSPENSJONER
------------------------------
17.06.2009 14:13:32 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
17.06.2009 14:05:06 OB NEXUS NEXUS: Bondholders approving deferral of interest payments
Oslo Bøs beordret: 17.06.2009 13:00:03 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
------------------------------
09.06.2009 10:52:42 OB NEXUS OSLO BØRS - SUSPENSION ENDS BØRSPAUSE
09.06.2009 10:45:47 OB NEXUS NEXUS: Asking Bondholders to defer interest payments
09.06.2009 08:56:22 OB NEXUS OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
.
.
8.1 A&M: Svindeltrekanten, Norges Fremste Seriesvindler og falsk børspauses kursknusing i CRU/Crew Gold svindelen. "J'accuse!"
.
For gullselskaper har det ikke vært en resesjon.
21. januar 2000 ble CRU / Crew Gold børsnotert på OSE og gullprisen var 287 USD/oz.
11. Januar 2008 sto gullprisen i 891 USD/oz.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på (78,40 post spleis) / 9,80 den 11. januar 2008.
24. oktober 2008 bunnet gullprisen på 712 USD/oz.
13. oktober 2009 sto gullprisen i 1.057 USD/oz. En oppgang på 18,6% fra 11. januar 2008.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på 2,26 / (0.28 pre spleis) den 13. oktober 2009. En nedgang på vanvittige 97,1% fra 11. januar 2008.
.
Mens gullprisen steg 18,6% ble CRU/Crew Gold aksjekursen bevisst og detaljplanlagt knust 97,1% av NFS og DNB/DNM...
.
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
OBEBX gikk til sammenligning i samme tidsrom fra 438 poeng (11. januar 2008) til 335 poeng (13. oktober 2009), en nedgang på 24%.
NFS skapte det som skulle ha blitt et eventyr for Crew Gold aksjonærene om til et økonomisk helvette for alle Crew Gold aksjonærene i NFS sin tørst etter å svindle til seg hele Crew Gold - og de fantastiske gullreservene i LEFA i Guinea.
.
I desember 2008 ble jeg i et anonymt innlegg bedt om jeg kunne se om jeg kunne finne noe galt i CRU/Crew Gold. Samme månede begynte jeg å skrive om den tidligere så mektige NFS. Mangemilliardær NFS hadde gradvis mistet sin makt og slik som jeg Avdekket OG Motarbeidet han ga han til slutt opp sin "Selvfinansierende underslagsvindel" i CRU.
.
NFS satt totalt 21 måneder som styremedlem og siden som styreleder i Crew Gold.
I det MEGET tvilsomme styret hadde han to nære medarbeidere.
NFS kom inn i styret som styremedlem den 11.januar 2008 og det ble meldt markedet den 14.januar.
NFS gikk av som styreleder og ut av styret den 13.oktober 2009. Jeg går ut fra at den strafferettslige foreldelsesfristen løper ut den 13.oktober 2019.
Mesteparten av kursnedgangen på 97,1% i de 21 månedene var detaljplanlagt og detaljstyrt av styremedlem/styreleder NFS:
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
"CRU JUX Norges #1 detaljplanlegger+detaljstyrer?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:21 ), lest 2148 ganger
Kursen ble spleiset ("omvendt splitt") 8 til 1 i februar 2009 - for å forvirre "ødela" de den omarbeidede historiske kurslisten ved å dele dagsomsetningen på 8...
.
Pre spleis kurser:
20080111 CRU Oslo Børs 9.91 10.25 9.80 9.80
Og så går det nøyaktig 10 måneder med NFS i CRU styret - og kursen går detaljplanlagt og detaljstyrt ned 93%...
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65
(20091013 CRU Oslo Børs 0.30 0.30 0.27 0.28)
Post spleis kurser:
(20080111 CRU Oslo Børs 79.28 82.00 78.40 78.40)
Og så går det nøyaktig 10 måneder med NFS i CRU styret - og kursen går detaljplanlagt og detaljstyrt ned 93%...
(20081110 CRU Oslo Børs 7.68 8.00 4.80 5.20)
20091013 CRU Oslo Børs 2.37 2.37 2.18 2.26
.
Kursen sluttet på (78,40) / 9,80 11.januar 2008.
Kursen sluttet på 2,26 / (0.28) 13.oktober 2009.
.
Norsk "Tillits"manns del av svindelen ble stoppet av eks-obligasjonselger Pareto. Pareto var deleier(5,49%) og satt i styret i NTM i 2009.
Den endelige Severstal og Endeavour/Pareto dealen verdsatte MarketCap i CRU til 3,036 milliarder NOK. I tillegg kom 108 mUSD i obligasjonslån.
NFS gikk glipp av en svindelgevinst på godt over 2 milliarder NOK.
.
OSE og DNM sin deltakelse i CRU svindelen kuliminerte 10.november 2008 med den OSE beordrede børspausen. Situasjonen var falsk og oppkonstruert og avtalt mellom CRU og OSE: Søndag den 9.sendte CRU sjefen en mail til en megler om selskapets "prekære finansielle behov". Klokken 09:22 mandag den 10. stoppet børsen handelen fordi de hadde fått vite om ulik informasjon i markedet. Hadde megleren sladret - eller? OSE brukte, som avtalt med CRU, nesten hele dagen på å tvinge igjennom at de skulle få informasjonen om den kommende emisjonen som CRU "absolutt trengte". Hvordan jeg VET at hele børspausen og meldingen om emisjon var oppkonstruert og falsk?
Fordi CRU hentet inn 360 mNOK:5,17=70,1 mUSD i en rettet emisjon(6,50 NOK) i juni 2008 og 5 måneder senere var ikke situasjonen "kritisk" slik CRU ga inntrykk av.
De 102 mNOK:7,00=14,5 mUSD selskapet hentet inn i emisjonen(0,30 NOK) i desember 2008 varte til sammenlikning like til CRU ble delistet mere enn to år senere...
.
Jeg UNDERSTREKER uoverstemmelsen: 70,1 mUSD(INGEN emisjonsproveny) var "nesten oppbrukt" etter fem måneder, 14,5 mUSD(MINUS emisjonsproveny) varte i over to år...
.
Den rettede emisjonen i juni 2009 var på 6,50 NOK og den TOTALT unødvendige høstemisjonen ble satt til 30 øre fem måneder senere og det er en nedgang på 95% - på fem måneder...
.
20081107 CRU Oslo Børs 0.93 0.98 0.85 0.96 6.155.200 5.606.009
10.11.2008 09:22:05 OB CRU OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE
"Oslo Børs is investigating whether some participants have access to different information in relation to evaluating the value of the company`s shares."
Fra en artikkel: "Før børspausen ble iverksatt var aksjen opp 3,1 prosent til 99 øre."
10.11.2008 11:47:10 OB CRU CREW GOLD PROVIDES OPERATIONAL AND FINANCIAL UPDATE UTVIDET MELDING/INFORMA...
10.11.2008 16:21:36 OB CRU The company offers the following clarification of todays announcement regarding a possible rights offering. UTVIDET MELDING/INFORMA...
10.11.2008 17:00:36 OB CRU OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65 6.387.000 4.842.590 (Snittkurs 0,758)
20081111 CRU Oslo Børs 0.56 0.60 0.39 0.43 77.360.272 35.606.035
20081112 CRU Oslo Børs 0.44 0.49 0.41 0.41 23.777.441 10.529.477
CRU Crew Appoints Financial Advisors and Sets Price for Rights Offering
Emisjonskursen settes til 30 øre 13.november. 69% under børspausen 99 øre.
20081113 CRU Oslo Børs 0.37 0.40 0.33 0.38 18.641.845 6.751.923.
.
.
8.2 "Den -97,1% kurskollapsen i CRU/Crew Gold, som kom i de 21 månedene han satt i styret, kom p.g.a. resesjonen!"
.
For gullselskaper har det ikke vært en resesjon.
21. januar 2000 ble CRU / Crew Gold børsnotert på OSE og gullprisen var 287 USD/oz.
11. Januar 2008, da "NFS" gikk inn i CRU styret, sto gullprisen i 891 USD/oz.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på (78,40 post spleis) / 9,80 den 11. januar 2008.
24. oktober 2008 bunnet gullprisen på 712 USD/oz.
13. oktober 2009, da "NFS" gikk av som styreformann i CRU, sto gullprisen i 1.057 USD/oz. En oppgang på +18,6% fra 11. januar 2008.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på 2,26 / (0.28 pre spleis) den 13. oktober 2009. En nedgang på vanvittige -97,1% fra 11. januar 2008.
Mens gullprisen steg +18,6% ble CRU/Crew Gold aksjekursen bevisst og detaljplanlagt knust -97,1% av "NFS" i tett sammarbeid med DNB/DNM og Oslo Børs - og "altkontrollerende" og "altbeskyttende" hovedsvindelprofitør AP...
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
OBEBX gikk til sammenligning i samme tidsrom fra 438 poeng (11. januar 2008) til 335 poeng (13. oktober 2009), en nedgang på -24%.
.
"NFS" - i tett sammarbeid med DNB/DNM, Oslo Børs og AP - skapte det som skulle ha blitt et eventyr for ALLE Crew Gold aksjonærene om til et økonomisk helvette for Crew Gold aksjonærene i "NFS" sin kriminelt grådige tørst etter å svindle til seg hele Crew Gold - og de fantastiske gullreservene i LEFA i Guinea.
.
.
9.1 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av CRU/Crew Gold svindelen. "J'accuse!"
.
Eksemplene på hvordan jeg jaget NFS (Norges Fremste Seriesvindler) ut av CRU/Crew Gold og ITX/Intex Resourses svindlene er gode eksempler på at jeg har Avdekket OG Motarbeidet organisert økonomisk kriminalitet.
Jeg skrev tilsammen vel 50 tråder om NFS sine svindler i PGS, CRU og ITX.
.
En naturlig kursnedgang lar seg forklare, mens en manipulert kursnedgang strider imot fornuften. I CRU gikk aksjen mot ATL mens gullprisen gikk mot ATH. Aksjonærene i CRU VISSTE at de ville vinne til slutt uten at de forsto at NFS bare hadde planlagt EN vinner - seg selv... Resultatet ble at den dyktige, erfarne og hensynsløse seriesvindleren NFS knuste kursen - 97,1% i sin tid i styret. I CRU knuste NFS kursen 94% i løpet av 94 børsdager.
Børsmeldingen om at styreleder NFS hadde gått ut av Crew styret kom 41 timer etter et jeg kom med de tre CRUNFL-trådene samlet. Tilfeldighet? Det tror ikke jeg...
.
CRU/Crew Gold: 13.oktober 2009 ga styreleder NFS opp sitt "forsøk på å redde CRU-selskapet" - offisielt fordi NTM styreleder og NTM deleier(5,49%) Pareto hadde stoppet NTMs opprinnelige konverteringsplan fra obligasjoner til aksjer. Uoffisielt fordi min Avdekking og Motarbeiding i 10 måneder og 41 intense timer omsider hadde jaget seriesvindler NFS ut av sitt svindelobjekt CRU. NFS gikk glipp av en svindelgevinst på over 2 milliarder NOK - ifølge verdisettelsen av selskapet på litt over 3 milliarder NOK i Severstal og Pareto/Endeavour dealen.
Situasjonsbildet er kort tid etter at de tre CRUNFL-trådene kom samlet rundt klokkken 17 den 11.oktober 2009. 41 timer senere meldte CRU at styreleder (NFS) hadde gått ut av styret:
.
1.)CRU JUX+DNM+OB svindelbørspause 10.nov.2008 Endret: 11.10.09 17:09 Innlegg av: NFL 98/2 (15.09.09 22:55 ), lest 1631 ganger
2.)CRU JUX inndekket 40 mill.aksjer 10.11-09.01.09? Innlegg av: NFL 98/2 (11.10.09 16:55 ), lest 50 ganger
3.)CRU JUX "sparte" 120 mNOK på svindelbørspausen! Innlegg av: NFL 98/2 (11.10.09 17:03 ), lest 21 ganger
Resultat:
"13/10-2009 10:10:00: (CRU) Crew Gold Announces Resignations LONDON, United Kingdom: Crew Gold Corporation ("Crew" or "the Company") (TSX, OSE: CRU) today announces the resignations of Mr. Xxxx Xxxxxxxx-Xxx as Director and Chairman of the Board..."
.
.
9.2 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av ITX/Intex Resourses svindelen. "J'accuse!"
.
Crew Minerals ble utfisjonert fra CRU/Crew Gold 21.desember 2006.
CMI skiftet navn til ITX/Intex Resourses 11.desember 2007.
Fem uker etter at NFS ble styremedlem i Crew Gold solgte CRU sin aksjebehodning i ITX, nesten alt gikk til NFS.
Og slik endte NFS sitt forsøk på Norgeshistoriens største "Selvfinansierende underslagsvindel":
.
I ITX jaget jeg NFS ut av selskapet etter kun to uker med beskyldninger om svindel og bedrag. Og ved å vise en utrolig utregning av NFS sitt "selvfinansierende" underslagsvindelobjekt ITX. Utregningen viste at han gjennom aktiv kursmanipulasjon timet med egne salg og kjøp samt styrevedtatt utbetaling av mesteparten av selskapets kapital ville kunne overta HELE Intex Resourses HELT GRATIS + at han ville kunne putte 100 mNOK cash rett i lommen! (Minus utgiftene til DNM-OSE-NTM.)
Trådene som Avdekket OG Motarbeidet NFS i ITX:
.
"ITX - Handelen 27.august sekund for sekund. JUX vs."(NFL 98/2) Innlegg av: NFL 98/2 (02.09.10 10:11 ), lest 1247 ganger
"ITX - Hissige JUX viser oss fingeren... JUX vs."(NFL 98/2) Innlegg av: NFL 98/2 (31.08.10 10:51 ), lest 1870 ganger
"ITX/JUX Selvfinansierende underslagsvindel forklart" Innlegg av: NFL 98/2 (04.09.10 20:05 ), lest 1424 ganger
"ITX/JUX - OB nektet å delta i svindel? JUX vs."(NFL 98/2) Innlegg av: NFL 98/2 (07.09.10 12:28 ), lest 259 ganger
Resultat:
"14.09.2010 08:53:33 Disclosure of shareholding FLAGGING Oslo, September 14, 2010 - Xxxx AS announces that it has sold 18,480,000 shares in Intex Resources ASA at a price of NOK 3.90 per share. After the sale, Xxxx AS owns 0 shares in Intex Resources ASA."
.
.
10. A&M: NFS og "Selvfinansierende underslagsvindel" forklart med eksempel i ITX. "J'accuse!"
.
I september 2010 forklarte jeg med tall hva jeg mener med en "Selvfinansierende underslagsvindel". Eksempelet i ITX ble aldri fullført av NFS - fordi jeg både Avdekket OG Motarbeidet han...
Her er noen få bruddstykker:
.
Innlegg av: NFL 98/2 (04.09.10 20:05 ), lest 1424 ganger Ticker: OBJAKT
ITX/JUX Selvfinansierende underslagsvindel forklart
.
"1.) NFS har så vidt jeg kan bedømme solgt deler av sine ITX aksjer VPS skjult. Han gjorde det samme i CRU.
2.) Så får han kursen KNUST.
3.) Så dekker han seg innigjen.
3.) Så manipulerer han kursen OPP slik som i vinter.
4.) Så selger han sine aksjer VPS skjult.
5.) Så knuser han kursen slik han detaljplanlagt knuste kursen 27.august -64%.
6.) Så dekker han seg innigjen før selskapets kontantbeholdning - styrevedtatt - deles ut som utbytte.
7.) Så kupper han selskapet ved å psyke ut restaksjonærene og ved å fikse og trikse.
8.) Så sitter NFS igjen med bl.a. ITX sine vanvittige 300 milliarder NOK nickelforekomster på Filippinene."
.
"NFS eier om få måneder 20% av ITX og han har fått aksjene GRATIS + at han har TJENT 140 millioner NOK på svindelprosessen.
Så skal størsteparten av ITX sin kontantbeholdningen styrevedtatt deles ut i høst (2010) fordi ITX er blitt "et tafatt selskap som ikke finner noen som vil utvikle letelisensen på Filippinene og derfor ikke vet hva de skal bruke pengene til".
De har vel 2,30 i kontanter pr aksje så la oss si at de betaler ut 1,63 pr aksje.
18.408.000 x 1,63 = 30.000.000 NOK
NFS sin fortjeneste blir da 140 mNOK + 30 mNOK = 170 mNOK + at han eier 20% av ITX helt gratis."
.
"Så - oooops - viser det seg at ITX ved "en feilvurdering" betalte ut for mye til aksjonærene og ITX havner i - detaljplanlagt - pengenød. Konkurspøkelset kommer på banen og kursen stuper. Finanspressen spør om NFS sin kommentar, NFS svarer "ITX? De har jeg aldri hørt om. Jeg er opptatt med helt andre ting for tiden. Er ikke min nye rullator fin kanskje?"
Så fikser og trikser NFS slik at han overtar resten av selskapets aksjer for vel 1 krone eller 70 mNOK.
NFS hadde en fortjeneste på 170 mNOK - 70 mNOK for å overta resten av selskapet som detaljplanlagt detaljplanlagt ble fallert av NFS & co.
NFS har i mitt forenklede regnestykke TJENT 100 mNOK på å overta HELE ITX HELT GRATIS!
ITX har en nickelforekomst på Mindoro på Fillippinene verdsatt til 300 MILLIARDER NOK. I Tilleg har de diamantforekomster på Grønland og store molybdenumforekomster i Hurdal.
Er NFS smart eller hva!!!"
.
"Summa sumarum: NFS prøver å utføre den perfekte selvfinansierende underslagsvindel.
Dvs gevinst ved å "shorte"/selge sine egne aksjer VPS skjult + den styrevedtatte utbetalingen av selskapets kontantbeholdning gjør at han helt gratis kan kuppe HELE ITX + at han har fått tilsvindlet seg 100 mNOK!
Grunnen til at de styrevedtatt skal dele ut kontantbeholdningen er for da finnes det ingen verdier i bunn som kan forsvare en børskurs over kronen. Dermed kan det sees ut som om de ikke får noen endelig tillatelse på Filippinene, JUX tar over det kapitaløse kriseselskapet for en bagatell og vips - tillatelsene kommer på plass.
FOR Filippinene er så korrupt at tilatelser kan kjøpes og MIDLERTIDIG INNDRAS mot betaling..."
.
.
11. Avdekket: NFS i PGS svindelen. "J'accuse!"
.
NFS sin PGS svindel/bedrag pågikk i 2002/2003. Jeg leste endel om det som forgikk da det foregikk uten at jeg brydde meg særlig om det da. Selv om min skriving om PGS i 2009/2010 har ført til irritasjon hos NFS kan jeg ikke påstå at jeg har Motarbeidet NFS i PGS svindelen for selve svindelen ble avsluttet for mange år siden. Men "Avdekket" det har jeg...
Jeg går ut fra at 10 års straffe foreldelsesfristen regnes fra da NFS gikk ut av PGS styret.
.
Sommeren 2002 knuste NFS PGS kursen - fra sidelinjen - 94% på kun 64 børsdager. Så kjøpte han seg inn og tok kontroll over styret. Aksjonærene skrek over seg av fortvilelse da NFS lurte/bedro dem i emisjonen høsten 2003. Et dokument skrevet på vanskelig advokat amerikansk-engelsk forklarte dårlig at alle som ikke deltok i emisjonen ville miste totalt sin eierandel i PGS for "all" verdi gikk over i tegningsrettene. Og NFS som garantist ville overta alle tegningsrettene til de som ikke tegnet seg. Andres tegningsretter NFS etterhvert tjente flere hundre millioner NOK på...
MEN det PGS aksjonærene ikke forsto var at NFS hadde regelrett svindlet dem allerede FØR han ble aksjonær...
I 2006 var realisert/urealisert svindelgevinst for NFS kommet opp i 1,4 milliarder NOK i PGS.
.
Innlegg av: NFL 98/2 (02.01.10 15:47 ), lest 1103 ganger
Ticker: CRUNFL
JUX PGS bedrag/svindel i 2002/03 = +1,4 mrd i 2006!
.
Innlegg av: NFL 98/2 (19.02.10 13:35 ), lest 979 ganger
Ticker: CRUNFL
CRU JUX svindel vs PGS svindel+JUX #1 skattesvindler
.
.
12. A&M: 50 tråder om NFS. Norges egen "Bernie Madoff". "J'accuse!"
.
De 50 CRUNFL/OBJAKT trådene som dessverre sto på det åpne forumet og som derfor ble slettet i HO reformen i 2011:
.
1.) "CRU, KVE, PGS shortekursgruset med JU(X) aksjer?" Innlegg av: NFL 98/2 (18.12.08 15:44 ), lest 2791 ganger
2.) "CRU inndekningen av JUX shorteaksjer NÅ?" Innlegg av: NFL 98/2 (22.12.08 22:01 ), lest 1572 ganger
3.) "CRU organisert HO baissing fra JUX"ere"" Innlegg av: NFL 98/2 (23.12.08 10:09 ), lest 899 ganger
4.) "CRU JUX svindler over 1 mill. nordmenn?" Innlegg av: NFL 98/2 (26.12.08 21:45 ), lest 3049 ganger
5.) "CRU JUXs bevisste "bygdetulling" intervjuer" Innlegg av: NFL 98/2 (30.12.08 15:58 ), lest 1572 ganger
9.) "CRU 15.jan vs 3.des vs 6.nov aksjonærlistene" Innlegg av: NFL 98/2 (18.01.09 20:35 ), lest 676 ganger
10.) "Underslagsvindlere hjelpes av SKAGEN?" Innlegg av: NFL 98/2 (19.01.09 05:12 ), lest 1492 ganger
11.) "CRU andres beskyldninger om JUX juks." Innlegg av: NFL 98/2 (20.01.09 15:47 ), lest 1348 ganger
12.) "CRU/JUX hvor ble 12.06.08 emi. 62 MUSD av?" Innlegg av: NFL 98/2 (22.01.09 15:59 ), lest 1070 ganger
13.) "CRU JUX hvor mange milliarder er LEFA verdt" Innlegg av: NFL 98/2 (24.01.09 19:42 ), lest 1232 ganger
15.) "CRU total gjeld bagatellmessige 2,2 MRD KR?" Innlegg av: NFL 98/2 (31.01.09 15:40 ), lest 2125 ganger
17.) "CRU 30.jan vs 15.jan aksjonærlistene" Innlegg av: NFL 98/2 (04.02.09 16:35 ), lest 3295 ganger
18.) "CRU XXX har dekket inn alle shoxxx aksjene?" Innlegg av: NFL 98/2 (07.02.09 20:27 ), lest 1522 ganger
20.) "TOP 8 Oslo Børs svindelbørspauser tilpasset DNM svindel" Innlegg av: NFL 98/2 (20.09.09 20:58 ), lest 1938 ganger
21.) "1.}CRU JUX+DNM+OB svindelbørspause 10.nov.2008" Innlegg av: NFL 98/2 (15.09.09 22:55 ), lest 2307 ganger
22.) "2.}CRU JUX inndekket 40 mill.aksjer 10.11-09.01.09?" Innlegg av: NFL 98/2 (11.10.09 16:55 ), lest 472 ganger
23.) "3.}CRU JUX "sparte" 120 mNOK på svindelbørspausen" Innlegg av: NFL 98/2 (11.10.09 17:03 ), lest 698 ganger
24.) "REPANT/CRU/KOA investorsvindeljakt emisjonspauset" Innlegg av: NFL 98/2 (12.10.09 19:19 ), lest 885 ganger
25.) "JUX og K.Knutsen shipping-raidet i Haugesund i 1990?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:05 ), lest 734 ganger
26.) "PGS JUX og PGS aksje-raidet 2003?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:11 ), lest 889 ganger
27.) "CRU JUX Norges #1 detaljplanlegger+detaljstyrer?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:21 ), lest 2148 ganger
28.) "REPANT/CRU/KOA investorjegerenes falskhet" Innlegg av: NFL 98/2 (23.12.09 17:26 ), lest 842 ganger
29.) "OB=DNM+milliardærenes lovløse jaktmark: OBJAKT" Innlegg av: NFL 98/2 (26.12.09 20:14 ), lest 1578 ganger
33.) "ITX Mindoro 180mrd.x2?+Grønland(+REE?)+Hurdal" Innlegg av: NFL 98/2 (29.12.09 14:13 ), lest 650 ganger
34.) "CRU/ITX Hun ble advart om JUX juks! Advar Norge nå!" Innlegg av: NFL 98/2 (30.12.09 14:53 ), lest 1182 ganger
35.) "JUX PGS bedrag/svindel i 2002/03 = +1,4 mrd i 2006!" Innlegg av: NFL 98/2 (02.01.10 15:47 ), lest 1077 ganger
36.) "JUX milliard bedraget/svindelen i PGS 2002/2003" Innlegg av: NFL 98/2 (05.01.10 08:36 ), lest 483 ganger
38.) "CRU Pareto stoppet og presset svindleren JUX?" Innlegg av: NFL 98/2 (17.02.10 12:22 ), lest 1528 ganger
39.) "CRU JUX svindel vs PGS svindel+JUX #1 skattesvindler" Innlegg av: NFL 98/2 (19.02.10 13:35 ), lest 915 ganger
40.) "CRU JUX:"Tapte 1,31 mrd.i CRU"... SVINDEL & LØGN!" Innlegg av: NFL 98/2 (22.02.10 14:29 ), lest 1202 ganger
41.) "CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
43.) "Hvor svindler Norsk Tillitsmann obligasjonseierne?" Innlegg av: NFL 98/2 (07.03.10 16:32 ), lest 2121 ganger
REC: 44.) "REC JUX som største private aksjonær..." Innlegg av: NFL 98/2 (16.03.10 12:50 ), lest 535 ganger
45.) "CRU-R 2,40. Uten konvertering: CRU = 37,50!" Innlegg av: NFL 98/2 (21.03.10 19:12 ), lest 1241 ganger
46.) "CRU/AGI/NEXUS. + JUX er Norges "Barrabas"?" Innlegg av: NFL 98/2 (25.03.10 13:27 ), lest 851 ganger
47.) "CRU Endeavour 1130%(7700%) beviser JUX-svindelen!" Innlegg av: NFL 98/2 (03.04.10 19:05 ), lest 1164 ganger
48.) "Påskekrim: 47 tråder om JUX - "Norges Bernie Madoff"" Innlegg av: NFL 98/2 (03.04.10 20:58 ), lest 737 ganger
49.) "ITX - Handelen 27.august sekund for sekund. JUX vs." Innlegg av: NFL 98/2 (02.09.10 10:11 ), lest 1301 ganger
50.) "CRU/ITX ex CEO Vestrum knuste JUX "sammen med"" Innlegg av: NFL 98/2 (29.09.10 11:21 ), lest 1235 ganger
51.) "ITX styret kritiserer sterkt det forrige ITX styret i Q4" Innlegg av: Next (28.02.11 23:08 ), lest 1699 ganger
.
.
13. PGS/CRU/ITX - og NFS historien gjentar seg i REC...
.
Etter at NFS ga opp/ble jaget av meg ut av CRU og ITX svindlene gikk han inn i REC aksjen. Han stemplet da - etter min mening - selskapet med "Svindel pågår".
Etter over to år i REC aksjen gikk han den 22.mai 2012 inn i styret og ble styreleder.
CRU og ITX var soloraid. REC er et fellesraid. REC er børsens mest interessante selskap for det ble listet kun 8 måneder før AP startet å ta svindelkontoll over DNM - OSE - NTM for å skape AP/DNBs Svindeltrekant. REC er blitt for komplisert til å sette seg raskt inn i, men det skulle ikke forundre meg om AP er direkte innvolvert - på en eller annen måte - med politiske OG AP-berikende finansielle interesser...
I innlegget over står titlene til de fleste av mine vel 50 CRUNFL/OBJAKT tråder om NFS. Dessverre sto nesten alle på det åpne forumet og forsvant i HO reformen i 2011.
Legg merke til tråd 44. der jeg 16.mars 2010 - for over 3,5 år siden - advarte aksjonærene i REC om problemene som oppstår når man får mangemilliardær NFS som største private aksjonær...
.
REC: 44.) "REC JUX som største private aksjonær..." Innlegg av: NFL 98/2 (16.03.10 12:50 ), lest 535 ganger
20100316 REC Oslo Børs 24.30 25.95 23.89 25.69
Kursen falt 96% - på knappe tre år - fra min advarsel kom og frem til NFS gikk av som styreleder...
20130208 REC Oslo Børs 0.99 1.00 0.88 0.89
Kursen har steget - som forventet - etter at NFS gikk av som styreleder...
.
ATH var febervarme 301,00 den 8.november 2007 etter massiv og langvarig haussing og kursmanipulasjon. Ble REC allerede i 2007 rigget av DNB/AP og annen organisert økonomisk kriminalitet til en massiv kurskollaps? At de i tillegg fikk hjelp av markedet til kurskollapsen gjorde - og gjør - svindelen desto enklere...
MCap i REC var ved ATH 301 x 494 m.aksjer = 148 milliarder NOK.
MCap i REC da NFS gikk av som styreleder var 0,89 x 2.113 m.aksjer = 2 milliarder NOK.
Og det gir en MCap nedgang på 146 milliarder fra ATH og frem til NFS gikk ut av styret - og DET gir en uendelighet av shortegevinster...
.
REC første dag på børs:
20060509 REC Oslo Børs 110.00 118.00 103.50 117.00 46.830.297 5.213.763.954
20060509 OSEBX Oslo Børs 424.37 424.96 419.97 424.37
"BF" første dag på jobb som banksjef:
20070102 REC Oslo Børs 116.00 123.00 115.00 122.00 880.853 105.420.022
20070102 OSEBX Oslo Børs 446.46 447.04 440.20 446.46
OSEBX ATH:
20070719 REC Oslo Børs 238.00 250.00 238.00 250.00 1.603.584 393.137.416
20070719 OSEBX Oslo Børs 517.52 525.75 517.52 524.37
REC ATH:
20071108 REC Oslo Børs 293.00 306.50 292.00 301.00 5.484.562 1.641.354.160
20071108 OSEBX Oslo Børs 514.76 516.92 505.12 514.19
.
En sånn en som NFS har ingen i Norge å kjempe imot for han ER best i Norge. Den eneste han har å kjempe imot er sine egne bestenoteringer fra tidligere svindler. Her er NFS sin personlige rekord på utrolige -97,1% satt som styremedlem/styreleder i CRU. Var det hans opprinnelige mål å slå den rekorden i REC?
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
.
Den 8.februar 2013 gikk NFS av som styreleder og ut av REC styret - på dagen... Hadde jeg greid å jage NFS ut av nok en svindel?
20120522 REC Oslo Børs 2.74 2.89 2.74 2.78 7.893.889 22.115.987
20130208 REC Oslo Børs 0.99 1.00 0.88 0.89 71.767.841 65.957.767
2,78 til 0,89 er en nedgang på "bare" 68%.
.
Det er ikke så interessant. Det mest interessante ville være å finne ut hvor nær 300 kroner NFS shortet REC aksjen for SLIKT blir det fort VELDIG mye penger av. Veldig mye penger til NFS, til AP, til DNB og til andre som sannsynligvis manipulerte aksjen OPP klar til århundredes sikreste og mest innbringende short...
.
Visste man at REC kursen planmessig kom til å bli knust visste man også at Orkla kursen kom til å lide. Så da shortet man nok Orkla aksjen også, dermed kunne man sikre seg endel milliarder i shortegevinst der også...
.
Hadde man endel 10-talls millioner shorteaksjer å selge - f.eks storaksjonær Orklas REC beholdning - var det ikke noe problem å plassere aksjene i markedet veldig nært oppmanipulerte ATH...
.
WOW! Sjekk dagsomsetningen i REC i ATH måneden!
.
20071130 REC Oslo Børs 265.50 272.50 262.00 272.00 4.092.923 1.098.688.895
20071129 REC Oslo Børs 264.00 266.00 256.50 261.00 3.608.266 _.941.810.609
20071128 REC Oslo Børs 239.00 257.00 238.25 257.00 3.419.209 _.847.116.401
20071127 REC Oslo Børs 244.50 247.00 237.25 239.00 3.011.141 _.730.016.894
20071126 REC Oslo Børs 249.75 254.00 245.50 247.00 3.561.954 _.891.505.207
20071123 REC Oslo Børs 242.50 247.00 241.25 244.00 2.357.420 _.576.884.262
20071122 REC Oslo Børs 247.00 251.00 237.00 242.00 4.415.815 1.070.475.909
20071121 REC Oslo Børs 254.50 257.50 243.50 245.00 5.063.616 1.265.575.956
20071120 REC Oslo Børs 254.00 264.00 240.50 261.50 6.132.216 1.550.856.034
20071119 REC Oslo Børs 267.00 268.50 248.00 248.00 3.716.737 _.953.357.615
20071116 REC Oslo Børs 266.50 268.50 258.50 261.00 4.130.890 1.087.643.272
20071115 REC Oslo Børs 276.50 278.50 266.00 271.00 3.145.479 _.853.058.050
20071114 REC Oslo Børs 284.50 287.00 274.00 279.50 3.728.303 1.047.442.477
20071113 REC Oslo Børs 271.50 279.00 262.00 276.00 5.330.140 1.439.344.251
20071112 REC Oslo Børs 280.50 287.50 275.50 276.00 4.490.091 1.266.032.529
20071109 REC Oslo Børs 303.00 306.00 287.50 290.00 4.909.587 1.454.446.744
20071108 REC Oslo Børs 293.00 306.50 292.00 301.00 5.484.562 1.641.354.160
20071107 REC Oslo Børs 300.50 302.00 289.50 298.00 5.002.595 1.483.079.591
20071106 REC Oslo Børs 283.00 293.50 280.50 291.00 4.155.412 1.192.989.940
20071105 REC Oslo Børs 278.50 286.00 276.00 277.50 2.347.082 _.658.949.302
20071102 REC Oslo Børs 275.50 283.50 274.50 282.00 4.787.609 1.337.065.530
20071101 REC Oslo Børs 278.00 288.00 274.00 283.00 6.940.693 1.949.747.105
.
I alle NFS svindler - innkludert REC - gjelder denne type svindleres hovedprinsipp:
.
1. Kjøp seg inn i aksjen for å sikre maktposisjon i styret.
2. Plasser seg selv - eller en man kontrollerer - som styreformann.
3. Kjøp ytterligere aksjen - med skjult identitet.
4. Manipuler kursen OPP! OPP! og videre OPP!
5. Selg de aksjene kjøpt med skjult identitet.
6. Selg aksjene kjøpt for å ta kontroll over selskapet. VPS kan skjule salget slik at man ikke mister sin maktposisjon som storaksjonær.
7. Short aksjen. I og med OSE/VPS fremhjelper avtalte svindler er sannsynligvis ikke "naked short" noe problem. VPS ordner og forfalsker det som ordnes og forfalskes skal...
8. Fabriker "kriser" og krisemaksimer reelle kriser.
9. Manipuler kursen NED! NED! og videre NED!
10. Slike aksje og kursmanipulasjoner kan gjentas en eller flere ganger.
11. Overbevis markedet, aksjonærene og obligasjonseierene om at selskapet er bortimot verdiløst...
12. Dekk inn shorten.
13. Bruk en brøkdel av shortegevinsten til å kjøpe "det kriserammede selskapet".
14. Overta selskapet - løs krisene og "krisene".
15. Manipuler kursen OPP - selg og tjen noen milliarder på selve selskapet også...
.
Start på en ny svindel i et annet selskap som man - gjennom shorting og kunstig kurskollaps - allerede har rigget for investorsvindel.
- OG håp på/sørg for at jeg ikke får fatt i et lån slik at jeg kan fungere og felle svindlerene og stoppe svindelen...
.
.
14. A&M: Beskrivelsen av OBJAKT-arkivet beskriver NFS sin personlighet... "J'accuse!"
.
Mitt opprinnelige nick var "NFL 98/2" men det mistet jeg i januar 2011. NFL står for Norges Fremste Langdistansesyklist. Jeg skrev tilsammen over 100 tråder om svindel og bedrag på Oslo Børs, vel halvparten av trådene omhandlet NFS sine aktiviteter og han fikk sitt eget arkiv CRUNFL. De tilsammen over 100 trådene sto i selskapsspesifikke arkiv men de beste trådene som omhandlet organisert økonomisk kriminalitet samlet jeg i mitt hovedarkiv OBJAKT. Arkivet kom i slutten av desember 2009. Nesten 100% av trådene mine sto på det "åpne forumet" og forsvant i HO reformen i 2011.
I august 2012 mistet jeg mitt "NFL 98/2" erstattningsnick "Next". Etter det har de jeg skriver om fått mine nye nick slettet ett etter ett og mine nye tråder slettet en etter en.
Her er noen av mine slettede nick:
NFL 98/2 : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=26440
Next : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=41391
Artist : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=41547
NextAP : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=88081
Next-NFL : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=100485
OBJAKT : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=100486
NFLvsDNB : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=112059
NFLvs.jensere : http://forum.hegnar.no/brukerinfo.asp?userid=113216
.
Her er mitt OBJAKT-arkivs beskrivelse fra desember 2009 - og personbeskrivelsen beskriver NFS slik jeg ser han... "J'accuse!"
.
"Spesialtickerkoden OBJAKT er for "teorien" om at landets viktigste handelsplass DnB NOR okkuperte Oslo Børs/Oslo Axess fungerer som en kriminell børs etter jaktlisens prinsippet. Er man ekstremt rik og har man kriminell legning, totalt manglende forstand, absolutt ingen selvkontroll og rikelig med menneskeforakt kan man betale ekstremt godt for at likesinnede i DnB NOR Markets, Norsk "Tillits"mann ASA og Oslo Børs/VPS/"Kontrollavdelingen"/Oslo Axess hjelper en til å tømme et selskap for selskapets verdier slik at det blir et nestent tomt skall. Eller svindle vekk et helt OB/OAX selskap som ikke vil vekke så alt for mye oppmerksomhet når det blir delistet og forsvinner fra Oslo Børs eller Oslo Axess."
.
Her er tittelen til den aller første OBJAKT-tråden:
.
Innlegg av: NFL 98/2 (26.12.09 20:14 ), lest 1526 ganger
Ticker: OBJAKT
OB=DNM+milliardærenes lovløse jaktmark: OBJAKT
.
NFS CRU/ITX/PGS trådene mine beskriver bl.a. hans falskhet:
.
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
"CRU JUX Norges #1 detaljplanlegger+detaljstyrer?" Innlegg av: NFL 98/2 (13.12.09 16:21 ), lest 2148 ganger
"CRU investorjegerenes falskhet" Innlegg av: NFL 98/2 (23.12.09 17:26 ), lest 842 ganger
"CRU JUX:"Tapte 1,31 mrd.i CRU"... SVINDEL & LØGN!" Innlegg av: NFL 98/2 (22.02.10 14:29 ), lest 1202 ganger
.
Mangemilliardær NFS har mange mektige venner. Han er flink til å både "kjøpe" og få seg vennskap selv om NFS sin falskhet skjærer i mine øyne.
Det er selvfølgelig ikke straffbart å bli lurt til å stole på noen. Men det er straffbart å beskytte noen man vet eller omsider forstår er en kriminell.
Tiden har omsider kommet for NFS. Han skal ikke beskyttes av andre enn sine forsvarsadvokater!
"Hva skal jeg si hvis NFS ringer og trygler om hjelp?"
Forbann den dagen du traff han.
Forbann deg selv fordi du ikke forsto at alt han var ute etter var å utnytte deg.
Forbann han for hans kriminelle legning og totale mangel på selvkontroll.
Fortsett med å forbanne han til han bryter samtalen.
.
.
15. Avdekket: Eksempel på DNM-OSE dags svindel: ALGETA. "J'accuse!"
.
DNM/OSE sitt nære - og høyst uheldige - sammarbeide i Algeta startet min privatetterforsking av svindelsammarbeid DNM - OSE i andre selskap. Jeg har Avdekket dags svindler i flere selskap, men jeg kan ikke påstå at jeg har Motarbeidet den enkelte dags svindel for en dags svindel er som oftest over før noen oppfatter at noe er galt...
.
Den 3.september 2009 kom en helt utrolig god børsmelding fra Algeta:
03.09.2009 08:02:27 Algeta signs $800 million global agreement with Bayer fordevelopment and commercialization of Alpharadin for bone metastases.
Kursen åpnet rett opp og toppet seg på 83 kroner. Så brukte DNM hele resten av dagen på å selge kursen ned til sluttkurs 57 kroner. Med nær 40 mill.aksjer i Algeta ble det en MarkedCap dagsnedgang fra HOD 83 til sluttkurs 57 på vel 1 mrd.NOK.
20090903 ALGETA Oslo Børs 73.00 83.00 55.25 57.00 2.570.603 162.869.769
Jeg ble så imponert over Algetas nær 5 milliarder NOK kontrakt med Bayer at jeg tok en gearet daytrade. En daytrade som jeg aldri skulle ha gjort og som jeg attpåtil glemte å følge med på fordi jeg var så opptatt med å skrive om svindel og bedrag på Norges viktigste handelsplass OSE/VPS. Og dermed ble jeg fanget i en daytrade jeg lenge fikk angre på...
20090903T090732 80. 800 Auto trade PAS DNM B
20090903T090808 77.5 200 Auto trade PAS DNM S
Da jeg skulle se hva som hadde gått galt oppdaget jeg et lite svindelsammarbeid mellom DNM og OSE der OSE først ignorerte dagslang DNM kursmanipulasjon og der OSE deretter skjulte at DNM skulle ha en bookbuilding-AUKSJON på 900.000 Algeta aksjer etter børslutt.
.
Bookbuilding-AUKSJONEN skulle starte kl 17:30 torsdag 3.september og vare frem til kl 08:30 fredag 4.september. Poenget med en bookbuilding-auksjon er det samme som en vanlig auksjon, nemlig å få høyest mulig kurs. MEN DNM "stengte boken" kl 18.00 eller max 26 minutter etter at børsmeldingen kom...
Meldingen som kom torsdag 3.september kl 17:34 kommer klart og tydelig fra utsteder Oslo Børs og mangler klart og tydelig "Instrument ticker ALGETA".
Bayer og Norske og utenlandske biotekfond og andre som fulgte med på tickerkode ALGETA etter den fantastiske 800 mUSD kontrakten så aldri børsmeldingen fordi Oslo Børs merket meldingen bevisst UTEN tickerkode!
De ble heller aldri gjort oppmerksom på bookbuilding-auksjonen av DNM. Mange skal ta en slik avgjørelse i Bayer eller biotekfond - og slikt tar LANGT mere enn MAX 26 minutter...
Dermed visste "ingen" om DNM sin bookbuilding-auksjon og fikk ei heller anledning til å by og overby hverandre i bookbuilding-AUKSJONEN.
.
Fra et anonymt innlegg samme kveld:
.
Innlegg av: Gjest (03.09.09 22:01 ), lest 400 ganger Ticker: algeta
RE^3: ALGETA Bookbuildingen var ferdig i løpet av en halv time!!!
"Ja det er fra megler (sensurert) i Dnbnor Markets. Bookbuildingen ble avsluttet kl 1800, og var fulltegnet etter bare noen minutter."
.
Sannsynligvis visste DNM at en hovedaksjonær ville selge seg ut. Og sannsynligvis visste DNM det allerede ved starten av handelsdagen. Trolig shortet DNM aksjen og presset kursen ned slik at de kunne dekke seg inn billigst mulig i bookbuilding-auksjonen som de visste de kom til å holde etter børslutt. Dermed kunne DNM fritt fråtse i Algeta aksjer til DNM nedmanipulerte 57 NOK aksjen ved å "lukke boken" MAX 26 minutter etter at den "usynlige" OSE utsendte børsmeldingen kom...
MEGET godt sammarbeid mellom DNM og DnB NOR ledete, styrete og deleide Oslo Børs!
.
Børsmeldingen den 3.september 2009 kl 17:34 "eksisterer ikke" fordi den aldri ble tickerkodet "ALGETA":
04/09-2009 08:41:32 ALGETA PRIMARY INSIDER ADVENT COMPLETED SECONDARY SALE OF SHARES (OBI)
03/09-2009 13:03:14 ALGETA Analytikere, aksjonærer og selskapet om Algetas fantastiske milliaravtale (Hegnar)
.
MeldingsID: 244712Generer PDF
Dato/tid 03.09.2009 17:34
Utsteder Oslo Børs
UtstederID -
Instrument
Marked OB
Kategori ANDRE BØRSMELDINGER
Informasjonspliktig Informasjonspliktige opplysninger Lagringspliktig melding
Vedlegg
Tittel ALGETA: CONTEMPLATED SECONDARY SALE OF UP TO 900,000 SHARES
"The shares will be offered through a book-building process. DnB NOR Markets ("Manager") is acting as manager and bookrunner for the placement.The book-building period will start at 17:30 (CET) on 03 September 2009 and close at 08:30 (CET) on 04 September 2009 at the latest. The Manager may at any time close or extend the book-building period at its own discretion. The pricing will be set through a book-building process. For further information please contact: DnB NOR Markets"
.
I tillegg påsto OSE den 4.september at 400.000 tilleggsaksjer var blitt solgt i markedet den 3.september mens de i virkeligheten ble solgt - rett til DNB(?) - etter børslutt og bokført den 4.september 2009:
Fantasi til å "regne ut en snittkurs" hadde de også...
.
04/09-2009 08:41:32: (ALGETA) PRIMARY INSIDER ADVENT COMPLETED SECONDARY SALE OF SHARES
04 September 2009
"Reference is made to the stock exchange notice dated 03 September 2009 regarding the contemplated secondary sale of shares in Algeta ASA ("Algeta") on behalf of Advent Private Equity Fund IV and Advent Management IV LP ("Advent").
Advent has sold or agreed to sell a total of 1,300,000 shares in Algeta, representing approximately 3.3% of the issued and outstanding shares, at an average price of NOK 58.83 per share. 400,000 shares were sold over Oslo Børs and 900,000 shares were agreed to be sold through the bookbuilding process. The final price in the book-building was set to NOK 57 per share."
"DnB NOR Markets acted as manager and bookrunner for the placement."
.
Og det (utdraget av) børsmeldingen med "snittkurs 58.83" krasjer ettertrykkelig med handelsloggens 57,00 for det tilsvarer en snittkurs på de 400.000 aksjene på 62,95...
20090904T082009 57. 900000 Official DNM DNM
20090904T082030 57. 400000 Official DNM DNM
.
Hvorfor greide ikke OSE å koordinere handelsogg og børsmelding? Var OSE i september 2009 ennå ikke godt nok innarbeidet eller ga de faen for "folk er så sløve at de reagerer ikke"? Viste OSE oss "fingeren" eller var OSE kun klønete?
.
Mellom Algeta aksjonærlisten 7.september(viser 2.september) og 14.september(viser 9.september) forsvant 3.135.133 aksjer - som da var 8% av alle selskapets aksjer - ut av Top 20 på EN uke!
07.septemberlisten: 31.641.574 07.09.2009 80.41%
14.septemberlisten: 28.506.441 14.09.2009 72,44%
=3.135.133 aksjer gikk UT av Top 20 på 5 HANDLEDAGER!
Totalt gikk det 7.712.813 aksjer på 5 handledager fom 3.tom 9.september
Så hvem kjøpte de 900.000 aksjene OG de 400.000 aksjene som ble ført den 4. september etter å ha gått utenom børs dagen før. OG hvem kjøpte resten av de vel 1,8 million aksjene som forsvant fra Top 20 listen på EN uke? Jeg tror nok at svaret var at det var DNB som kjøpte de fleste aksjene og skjulte dem på småkonti utenfor TOP 20...
To gikk ut av Top 20 og disse to kom inn:
+15.) DNB NOR NORGE SELEKTV (III) VPF 300,090 1.05% 0.76% Comp. NOR
+20.) RO INVEST AS 214,200 0.75% 0.54% Comp. NOR
.
Innlegg av: artist (05.09.09 18:51 ), lest 862 ganger
ALGETA DNM mistenkelige handel 3.sept sekund for sekund
.
Innlegg av: NFL 98/2 (10.09.09 22:41 ), lest 3227 ganger
ALGETA OB svindlet for DNM i bookbuilding-svindelen
.
Innlegg av: NFL 98/2 (19.09.09 20:17 ), lest 850 ganger
ALGETA DNM hamstrer aksjer ulovlig?
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Oppdatering:
.
Hvordan har det gått med Algeta aksjen siden jeg for første gang oppdaget at OSE sammarbeider med DNM og hjelper DNM frem?
Det har gått akkurat slik som DNM/DNB - og jeg - forutså:
.
Aksjen er opp over 500% fra 57 NOK til dagens kurs...
.
Oversikten er fra børsslutt 12.februar 2014:
.
Kurs i ALGETA
Siste 360.00
.
ALGETA Historikk
Endring siste måned 0.17%
Endring i fjor 131.78%
Endring siste tolv måneder 104.89%
Endring siden nyttår 0.33%
Høyeste i år 360.50
Laveste i år 358.00
Høyeste siden 27/03-2007 360.50
Laveste siden 27/03-2007 6.00
Endring fra topp -0.14%
.
19/12-2013 08:03:46: (ALGETA) ANNOUNCEMENT OF RECOMMENDED VOLUNTARY CASH OFFER BY BAYER TO ACQUIRE 100% OF THE SHARES IN ALGETA ASA
.
"...will make a recommended voluntary cash offer (the "Offer") to acquire 100% of the shares in Algeta for a consideration of NOK 362 per share."
.
.
[3. DEL: Zola-prisen: >Forhold som truer Menneskeverd, Demokrati og Rettssikkerhet i Norge<]
.
> AP/DNB/OSE kveler Menneskeverdet i Norge! "J'accuse!"
.
16. Menneskeverdet: Den ytterste konsekvensen for de aller, aller svakeste aksjesvindelofrene. "J'accuse!"
.
> AP kveler Demokratiet i Norge! "J'accuse!"
.
17.1 Demokratiet: APs valgfusk 2009 vs. frie 2013. "J'accuse!"
17.2 Demokratiet: APs udemokratiske folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". "J'accuse!"
17.3 Demokratiet: Aksjesvindel finansierer APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat. "J'accuse!"
17.4.1 Demokratiet: AP overvåker Høyre og Frp. "J'accuse!"
>>> 17.4.2 "- Norsk overvåking imponerer NSA."
17.5 Demokratiet: AP og annen organisert kriminalitet har redaksjonell kontroll over hovedpressen. "J'accuse!"
17.6 Demokratiet: AP sverter/saboterer politiske diskusjonsfora for å skremme vekk seriøse debattanter og seriøse lesere. "J'accuse!"
.
> AP kveler Rettssikkerheten i Norge! "J'accuse!"
.
18.1 Rettssikkerheten: AP lar kriminelle kontrollere noen av Norges viktigste kontorer. "J'accuse!"
18.2 Rettssikkerheten: AP tilrettelegger, beskytter og forhindrer fengsling av bl.a. NFS. "J'accuse!"
18.3 Rettssikkerheten: La meg videre etterforske og kartlegge "AP og annen organisert økonomisk kriminalitet"!
18.4 Rettssikkerheten: [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 vs. Generasjon X 1961-1980.
> AP/DNB/OSE kveler Menneskeverdet i Norge. "J'accuse!"
.
.
16. Menneskeverdet: Den aller ytterste konsekvensen for de aller svakeste aksjesvindelofrene. "J'accuse!"
.
Norges aller beste svindlere går i kompaniskap med Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM så til de grader hardt frem mot sine svindelofre at de rissikerer å skyve de aller svakeste av sine svindelofre "utfor stupet". Brutaliteten kan de tillate seg i trygg forvissning om at de er beskyttet av AP og at derfor "ingen" i Norge kan hverken stoppe eller straffe dem.
.
I en mail til Økokrim i januar 2010 skrev jeg at NFS er vår tids største utløser av "noe" hos sine psykisk svakeste svindelofre. Grunnen er sannsynlighetsberegning fordi NFS går så ekstremt hardt og brutalt frem i sine svindler. Jeg fikk svar tilbake fra en Statsadvokat at min påstand var "dårlig dokumentert"...
"Økokrim vs. NFL 98/2" Innlegg av: NFL 98/2 (23.01.10 10:53 ), lest 2839 ganger
Jeg vet ikke om man får tilleggsstraff i Norge for å ha gått så hardt og hensynsløst frem i svindel at man utløser "den ultimate skade". Selv om NFS ikke kan dømmes til ekstra straff i en vanlig rettssak, kan han i hvert fall dømmes i private erstattningssrettsaker. Kan jeg foreslå "amerikanske"(urealistiske) erstattningskrav - med desto mere mediainteresse?
.
NFS skapte det som skulle ha blitt et eventyr for Crew aksjonærene om til et økonomisk helvette for alle Crew aksjonærene i NFS sin tørst etter å svindle til seg hele Crew Gold og de fantastiske gullreservene i LEFA i Guinea.
En naturlig kursnedgang lar seg forklare, mens en manipulert kursnedgang strider imot fornuften. I CRU gikk aksjen mot ATL mens gullprisen gikk mot ATH. Aksjonærene i CRU VISSTE at de ville vinne til slutt uten at de forsto at NFS bare hadde planlagt EN vinner - seg selv... Resultatet ble at den dyktige og erfarne seriesvindleren NFS knuste kursen - 97,1% i sin tid i styret. I CRU knuste NFS kursen 94% i løpet av 94 børsdager.
.
Nettopp slike selskap som CRU tiltrekker seg den mentalt ustabile gamblertypen som VET at aksjonærene ikke kan tape. Noe som gjør at gambleren - og andre mere seriøse - satser ALT for mye og ofte av penger som blir lånt...
Når så svindelen avsluttes og aksjonærene detaljplanlagt og detaljstyrt taper vel 99% av innsatsen, er det enkelte som ikke tåler det ulogiske tapet. Et tap som de feilaktig klandrer segselv for...
.
Jeg tror denne trådstarten er en sønn som skriver at faren begikk "noe" etter OSE/NFS/CRU sin falske børspause med påfølgende kurskollaps og forventet økende kurskollaps. Men trådstarten kan være litt tvetydig. Uansett jeg står på mitt: NFS er norsk etterkrigstids største utløser av "noe", og det gjør han - i mine øyne - til etterkrigstidens verste styremedlem/styreleder...
.
----------------------------------------------------------------------------------------
Innlegg av: Gjest (10.11.08 20:03 ), lest 1371 ganger
Ticker: CRU
CRU - Min far tok farvel i dag.....
"Håper dere alle som har tapt 40.oookr eller mer er rasende på CRU.... Far var belånt til pipa og gira mer enn som så... Nå orket han ikke mer... Vi eier ingenting,
Mvh,
Sønn 19år, med to søstre 4år og 9år."
---------------------------------------------------------------------------------------
.
OSE og DNM sin deltakelse i CRU svindelen kuliminerte 10.november 2008 med den OSE beordrede børspausen. OSE brukte, som avtalt med CRU, nesten hele dagen på å tvinge igjennom at de skulle få informasjonen om den kommende emisjonen som CRU "absolutt trengte". Hvordan jeg VET at hele børspausen og meldingen om emisjon var oppkonstruert og falsk?
Fordi CRU hentet inn 360 mNOK:5,17=70,1 mUSD i en rettet emisjon(6,50 NOK) i juni 2008 og 5 måneder senere var ikke situasjonen "kritisk" slik CRU ga inntrykk av.
De 102 mNOK:7,00=14,5 mUSD selskapet hentet inn i emisjonen(0,30 NOK) i desember 2008 varte til sammenlikning like til CRU ble delistet mere enn to år senere...
Den rettede emisjonen i juni 2009 var på 6,50 NOK og høstemisjonen ble satt til 30 øre fem måneder senere...
.
20081107 CRU Oslo Børs 0.93 0.98 0.85 0.96 6.155.200 5.606.009
10.11.2008 09:22:05 OB CRU OSLO BØRS - MATCHING HALT BØRSPAUSE "Oslo Børs is investigating whether some participants have access to different information in relation to evaluating the value of the company`s shares."
10.11.2008 11:47:10 OB CRU CREW GOLD PROVIDES OPERATIONAL AND FINANCIAL UPDATE
10.11.2008 16:21:36 OB CRU The company offers the following clarification of todays announcement regarding a possible rights offering. UTVIDET MELDING/INFORMA...
10.11.2008 17:00:36 OB CRU OSLO BØRS - MATCHING HALT ENDS BØRSPAUSE
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65 6.387.000 4.842.590 (Snittkurs 0,758)
Og "faren" forsto vel allerede den 10.november 2008 hvordan det ville gå videre...
.
20080111 CRU Oslo Børs 9.91 10.25 9.80 9.80 6.980.105 69.729.476
Og så går det nøyaktig 10 måneder med NFS i CRU styret - og kursen går detaljplanlagt og detaljstyrt ned 93%...
10.november 2008: "Dråpen som fikk begeret til å renne over":
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65 6.387.000 4.842.590
.
Zola-nominasjonstråden "PGS/CRU/ITX "J'accuse..." seriesvindler JUX! JUX vs.(NFL 98/2)" og det kommende innlegget under om farlig deprimerte CRU aksjonærer kom 24.november 2010. NFS & Co sjekket internett for å se hva annet som sto om deprimerte CRU aksjonærer. Og de forsto at jeg hadde sett "Min far tok farvel i dag....."- tråden uten at jeg hadde brukt den. De fikk en form for panikk for en voldsom hetskampanje mot meg og mitt nick NFL 98/2 ble startet. Hatstråder ble startet "daglig" og gamle NFL 98/2 tråder ble løftet for å skape et inntrykk av at jeg spammet ned forumet. Til slutt ble jeg lokket inn i en "honeytrap" der jeg skrev i en tråd der trådstarter brukte NFS sitt navn. Selv om jeg sensurerte vekk hans navn i mitt innleggs automatiske overskrift var innlegget mitt nok til at mitt kjære nick ble deaktivert og siste innlogging kom 31.januar 2011 kl 22:59...
Så valgte jeg å gå videre med mitt Nexus nick "Next", men leserantallet ble desimert "over natten".
.
"Min far tok farvel i dag....." - og utallige uskrevne tragedier - er svært dårlig PR for AP/DNB/OSE/NFS og andre svindlere for selv om folk flest hverken forstår eller bryr seg noe som helst om "Børs og Marked" så forstår de alikevel at svindlere som er så rå og hensynsløse at de ruinerer folk så til de grader at de utløser "de ultimate skader" skal fengsles...
.
Til tross for at NFS har svindlet beregnet nær en million nordmenn enten direkte eller via utallige aksjefond investert i PGS (2002/2003) og i CRU (2008/2009), har NFS aldri svindlet meg. Jeg ble spurt anonymt i desember 2008 om jeg kunne se om det var noe galt i CRU. Det var en måned ETTER "10.november".
.
"De ultimate skader" blandt svindelofre var også et tema i en mail til NAV ifra Asia i november 2009. En mail NAV ga meg et "goddag mann økseskaft-svar" på...
.
"Jeg søker hjelp til livsopphold ut året 2009. Beregnet 5.000 kroner.
F.o.m. nyttår skal jeg greie å bli sponset i mitt frivillige og selvbetalte arbeid med å avdekke systematisk og grov svindel på Oslo Børs i milliardklassen. Investorsvindler som fører til endel knuste familieøkonomier, tvangsolgte hus, skilsmisser, tap av arbeid, tap av foreldrerett, alkoholisme, tap av forstanden og ett og annet selvmord.
OG samlete årlige unødvendige utbetalinger i mangemillionersklassen fra NAV over hele landet..."
.
I perioden 27.oktober 2010 til 3.februar 2011 maste blakke meg - non stop - på vel 12 eks-aksjonærer fra CRU "Top 50" og spurte etter et lån slik at jeg kunne videre privatetterforske og skrive en politianmeldelse av NFS sin tid i CRU styret. Det fikk jeg ikke men en ga meg 1.000 kroner til mat...
.
Min sympati ligger ikke hos de som var på Top 50 listen hos Crew Gold, men hos de tusener som lå under Top 50. På Top 50 har jeg (tilfeldig) funnet kun en konkurs forårsaket av NFS sin mislykkete selvfinansierende underslagsvindel, men hvor mange konkurser forårsaket NFS blandt de utenfor top 50?
Denne tråden blir derfor også skrevet etter Arnulf Øverland prinsippet:
"Du må ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv."
Og det har jeg blitt hedret for tidligere:
.
Innlegg av: Gjest (30.12.09 18:18 ), lest 459 ganger
Ticker: CRUNFL
RE^1: CRU/ITX hun ble advart om JUX juks! Advar oss alle nå!
""Du skal ikke tåle så inderlig vel, den urett som ikke rammer deg selv" - prinsippet.(Arnulf Øverland)
Du har min fulle honnør,TS for den jobben du legger ned i dette- uten betaling og med all den forakt du får fra "motparten"- de som ikke har lært om Arnulf Øverland og vet hva "borgerrett" og samvittighet innebærer.
De som lar seg lynisk drive med i dette spiller og ikke bryr seg om hva som skjer bak kulissene.Med aksjonærene.
Må du lykkes i å få tatt bakmennene og avdekke for hele landet og verden manipulasjonene som foregår ved Oslo børs og i styrerommene.
Godt nytt år!"
.
Her er enkelte fortvilte CRU aksjonærers reaksjoner på børspausen 10.november 2008 limt inn i Zola-prisnominasjonstråden skrevet 24.november 2010. - Som var drøyt to år etter den nøye planlagte og oppkonstruerte børspausen.
10.november 2008 var forøvrig en drøy måned før jeg ble spurt om jeg kunne se på selskapet.
.
Innlegg av: NFL 98/2 (24.11.10 05:58 ), lest 122 ganger
Ticker: CRUNFL
PGS/CRU/ITX "J'accuse..." seriesvindler JUX! JUX vs.(NFL 98/2)
.
CRU aksjonærer med økende nivåer av depresjon og desperasjon den 10.november 2008:
Kursutviklingen 10.november 2008 ble til en samlet detaljplanlagt og detaljstyrt kursnedgang på -93% på de ti månedene siden NFS gikk inn i CRU styret.
20080111 CRU Oslo Børs 9.91 10.25 9.80 9.80 6.980.105 69.729.476
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65 6.387.000 4.842.590
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Innlegg av: Gjest (10.11.08 18:05 ), lest 1281 ganger
Helvetes folk, Crew har ruinert meg
"Hadde stor tro på Crew for halvannet år siden, og hamstret aksjer i bøtter og spann for omtrent 350K kr, til et snitt på 12,80. Mesteparten var for lånte penger, og nå ser jeg alt som tapt. Dette er selvfølgelig helt og holdent min egen feil, og jeg vil bare advare andre mot å låne penger til børshandling."
.
Innlegg av: Gjest (10.11.08 18:08 ), lest 731 ganger
RE^1: Helvetes folk, Crew har ruinert meg
"Jeg er i samme båt, har tapt over 1 million. Trodde hele tiden det måtte snu (ville kjøpe mer, men hadde ikke penger!)
Sitter fortsatt, og blir kanskje med på emisjonen...."
.
Innlegg av: Gjest (10.11.08 18:12 ), lest 657 ganger
RE^1: Helvetes folk, Crew har ruinert meg
"Tapt 650 ooo realisert."
.
Innlegg av: Gjest (10.11.08 19:05 ), lest 252 ganger
RE^1: Helvetes folk, Crew har ruinert meg
"Jeg har også tapt. Aldri mer børs for meg.
Humbug hele greia!"
.
Innlegg av: Saint (10.11.08 19:17 ), lest 168 ganger
RE^1: Helvetes folk, Crew har ruinert meg
"Vel, det ikke bare du som tapte på CREW. Jeg laste opp 1000k når den var 10 kr. også.
God bless you"
.
----------------------------------------------------------------------------------------
Og enda mere depresjon og desperasjon fra CRU aksjonærer 11.november 2008:
20080111 CRU Oslo Børs 9.91 10.25 9.80 9.80 6.980.105 69.729.476
20081110 CRU Oslo Børs 0.96 1.00 0.60 0.65 _6.387.000 _4.842.590
20081111 CRU Oslo Børs 0.56 0.60 0.39 0.43 77.360.272 35.606.035
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 18:14 ), lest 1674 ganger
Crew - jeg skulle redde økonomien - tapte nå kona :-(
"Jeg har vært en gambler i aksjemarkedet. Og de siste årene har jeg vært litt inn og ut av crew. men det siste året er tapet blitt på svimlende 1370000 kr.(oppdatert i dag) Gulp jeg får nå nesten tårer i øynene. Kona har tidliggere vært meget kritisk, i dag etter en krangel etter jeg fortallte det siste om crew, tokk hun med sønnen min på 4 år og flyttet midlertidig til sine foreldre.
Hun sa at hun ville skilles og at jeg måtte stå for tapet.
Nå skal jeg gå meg en lang tur ute og tenke, livet er desverre meget tøft for meg nå.
Mann 41 År Østlandet"
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 18:21 ), lest 965 ganger
RE^1: Crew - jeg skulle redde økonomien - tapte nå kona :-(
"Nei jeg reddet ikke økonomien, jeg har gjeld i bøtter og spann og satset mer og mer. Og nå ser man resultatet
TS"
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 19:03 ), lest 741 ganger
RE^1: Crew - jeg skulle redde økonomien - tapte nå kona :-(
"Har en kamerat som har mistet alt har har tjent gjennom hele livet på Crew. Og litt til. Ganske mye til.
Eneste håp er at andre unngår samme feil. Ikke lån til aksjer."
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 20:06 ), lest 476 ganger
RE^1: Crew - jeg skulle redde økonomien - tapte nå kona :-(
"Har gjordt det samme selv,,,,kona gikk i fra meg og tok mine 2 barn med,,,,huset tvangsolgt og i dag sitter jeg alene og angrer på mine handlinger,,,,føle med deg TS"
.
Innlegg av: Saint (11.11.08 20:20 ), lest 440 ganger
RE^1: Crew - jeg skulle redde økonomien - tapte nå kona :-(
"Heia,
Vi er på samme båt. Gikk kona sin vei og huset ble solgt tidligere i år.
Keep moving on man!"
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 22:47 ), lest 225 ganger
CRU - Har ennå råd til ei kule, mangler pistol
"hadde brukt absolutt alt på cru (av ledige midler), dro ned snitt med lønna. Nå er det jeg har betalt over en mill for verdt ca 50.000,-
-restene kan gå til den som sender meg til de evige jaktmarker på en skånsom måte. (raskt minst mulig smerte)"
.
Innlegg av: Gjest (11.11.08 22:54 ), lest 103 ganger
RE^1: CRU - Har ennå råd til ei kule, mangler pistol
"Har den siste tiden saumfart nettet, rapporter fra CRU osv. nå klarer jeg ikke engang sjekke usa uten å bli ordentlig kvalm. Har hatt mange nok nedturer nå, nå er det nok
TS"
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
For å repetere:
.
8.2 "Den -97,1% kurskollapsen i CRU/Crew Gold som kom i de 21 månedene han satt i styret kom p.g.a. resesjonen!"
.
For gullselskaper har det ikke vært en resesjon.
21. januar 2000 ble CRU / Crew Gold børsnotert på OSE og gullprisen var 287 USD/oz.
11. Januar 2008, da "NFS" gikk inn i CRU styret, sto gullprisen i 891 USD/oz.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på (78,40 post spleis) / 9,80 den 11. januar 2008.
24. oktober 2008 bunnet gullprisen på 712 USD/oz.
13. oktober 2009, da "NFS" gikk av som styreformann i CRU, sto gullprisen i 1.057 USD/oz. En oppgang på +18,6% fra 11. januar 2008.
CRU/Crew Gold kursen sluttet på 2,26 / (0.28 pre spleis) den 13. oktober 2009. En nedgang på vanvittige -97,1% fra 11. januar 2008.
Mens gullprisen steg +18,6% ble CRU/Crew Gold aksjekursen bevisst og detaljplanlagt knust -97,1% av "NFS" i tett sammarbeid med DNB/DNM og Oslo Børs - og "altkontrollerende" og "altbeskyttende" hovedsvindelprofitør AP...
"CRU JUX -97,1% styrt kursras som styremedlem/leder" Innlegg av: NFL 98/2 (24.02.10 08:34 ), lest 1367 ganger
OBEBX gikk til sammenligning i samme tidsrom fra 438 poeng (11. januar 2008) til 335 poeng (13. oktober 2009), en nedgang på -24%.
.
"NFS" - i tett sammarbeid med DNB/DNM, Oslo Børs og AP - skapte det som skulle ha blitt et eventyr for ALLE Crew Gold aksjonærene om til et økonomisk helvette for Crew Gold aksjonærene i "NFS" sin kriminelt grådige tørst etter å svindle til seg hele Crew Gold - og de fantastiske gullreservene i LEFA i Guinea.
.
.
> AP kveler Demokratiet i Norge. "J'accuse!"
.
.
17.1 Demokratiet: APs valgfusk 2009 vs. frie 2013. "J'accuse!"
.
AP fikk to av topplederene innen organisert økonomisk kriminalitet til å sabotere 2009 Stortingsvalget for Høyre slik at AP skulle få tilstrekkelig av Høyres velgere slik at AP skulle få beholde regjeringsposisjonen. Det er ikke direkte ulovlig. Venstres (eks)leder beskyldte de to for å ha ødelagt valget for de borgerlige med sin klønetehet - og det var nettopp det å ødelegge valget for de borgerlige som var meningen...
Både AP og AP sammarbeidende organisert økonomisk kriminalitet trengte i 2009 at AP skulle fortsette sin regjeringsposisjon i fire nye år. AP i regjeringsposisjon for at AP/DNB skulle kunne gjennometablere Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM og for å sikre at AP skulle kunne ta videre nepotistisk kontroll over de organer som er viktige for å kunne beskytte AP/DNB og AP/DNBs svindelpartnere. Slik som f.eks AP/DNB kontrollerte Finanstilsynet og AP/DNB kontrollerte Økokrim.
.
Ved Stortingsvalget nå i september var det ingen av lederene innen organisert økonomisk kriminalitet som forsøkte å sabotere valget for Høyre.
Grunnen for manglende sabotasje var (minst) tredelt:
1. Ingen ønsket å rissikere å bli "utnevnt" av meg som "leder innen organisert økonomisk kriminalitet"...
2. Etter erfarningene med 2009 Stortingsvalget var Høyre nå på vakt og visste hvordan de skulle kunne oppdage godt skjult anti-Høyre velgermanipulasjon.
Og den aller, aller viktigste grunnen av dem alle:
3. AP har greid å fullføre sin delvis skjulte kontroll over Norge - mye gjennom APs kjente nepotisme (u)kultur. Det er derfor ikke lengre nødvendig for AP å ha regjeringsmakten for den kommende regjeringsperioden for det er alikevel AP som kontrollerer og styrer ALT som AP SELV ØNSKER å kunne kontrollere og styre. Og når AP ved Stortingsvalget i 2017 eller 2021 eller 2025 føler at makten begynner å glippe, sikrer de seg ny regjeringsposisjon med nye muligheter til å øke kontrollen slik at AP også kontrollerer Norge også neste gang AP mister sin regjeringsmakt... Dermed SIKRER AP at AP regjerer Norge både med og UTEN regjeringsposisjon...
.
AP er selvfølgelig Norges mektigste parti - det er svært få som bestrider det.
MEN "mitt eget" eks parti AP har gjennom UTALLIGE MANIPULASJONER - særlig de siste 8 årene - gjort seg MEKTIGERE enn den nye Høyre/Frp Regjeringen og DET ER IKKE DEMOKRATI!
.
Det å ha stemmerett regnes som en Menneskerett. Det å kunne leve i et Demokrati regnes ikke som en Menneskerett. Det er den enkeltes oppgave å sørge for at ens hjemland blir et Demokrati og at Demokratiet PLEIES slik at ingen tar ifra en ens Demokrati. AP/NRK/A-pressen/osv har lokket dere inn i selvgodhetens og naivitetens forsløvende verden og dere har derfor blitt lurt til å tro at det ikke var nødvendig å pleie Demokratiet.
Resultat: Dere har latt AP stjele Demokratiet ifra dere.
.
AP var "mitt eget parti" og sist jeg stemte AP var i 2005. Ved Stortingsvalget i 2009 var forholdet AP - DNB blitt for kvalmt så jeg stemte ikke. Men inntil nylig følte jeg grunn til å beskytte AP ved å skrive at milliardene AP får fra Svindeltrekanten går inn i "sorte hull" i Statsbudsjettet. Det gjør de selvfølgelig ikke...
AP ville ikke ha rissikert noe med mindre AP selv fikk fatt i milliardene. Og hva APs svindelmilliarder brukes til? AP bruker milliardene sannsynligvis til videre utvikling av APs eget folkefengsel:
Den AP nepotistiske formynderstaten "Norge den siste Sovjetstat."
.
Skrevet i februar: (AP kveler Demokratiet med sin nepotisme ved at de lar AP-folk få toppstillinger slik at AP tilslutt kontrollere ALT i samfunnet. ABSOLUTT ALT! Det er IKKE direkte ulovlig. Utviklingen går skremmende hurtig for det er ikke en enlinjet utvikling, utviklingen foregår på mange nivåer SAMTIDIG.
Dermed var det ikke nødvendig for AP å komme i Regjeringsposisjon etter Stortingsvalget i september - for det er alikevel AP som udemokratisk ruler Norge...
.
.
17.2 Demokratiet: APs udemokratiske folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". "J'accuse!"
.
"AP bygget Norge" det er det mange i Norge som føler og mener. Ikke mins føler og mener AP det...
Norge skylder utvilsomt AP mye, men ifølge AP skylder Norge AP SÅ mye at AP kan gjøre som AP selv vil... OG det er nettopp DET som er problemet for Norge: AP gjør akkurat det AP selv vil. Og for å sørge for at ingen kan stoppe AP plasserer AP AP folk i alle de stillinger som AP ønsker å kontrollere - for å kunne kontrollere Norge.
Til slutt har AP skapt APs folkefengsel: "Den AP kontrollfrik-nepotistiske formynderstaten "Norge den siste Sovjetstat"". Et slikt kontrollfrik-nepotistisk folkefengsel er veldig dyrt å skape så derfor trengte og trenger AP sin del av milliardene fra Svindeltrekanten og fra "de unyttige Høyre og Frp velgende børsspekulantene".
Et folkefengsel der AP-banken DNB er den viktigste veggen - og der AP gjennom sin kontrollfrik-AP-nepotisme kupper og fyller hver viktige posisjon i Norge - med AP folk... Dermed blir til slutt AP umulig å stoppe - i APs eget land - med APs egne innbyggere - som AP gjør akkurat hva de vil med...
.
.
17.3 Demokratiet: Aksjesvindel finansierer APs kontrollfrik-nepotistiske folkefengsel. "J'accuse!"
.
I juni 2012 måtte jeg omsider innse at det var "mitt eget" ex-parti AP som sto bak AP-banken DNBs svindeltrekant. Oljeindustrien brakte korrupsjon til uskyldsrene Norge på 70- og 80-tallet. Utenlandske oljeselskap ga store milliongaver for å få de beste leteblokkene til de beste betingelsene - OG det var stort sett AP som tok imot gavene.
APs kriminelle fantasi startet byggingen av AP folkefengselet: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"" for et par ti-år siden. Da AP i 2007 startet opp AP-banken DNBs svindeltrekant - for å utnytte "de unyttige Høyre og Frp velgende børspekulantene" - var det ikke lengre noen vei tilbake for AP...
Selv om AP har beriket seg grovt i oljekorrupsjonens Norge og selv om AP har utviklet kriminell fantasi tror jeg alikevel at det var "vanlig" organisert økonomisk kriminalitet som foreslo svindeltrekanten til BG. OG jeg tror det var de to topplederene (min påstand) NFS og NSS som kom med forslaget. Men hva var sannsynligvis NFS og NSS sine salgsargumenter da de presanterte forslaget til BG?
1.) AP ville motta sin del av milliardene til videreutvikling av APs folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"".
2.) "AP velgerene er ikke børsspekulanter!" "Slike svindler rammer Høyre og Frp velgerene!" I APs øyne: Sosialister vs borgerlige...
3.) "Svindlete aksjonærer blir fattige og fattige stemmer AP!" Dvs NYE velgere til AP - eller tilbakestjeling av forhenværende AP velgere...
4.) Osv, etc, m.m.
- Jeg er sosialist og jeg kjenner andre sosialisters umodne "tanker" om børs og "de samfunnsunyttige børspekulantene", så det forundrer meg ikke så mye at BG til slutt var enig og førte forslaget videre til noen få utvalgte i APs toppledelse...
Startskuddet for svindeltrekanten gikk 1.januar 2007 da BG/AP plasserte BF som sjef for AP-banken DNB - og i det skjulte gjorde BG/AP/BF DNBs sjefskontor om til Norges nest viktigste kontor...
.
AP og spesielt APs lisensbetalte propagandamaskin NRK har manipulert dere til å tro at Norge er et eksepsjonelt fortreffelig land. Det blir gjort for et "fortreffelig" Norge gir utviltsomt kreditt til AP - OG det gir AP og annen organisert økonomisk kriminalitet anledning til - uoppdaget og uten mistanke - å foreta seg ting som ikke skjer i et "eksepsjonelt fortreffelige land"... Den skjulte realiteten i APs Norge er slik jeg skriver om for Norge er ikke et fortreffelig land. Alt Norge har å være stolt av er vel stort sett oljeformuen og Fredsprisen. Oljeformuen ble ufortjent gitt til oss fra naturens side og utdeligen av Fredsprisen ble gitt til oss av svenske Alfred Nobel fordi han ikke stolte på sine egne landsmenn når det gjaldt "krig og fred". Nesten alt annet vi kan være stolt av er utallige "derivater" fordi Norge har en slik enorm oljeformue og fordi Norge blir sett på som en fredsnasjon.
.
I andre verdenskrig ga Norge verden det internasjonale navnet på en som sviker sitt land i krigstid. Nå gir Norge det internasjonale navnet på en som sviker sitt land i fredstid. Nordmenn sviker og blir sveket. Det er noe vi nordmenn må jobbe med slik at folk med svikermentalitet aldri igjen kommer i lederposisjoner i Norge. Og vi må hjelpe våre etterkommere NÅ slik at de ikke utvikler svikermentalitet men blir samfunnsnyttige, kloke, ettertenksomme og rasjonelle borgere som er istand til å gjennomskue neste gang at parti forsøker å frata Norge Demokratiet.
OG både vi og våre etterkommere må lære å gjenkjenne organisert økonomisk kriminalitets svik.
Økonomisk svik som nå foregår rett foran våre egne øyne på Norges viktigste handelsplass OG som er hovedfinansieringen i det største - og utroligste - sviket av dem alle:
Oppbyggingen av APs folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"".
.
Men hvordan kan vi NÅ hjelpe våre etterkommere slik at ikke Norge opplever alvorlig politisk svik de neste 100 årene?
Det gjøres best ved at en AP-fri Høyesterett dannes snarest - før vi lar Høyesterett tvangsoppløse AP...
DET kommer i fremtidige generasjoners historiebøker - på barneskole, på ungdomskole, på gymnaset, på universitet - og DET lærer fremtidige generasjoner at å svike sitt land IKKE lønner seg.
OG en tvangsoppløsing av AP kan sette presedens for andre Europeiske land som oppdager at også deres Demokrati er blitt frarøvet dem.
.
På mange turer i perioden 1978 - 2008 reiste jeg i vel 88 land og i perioden 1988 - 2008 krysset jeg vel 50 av landene på sykkel. Nordmenn har jeg studert i tilsammen vel 40 år og konklusjonen er litt nedslående...
I og med at jeg ikke lengre liker mine AP-naive, Norge-selvgode og dermed også AP-sløve landsmenn, har jeg for lengst satt mitt blikk mot Norges Økonomiske Fremtid og dine barn og kommende barnebarns fremtid. I tillegg bor jeg i politisk eksil blakk i en internettløs liten landsby i Asia der kun BBC radio lar meg daglig følge med på det som skjer i omverdenen. Dermed lar jeg meg ikke irritere så alt for mye av dagens nordmenns AP-sløvhet for jeg slipper å omgås nordmenn...
Nordmenns AP-naivitet, Norges-selvgodhet og AP-sløvhet er egentlig ikke noe stort problem. 24 timers inntens mediadekning raderer ut uvitenheten og erstatter det med klartenkt bevissthet og klartenkt besluttsomhet.
Norge regnes - litt ufortjent - som et foregangsland. Norge kan bli et EKTE foregangsland ved å skrive fasiten på hva som skjer med et politisk parti som - i det skjulte - overkjører og utnytter et lands innbyggere og som effektivt KVELER Menneskeverdet, Demokratiet og Rettssikkerheten i et tidligere velfungerende samfunn...
.
OG Norge skal bli et EKTE foregangsland ved å skrive fasiten på hva som skjer med Statsbanker og private banker som blir et lands fremste økonomiske samfunnsfiender...
.
DNBs straff kalkulerer jeg til å bli tvangssalg av DNM, tvangssalg av DNB Forsikring/Vital, tvangssalg av DNBs eieranndeler i bl.a. OSE og NTM, tvangssalg av alt annet av verdi. Dermed kan AP/DNBs svindelofre få erstattning. Den rene bankvirksomheten får bestå slik at de fleste arbeidsplassene sikres og slik at Bankenes Sikringsfond slipper å komme på banen...
.
DNB har over 44.000 - stort sett AP/DNB uvitende - aksjonærer...
Staten/DNB kontrollerer litt over 50% av stemmene i den Statseide AP-banken DNB:
.
Norwegian Government/Ministry of Trade and Industry 553 792 34.00
Sparebankstiftelsen DNB (Savings Bank Foundation) 164 368 10.12
Folketrygdfondet (National Insurance Scheme Fund) 91 228 5.60
DNB Funds 19 715 1.21
.
.
17.4.1 Demokratiet: AP overvåker bl.a Høyre og Frp. "J'accuse!"
.
From: (Sensurert2xxxx)@hotmail.com
To: politikk@hoyre.no
Subject: Ap valgfusk 2009. Jeg skrev "Svindler Staten oss gjennom DNB og OSE?"
Date: Sat, 16 Jun 2012 11:33:36 +0200
.
16.juni 2012 forsøkte jeg å maile Høyre og FrP, men jeg tviler sterkt på at de fikk mailen. Jeg brukte tre - lett å finne på hjemmesiden - mailadresser til Høyre og to til FrP. Tidligere hadde jeg KUN brukt min "2"er Hotmail-konto til Transparency International-Norge mailer. Den 29.juni 2012 brukte jeg "2"er Hotmail-kontoen min igjen, denne gangen til Bergens Tidende - bt.no. Hotmail sperret kontoen min - så og si øyeblikkelig. Deretter forsøkte jeg på ny og denne gangen med min Yahoo-konto og fikk beskjed om at bt.no sin "mailbox" var full... Hvor utrolig mye spamming - sabotert ifra min Hotmail-konto - skulle til før bt.no sin "mailbox" ble full?
.
Enten overvåker AP Høyre og Frp elektronisk eller så har AP plassert "muldvarper" på innsiden av Høyre og Frp som bl.a. e-postlesere. AP stoppet min mail og ødela min "2"Hotmailkonto. Dere kan jo kopiere denne tråden og se om dere greier å få den frem til Høyre og Frp - og forbi APs isolerende sensurvegg...
.
Det er ikke uvanlig i våre dager at verdens regjeringer og politiske partier overvåker sine motstandere. MEN det som er det spesielle med AP er at de selv går imellom og sletter/saboterer kritikk av AP slik at de som kan stoppe den organiserte kriminaliteten AP leder og står bak, ikke får mailene som avslører APs kriminelle virksomheter.
.
Mailen som "AP og annen organisert økonomisk kriminalitet" fikk stoppet før den nådde Bergens Tidende:
.
From: (Sensurert2xxxx)@hotmail.com
To: nyhetsweb@bt.no
Subject: Ap/DNB/Staten svindler oss på Oslo Børs + Ap valgfusk 2009
Date: Fri, 29 Jun 2012 11:18:16 +0200
.
Fra Hotmail 29.juni etter at jeg hadde forsøkt å maile bt.no:
"Your account has been temporarily blocked
Why are you seeing this?
Someone may have used your account to send out a lot of junk messages or done something else that violates the Windows Live Terms of Service."
.
Fra: (Sensurert...) <(Sensurert...)@yahoo.no>
Til: nyhetsweb@bt.no
Sendt: Fredag, 29. juni 2012 16.35
Emne: Ap/DNB/Staten svindler oss på Oslo Børs + Ap valgfusk 2009
.
Fra Yahoo 29.juni etter at jeg hadde mailet både nyhetsweb@bt.no og 2211@bt.no :
"Delivery has failed to these recipients or groups: Xx.Xxxxxx@bt.no
The recipient's mailbox is full and can't accept messages now. Please try resending this message later, or contact the recipient directly.
.
Mailadressene som jeg brukte 16.juni 2012 og som AP overvåker. "J'accuse!"
politikk@hoyre.no
info@hoyre.no
hoyre.postmottak@stortinget.no
17.4.2 Demokratiet: "- Norsk overvåking imponerer NSA."
.
"- Norge har en veldig avansert og velfungerende overvåkingsmaskin som imponerer selv NSA..."
.
http://www.bt.no/nyheter/innenriks/--Norsk-overvaking-imponerer-NSA-3009976.html
.
.
17.5 Demokratiet: AP og annen organisert kriminalitet har redaksjonell kontroll over hovedpressen. "J'accuse!"
.
Norge mangler TOTALT pressen som "den fjerde statsmakt" - noe som i aller høyeste grad undergraver Demokratiet.
.
NSS(Norges Største Samfunnsnylter) ble i år 2000 beskyldt av DN for å være en aktiv og villig deltaker i ABI svindlene på slutten av 90-tallet. NSS tok DN til PFU hvor NSS tapte. NSS - som utvilsomt er smart - fikk da ideen til hvordan man enkelt knebler pressen ved å ta redaksjonell kontroll gjennom eierskap. Siden det ikke er ulovlig å bestemme hva de publikasjoner man selv eier skriver om, sjekket jeg aldri om noen hadde kuppet Berner Gruppen og NHST og ikke brydde jeg meg om "tete" heller...
Med redaksjonell kontroll over landets aviser kan man selv bestemme hva avisene IKKE skriver om. AP bidrar med redaksjonell kontroll over bl.a. A-pressen og redaksjonell kontroll over lisensbetalte NRK.
Redaksjonell kontroll er altså helt lovlig, men uten "den fjerde statsmakt" mangler Norge en meget viktig del i et troverdig Demokrati.
Jeg husker i 2009 at noen foreslo at jeg burde få Klassekapen interessert i en sak "for redaktøren hadde finansiell bakgrunn". Reaksjonen min var kontant: "Har de SÅ god kontroll!" Uten at jeg noengang brydde meg å sjekke om HVEM som var/er redaktør i Klassekampen. Kan man ikke stole på norske kommunister kan man ikke stole på Klassekampen heller - redaksjonell knebling av Klassekampen eller ikke. En så tannløs publikasjon som Klassekampen burde avvikles...
Ved at Norge har Klassekampen "beviser" AP og annen organisert økonomisk kriminalitet at Norge har et fungerende, kommunistisk og naturlig skeptisk "varslingsystem". Så lenge Klassekampen ikke "varsler" om organisert økonomisk kriminalitet i Norge FINNES det selvfølgelig ikke organisert økonomisk kriminalitet i Norge...
.
AP&Co får den delen av hovedpressen som de kontrollerer til å KVALITETSSTEMPLE Norge daglig. Og det "kvalitetsstempelet" er falsk...
.
.
17.6 Demokratiet: AP sverter/saboterer politiske diskusjonsfora for å skremme vekk seriøse debattanter og seriøse lesere. "J'accuse!"
.
AP har gjennom sitt "fotfolk" sabotert politiske diskusjonsfora i Norge og det har pågått i flere år. Det gjøres delvis ved at diskusjonsforaene forsøples med idioti - for å skremme vekk seriøse debattanter og seriøse lesere. OG det gjøres delvis ved å plante bevisst idioti som linkes til som "bevis" på "diskusjonsforaets useriøsitet" hvis noen skulle vise for stor interesse for det seriøse som blir skrevet på forumet.
.
"Seriøse" AP-folk står frem og diskrediterer prinsippet "kospirasjonsteorier" og diskrediterer folks egne forsøk på å forstå sammenhengene i samfunnet. Samtidig sprer andre AP-folk idiotiske oppkonstruerte "konspirasjonsteorier" for å få folk til å "forstå" at å lese "konspirasjonsteorier" er bortkastet tid...
.
Effektive og gode politiske diskusjonsfora kunne ha blitt en erstattning for pressen som "den fjerde statsmakt". Det både forsto og fryktet AP - og det forhindret AP både lett og effektivt...
.
Innlegg av: Next (27.08.12 09:28 ), lest 65 ganger Ticker: AP
AP bruker rasisme som "støyskjerm" mot AP-kritikk?
> AP kveler Rettssikkerheten i Norge. "J'accuse!"
.
.
18.1 Rettssikkerheten: AP lar kriminelle kontrollere noen av Norges viktigste kontorer. "J'accuse!"
.
Her er jeg kommet til hovedpunktet av det jeg skal videreetterforske - så snart dere våkner og gir meg et lån. Så langt har dere sovet - og dermed kastet bort - tre år...
Jeg kan privatetterforske og bevise det som kan bevises når det gjelder DNB og Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM og APs hovedrolle.
"Bevise" i den grad at det vil bli opprettet en offisiell spesialgruppe som går videre med det. En spesialgruppe der forhåpentligvis jeg blir ett av medlemmene.
.
Lenge trodde jeg at NFS var Norges største (frie) samfunnsfiende, men det er han dessverre ikke. BG er folkevalgt og "litt" mere enn som så. Dermed går BG rett opp på førsteplassen og BG drar bestevennen og forloveren BF med seg opp til andre plassen - og det til tross for at BF ikke er folkevalgt...
De to bestevennene skyver derfor mangemilliardær NFS ned til tredjeplass...
.
.
18.2 Rettssikkerheten: AP tilrettelegger, beskytter og forhindrer fengsling av bl.a. NFS. "J'accuse!"
.
I Haugesund "kuppet" NFS Knut Knutsen rederiet via obligasjonseierene. Da var han "beskyttet" som president i Norges Rederiforbund (1989-1990). Da NFS "kuppet" PGS i 2002/2003 var han "beskyttet" som president i NHO (2000-2004).
Siden den gangen har AP-vennen omringet seg med AP-folk. Og siden den gang har NFS blitt den beste "kupperen" i Norge siden andre verdenskrig.
I et hvilket som helst svilisert land hadde NFS vært arrestert for mange år siden. Men ikke i Norge - og de ENESTE i Norge som kan beskytte NFS og forhindre at han blir fengslet er AP...
Jeg er ikke den eneste som beklager meg over NFS for for noen få år siden leste jeg følgende innlegg:
"JU'X' i frihet representerer ALT som er galt med Norge!"
.
Hvorfor var det så viktig for organisert økonomisk kriminalitet å få AP og AP-banken DNB med på svindel i mangemilliard-klassen?
Selv om OSE, DNM og sikkert også NTM av og til har deltatt i svindel av aksjonærer og obligasjonseiere før 2007 var det ikke mulig for organisert økonomisk kriminalitet å systematisere det uten at AP/DNB tok ledelse og skapte svindeltrekanten DNM - OSE - NTM.
MEN det aller, aller viktigste organisert økonomisk kriminalitet manglet var det aller, aller viktigste AP kan tilby:
AP kan tilby organisert økonomisk kriminalitet FULL SIKKERHET - UTEN FARE FOR REELL ETTERFORSKING!
Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM frykter tydeligvis ingen for de gjør bortimot ingenting for å skjule hva de gjør i en svindel. Med sin forrakt for sine svindelofre BEVISER DNM - OSE - NTM at de er BESKYTTET og ikke kan stoppes eller straffes. MEN DNB er i seg selv ikke mektige nok til å kunne beskytte sin Svindeltrekant. BARE AP kan beskytte noen "100"% i NORGE. BARE AP!
Jeg understreker: Den Statseide AP-banken DNBs svindeltrekant BEVISER at de er beskyttet og de BEVISER at det er AP som beskytter dem.
.
APs nepotisme er etterhvert blitt et kjent problem i Norge og APs nepotisme er som viktigst når det gjelder for AP å kontrollere de som skal kontrollere alle i Norge... Selv om f.eks den nye regjeringen tvinger f.eks Finanstilsyner/Økokrim til å etterforske det jeg skriver om så blir bare etterforskingen sabotert av F/Ø innsidere til Finanstilsynet/Økokrim tilslutt påstår at de "finner ingenting".
AP fungerer i symbiose med det organiserte økonomiske kriminelle nettverket. Av DNBs skjulte milliardinntekter fra Svindeltrekanten er det nok AP som stikker av med mesteparten... Og i de selskapene AP selv ønsker svindlet - på vegne av f.eks Statseide Statoil - trenger AP/Statoil organisert økonomisk kriminalitets folk og ekspertise til f.eks å kunne overta som eller verve styreformann og helst også CEO i det selskapet som skal svindles - eventuelt kuppe alle selskapets verdier via svindel. For AP har naturlig nok ikke den erfaring og det kontaktnettet som det organisert økononomisk kriminalitet har...
.
Det er forøvrig ingen vei tilbake for AP, BG, BF, DNB og OSE for NFS, NSS og organisert økonomisk kriminalitet har AP, BG, BF, DNB og OSE i århudredes "ballegrep"...
OG AP, BG, BF, DNB og OSE har NFS, NSS og organisert økonomisk kriminalitet i et tilsvarende knusende "ballegrep".
DET er symbiose det...
.
.
18.3 Rettssikkerheten: La meg videre etterforske og kartlegge "AP og annen organisert økonomisk kriminalitet"!
.
For fem år siden begynte jeg å skape flukt fra enkeltaksjer.
For fire år siden begynte jeg å skape flukt fra OSE - en flukt som varer fremdeles...
Da jeg for 16 måneder siden begynte å skrive om at det er AP som står bak Svindeltrekanten skapte jeg ingen flukt for de fleste av dere har ikke noen reell fluktmulighet...
Jeg bor blakk i politisk eksil i Asia. Her har jeg vært i fire år. Jeg er ikke villig til å kaste bort mere tid i APs folkefengsel: Den AP nepotistiske formynderstaten "Norge den siste Sovjetstat".
I perioden 1978 - 2008 reiste jeg i vel 88 land og i perioden 1988 - 2008 krysset jeg vel 50 av landene på sykkel. NFL ex-nicket mitt står for Norges Fremste Langdistansesyklist. For meg har AP siden 1.januar 2007 skapt Norge om til et av de ekleste landene jeg har vært i - og DET sier mye - VELDIG mye!
Det er ikke praktisk mulig for dere alle å flytte ifra Norge. Noen MÅ bekjempe AP/DNB og annen organisert økonomisk kriminalitet.
Finanstilsynet og/eller Økokrim gjør det IKKE - til tross for at de kanskje påstår at de skal gjøre det... Hovedpressen i Norge "den fjerde statsmakt" gjør det heller IKKE for den er stort sett styrt av AP og folk tilknyttet APs "ideer"...
.
Men JEG gjør det gjerne. Frem til for snart tre år siden gjorde jeg min privatetterforsking selvbetalt. Så ble jeg blakk og ingen av dere vil nå hjelpe meg videre i min etterforsking med et lite lån...
Hva er det dere ikke forstår? Hvorfor vil dere ikke la meg få fortsette privatetterforskingen? Jeg er perfekt til å kunne videre privatetterforske og BEVISE at det virkelig er BG og AP som står bak svindeltrekanten DNM - OSE - NTM. MEN jeg kan ikke gjøre det blakk boende i en liten internettløs landsby i Asia jobbende med naturvern...
Se "Støtt meg!" punktet i tråden. Alt jeg trenger i lån er en bagatell til opphold, mat og internett pr. døgn x to/tre måneder + til sykkel + +. Et totalt LÅN på en lav norsk netto månedslønn må da noen greie å skrape sammen...
For din fremtid, for dine barns fremtid og for Norges Økonomiske Fremtids skyld!
.
Det jeg skriver i denne tråden har jeg delvis bevist tidligere - selvfinansiert - og resten kan jeg bevise ved hjelp av et lån og to - tre måneders intenst arbeid. Siden jeg ikke har en familie, kan jeg konsentrere meg om økonomisk og politisk svindel. Det jeg ikke finner en løsning på overlater jeg til min underbevissthet å finne en løsning på. Den jobber tilsynelatende 24/7 og finner sammenhenger i alt jeg noen gang har lest, hørt, sett, erfart og på annen måte relatert til temane. Svaret kan dukke opp når som helst så derfor går jeg rundt med penn og papir...
Totalresultatene av det jeg finner skal så forhåpentligvis ferdigetterforskes i en nyopprettet organisasasjon TOTALT fri for AP-folk og AP-innflytelse. En organisasjon der jeg forhåpentligvis kan fortsette mitt arbeide for Norges Økonomiske Fremtid.
ALLE som jeg skriver om vet hvem jeg er OG de har visst det siden (før) 25.mai 2010. ALIKEVEL har de IKKE politianmeldt meg for "injurierende påstander". Grunn? Fordi de ikke har noe å politianmlede meg for. ALT jeg skriver har sin rot i virkeligheten selv om jeg som en privatetterforskende outsider selvfølgelig ikke kan få noe helt 100% rett.
.
.
18.4 Rettssikkerheten: [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 vs. "Generasjon X" 1961-1980.
.
Jeg forholder meg til definasjonen av “Generasjon X” som de som er født f.o.m. 1961 t.o.m 1980.
[SvindlerGenerasjonen] definerer jeg derfor til f.o.m. 1941 t.o.m. 1960.
ALLE de økonomiske og politiske svindlerene og bedragerene jeg har Avslørt OG Motarbeidet de siste fem årene er født i generasjonen 1941 - 1960. ALLE!
I tillegg til svindeltrekantens antatte fire hovedgrundere omhandler denne tråden også bl.a. en arendalittisk [SG]'er født i 1956 og en stavangersk [SG]'er født i 1959.
.
Det som forundrer meg er hvorfor de ærlige i [SG] ikke stoppet den kriminaliseringen av Norge som foregikk rundt dem. Har de aldri hørt om Arnulf Øverland-prinsippet?
"Du skal ikke tåle så innderlig vel den urett som ikke rammer degselv!"
Og hvordan i alle dager kunne de ærlige i [SG] tro at en forsøpling av Norges aller viktigste kontorer ikke ville ramme demselv?
Som første årskull av "Generasjon X" kan jeg forsikre om at min generasjon - litt prematursk - er klar til å overta "alt" ansvar for Norge hvis ikke de ærlige i [SG] snart starter oppryddingen selv.
Om jeg "Next-NFL" har politiske ambisjoner i Norge? - Bare hvis Norge kan styres ifra internett ifra utlandet...
.
[SvindlerGenerasjonen] er et MEGET interessant problem og det synes å være et Europeisk problem. Det gjelder ikke bare det å ha mulighet for medlemmer av "Generasjon X" er nå gamle nok til selv å kunne lede svindel - allikevel har jeg funnet INGEN fra "Generasjon X". INGEN!
Den bortskjemte etterkrigsgenerasjonen 1941 - 1960 fikk en form for egoisme der det å utnytte sine medmennesker ble tolerert. Det at voksne erfarne og tildels folkevalgte mennesker skapte Vest-Europas mest avanserte svindelverktøy gjennom AP-banken DNBs Svindeltrekant DNM - OSE - NTM, er så absurd at knapt noen fra min generasjon kan tro det.
Det at AP-folk kan godta Svindeltrekanten med at DNM - OSE - NTM svindler jo bare "de unyttige Høyre og Frp velgende børsspekulantene" er så dumt at knapt noen fra min generasjon kan tro det.
.
Med glede kan jeg konstantere at de to kvinnene som forhåpentligvis skal redde Norge og rydde opp etter AP og APs "Don" BG, begge tilhører "Generasjon X" - født henholdsvis i 1961 og 1969.
.
"BG" er i realiteten fremdeles Norges aller mektigste person. I over seks år var han - ifølge meg - Norges aller, aller mektigste person etter krigen.
Hun ("Generasjon X - født 1961) som offisielt er blitt Norges "mektigste" person kan bli den reelt mektigste ved å delta i "Generasjon X" sitt oppgjør med AP/DNB/OSE.
Hvem vet - kanskje blir det enda snevrere - innen et par år blir det kanskje å lese i Bergens Tidende: "Norge ble reddet av Bergens rødrussen 1979-1980."
.
.
[4. DEL: Zola-prisen: >Åpent og Uredd<]
.
19. Å&U: Jeg er Åpen OG Uredd.
20. Å&U: Nominer meg til Zola-prisen 2014?
21. Å&U: Våkn opp! Mail meg! Støtt meg!(Dere kan ikke alle være gjerrige og blakke...) Politianmeld meg for "injurierende påstander"!
22. Å&U: “Slumdog millionair–prinsippet". CV'en/"selvbiografien" til en som IKKE er en rasist. Intet "A4 menneske" hadde greid å avsløre APs og DNBs svindeltrekant og bl.a. Norges Fremste Seriesvindler og kanskje også Sveriges Fremste - og gjerrigste - Seriesvindler...
22.1 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1961 - 1987:
22.2 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1988 - 2008:
22.3 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist høsten 2008 - d.d.:
.
.
19. Å&U: Jeg er Åpen OG Uredd.
.
I 2010, 2011, 2012 og i desember 2013 skrev jeg til medlemmene i Zola-komiteen/styret og forklart at når de jeg skiver om BEVISELIG vet hvem jeg er DA er jeg åpen nok til å bli foreslått, nominert og vurdert til Zola-prisen.
Siden påsken 2010 har et kontonummer lagt ute på nettet, først på et forum og siden oktober 2010 på et annet forum. Slik fikk de jeg skrev om vite hvem jeg er. Nå er kontonummeret - denne gangen delt i to - lagt ut på nytt.
.
"...spammeren i Fyllingsdalen..." fra 25.mai 2010 viser at de visste HVEM jeg er - uten at de visste HVOR jeg skrev ifra - for min IP viste i tiden august 2009 - november 2009 Istanbul i Tyrkia og siden november 2009 diverse steder i Cambodia og Thailand.
Innlegget var langt OG det var skrevet av en som skrev som en advokat. Altså: "Advokaten" kritiserte meg UTEN noengang å ha meldt meg til politiet for "injurierende påstander". Til tros for at de har visst i langt over tre år hvem jeg er...
Gjest (25.05.10 18:19 ), lest 12 ganger
RE^1: Ang. Tagging på forumet
"...spammeren i Fyllingsdalen..."
.
Hvem som helst kan finne ut hvem jeg er ved å bruke denne tråden - i tillegg kommer jeg med en lang selvbiografi i trådens slutt...
Så jeg ER Åpen nok!
Og jeg er Uredd!
De har prøvd å lure meg og de har prøvd å true meg men jeg gir meg ikke - til tross for at jeg har vært blakk i over tre år...
.
Innlegg av: Gjest (10.01.10 17:39 ), lest 1065 ganger Ticker: OBJAKT
RE^1: OB Europas #1 svindelbørs! "J'accuse!"
"Vi har samlet inn din informajon og kjørt noen prosesser på dette.
Det er sterke krefter i sving nå.
Vi takker for din innsats og ber deg om å dra tilbake (for din egen sikkerhets skyld). Vi tar over.
Takk!
FDET"
.
Dette under ser da nesten ut som en trussel skrevet i en tråd om NFS...
.
Innlegg av: Gjest (02.09.10 06:10 ), lest 92 ganger Ticker: OBJAKT
RE^1: ITX - Hissige JUX viser oss fingeren... JUX vs.
"Jaktsesongen har begynt. Snart er det NFL 98/2 sin tur. Where can you hide?"
.
Jeg tror hverken NFS eller AP direkte har drept noen. APs stil er mere det å gi sine egne motstandere en ubegrunnet tvangsinnlegging, en tvangstrøye og nok tvangsmedisinering til å kunne kue den mest motstandsdyktige.
Hvor mange ganger er jurist og eks diplomat Synnøve F.T. blitt tvangsinnlagt av AP for sin kritikk av bl.a. EØS avtalen?
Hvorfor har AP politiske fanger? Er ikke AP fornøyd ved at de har tatt HELE Norges befolkning til fange i APs folkefengsel: APs nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"?
"Seeking Alpha" virker som om han er en altkontrollerende, ytringsfrihetskvelende, menneskeverdkvelende, demokratikvelende, rettssikkerhetskvelende AP'er. At jeg er "gal" er en gjennomgangsmelodi i kritikken mot meg og mine tråder.
Og det virker som om kanskje jeg blir den neste politiske fangen i Norge - HVIS AP & Co får somlet seg til å politianmelde meg for "injurierende påstander" og HVIS AP greier å lure Ambassaden, Interpool og det Thailandske politiet til å arrestere meg...
.
Innlegg av: Seeking Alpha (27.07.12 20:47 ), lest 42 ganger Ticker: DNB
RE^1: [SvindlerGenerasjonen]Top3Samfunnsfiender/Ap/DNB vs
"Spennende at Hegnar Online lar en mentalt sluttkjørt tulling få boltre seg med meningsløst svada og feberfantasier. Snakker vi Sandviken Sykehus aber sofort???"
.
.
20. Å&U: Foreslå meg til Zola-prisen for 2015?
.
Jeg begynte å promotere meg som en Zola-pris kandidat allerede i oktober 2009, men den første rene Zola-pris forslagstrådentråden kom først 7.januar 2010.
.
Innlegg av: NFL 98/2 (04.10.09 18:21 ), lest 141 ganger Ticker: ZOLNFL
RE^1: Søndagens ZOLA -pris 2010 nominasjons-promo:
"Spesialtickerkode ZOLNFL er NFL 98/2 forsøk på å bli nominert til ZOLA-prisen for 2010..."
.
Jeg har i hver nominasjonstråd bl.a. skrevet om Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM.
"OB Europas #1 svindelbørs! "J'accuse!"" Innlegg av: NFL 98/2 (07.01.10 13:33 ), lest 3426 ganger
I månedskiftet november/desember 2010 ble jeg foreslått til Zola-prisen for 2011, men forslaget kom for sent...
"PGS/CRU/ITX "J'accuse..." seriesvindler JUX! JUX vs." Innlegg av: NFL 98/2 (24.11.10 05:58 ), lest 122 ganger
"OB+DNM+NTM=korrupsjonsvindelens trekant "J'accuse!"" Innlegg av: Next (18.11.11 06:33 ), lest 375 ganger
Det var først i juni 2012 at jeg beskyldte AP for å stå bak Svindeltrekanten. Ap fordekt som "Staten"...
"Svindler Staten oss gjennom DNB og OSE? "J'accuse!"" Innlegg av: Next (15.06.12 11:08 ), lest 404 ganger
.
Jeg har i tidligere tråder prøvd å få noen (hvemsomhelst!) til å foreslå meg til Zola-prisen. Men ingen har støttet blakke meg slik at jeg kan fortsette privatetterforskingen og ingen har mailet meg så da har nok heller ingen foreslått meg heller...
Derfor har jeg i denne tråden på ny vist at jeg "Åpet OG Uredd" har "Avdekket OG Motarbeidet" Kontrollfrik-AP og AP-banken DNB som i aller, aller, aller høyeste grad "truer Menneskeverdet, Demokratiet og Rettssikkerheten i Norge".
Gå til www.zola-prisen.no for å finne Styret som også er valgkomiteens medlemmer - hvis du vil foreslå meg...
Og jeg ER faktisk Uredd for jeg absolutt hater og forakter de som for egen syke vinning - eller for egen syke "ideologi" undergraver Norges Økonomiske Nåtid og Fremtid.
Og jeg ER Åpen nok til å bli foreslått til ZOLA-prisen. Siden mars 2010 har mitt kontonummer i Sparebanken Vest lagt ute på nettet slik at den Statseide AP-banken DNB og andre kunne sjekke hvem jeg er og den 25.mai 2010 BEVISTE de at de visste hvem jeg er - uten at noen av dem har turt å politianmelde meg...
.
Ikke åpen nok? Her er til og med et foto av meg på en meget støvete landevei i Cambodia den 16.desember 2007.
Fotoet har tiltrukket seg 17 "kommentarer" ingen av "kommentarene" er fra meg, men 15-16 av de er fra han som vanligvis spammer mine tråder og saboterer for meg og Norges Økonomiske Fremtid. Ingen av k.numrene gjelder meg. Et k.nummer kan naturligvis googles...
.
http://ctjansen.nl/nuke/modules.php?set_albumName=album01&id=IMG_1776_Medium&
op=modload&name=g1&file=index&include=view_photo.php
.
I november 2012 mailen og i desember 2013 mailen til Zola-prisens styre benyttet jeg anledningen til å kritisere dem for ikke å kombinere et stipend eller en pengepremiering til prisen. - For en varsler lider som oftest store inntektstap og store personlige utgifter til sitt varslingsarbeid. Det blir som når man oppdager en brann som man ikke selv kan slukke, man må fortsette å varsle til man finner noen som kan slukke brannen. Og til tross for utallige mailer har jeg ennå ikke funnet noen som kan slukke etterkrigshistoriens største "brann" i Norge...
.
----------------------------------------------------------------------------------------
Høsten 2010 ble jeg foreslått til Zola-prisen for 2011 men forslaget kom for sent:
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Innlegg av: Nicket (04.12.10 09:52 ), lest 805 ganger Ticker: OBJAKT
RE^1: 49 OB tapere (-90% -99%) normalt eller svindel?
.
Jeg har fått svar fra styret i Zola-prisen om at de allerede har plukket ut kandidaten som skal få prisen i januar.
.
"Emne: Forslag til Zola-prisen.
Takk for innspill til Zola-prisen. Vi er glade for interessen.
Men styret har allerede avgjort hvem som skal få prisen i 2011, så nominasjonen kommer dessverre for sent.
Vennlig hilsen
Sidsel M.... "
.
.
21. Å&U: Våkn opp! Mail meg! Støtt meg! (Dere kan ikke alle være gjerrige og blakke...) Politianmeld meg for "injurierende påstander"!
.
Det er ikke noe jeg heller ønsker å gjøre enn å fortsette å privatetterforske investorsvindel og AP/DNBs tilsynelatende aktive deltakelse og kontroll over svindelen.
Ubemidlet har jeg tapt tre år i min kamp mot organisert økonomisk kriminalitet. - Og nordmenn har tapt tre år som organisert økonomisk kriminalitets/DNBs/APs fanger i eget land...
Norge er blitt for kvalmt for meg så siden august 2009 har jeg oppholdt meg i "politisk eksil" i utlandet og selvfinansiert privatetterforsket organisert økonomisk kriminalitet, Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM og APs rolle i organisert svindel. Først meget effektivt privatetterforskende og skrivende høsten 2009 ifra Istanbul i Tyrkia og deretter privatetterforskende og skrivende ifra lavkostlandene Cambodia og Thailand. I mars 2011 gikk jeg lei av å være blakk i en småby så jeg reiste ut i bushen for å jobbe med ubetalt naturvern. Jeg jobber 7 dagers uke og blir sponset med to måltid og en madrass på gulvet i et vindusløst og vannløst skur. I tillegg får jeg låne 20 NOK pr dag til mere mat og småutgifter. I og med at jeg ikke blir betalt for naturvernet, bryter jeg ikke Thailands strenge arbeidslov. For et par år siden var det forøvrig en som sammenlignet min pengeløse og ekstremt enkle tilværelse med å "bo frivillig i et asiatisk fengsel".
Den vesle landsbyen "min" har ikke internett så av og til reiser jeg til en storby for å skrive litt og oppdatere meg på internett om hva som skjer i Norge. I skuret mitt hører jeg daglig et par timer på BBCs kortbølgesendinger slik at jeg holder meg oppdatert på verdensnyhetene.
.
Hvem som helst kan maile meg, men ingen har mailet meg så langt. Skriv i mailens tittel hva mailen gjelder - og jeg åpner ikke eventuelle "vedlegg". Mailadressen finner du slik:
Google.com: " US contact (Fornavn og Etternavn) Texas " Det er det første svaret google kommer frem til.
Klikk på "nedoverpilen": "Cache"(bufre/fargelegg) svaret slik at du kan finne og skrive ned mailadressen min. Bruk din egen mailkonto når/hvis du mailer meg.
Vet du ikke allerede navnet mitt finner du det via omveien i linken under. Du må ha nettbank og det koster deg minimum ett øre å finne mitt navn...
Ingen har støttet min privatetterforsking siden jeg fikk totalt 1.200 kroner i begynnelsen av 2011 så jeg skrev til Sparebanken Vest i juni 2012 og spurte om kontoene mine var blitt sabotert og sperret, men det er de forhåpentligvis ikke:
"Begge kontoene dine er aktive og det skal ikke være noen problemer med å gjøre eventuelle innbetalinger til disse kontonummerene."
Her er mitt kontonummer i Sparebanken Vest i Bergen: 3637.26.30676
La meg få videre privatetterforske DNBs Svindeltrekant som APs viktigste "vegg" i APs folkefengsel: APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat". - Eller "APs stat i staten".
.
Hvordan du kan sørge for at jeg kan gjøre dette? Ved å innvilge meg et lån slik at jeg har til mat, rom og internett i 50 døgn, slik at jeg har til en sykkel slik at jeg kan mosjonere bort utallige internettimer og slik at jeg kan sykkelmeditere for å finne løsningene ved å tenke slik som AP/DNB "tenker". Og slik at jeg kan betale min lokale gjeld slik at jeg kan reise vekk herifra og være i bevegelse slik at ikke AP og annen organisert økonomisk kriminalitet kan finne og "stoppe meg" før jeg har fått snøballen til å rulle slik at Kontrollfrik-AP og DNB blir avslørt og Norge får gjeninnført Demokrati, Rettssikkerhet og Menneskeverd. Det jeg trenger av lån er (samlet) tilsvarende en gjennomsnittlig norsk 14-dagers bruttolønning. Det er LÅN som jeg tilbakebetaler.
.
Det var i mars 2010 at jeg først appelerte etter lån slik at jeg kunne fortsette min privatetterforsking. I løpet av 2010 fikk jeg inn totalt 4.600 kroner fra tilsammen seks innskytere. Den ene innskyteren fortsatte inn i 2011 med sine "Enkens skjerv" bidrag. I 2011 fikk jeg inn totalt 1.200 kroner. I 2012, 2013 og så langt i 2014: Ingenting.
Virker kontoen for overføringer fra konti som ikke er mine? Eller har AP/DNB eller annen organisert økonomisk kriminalitet sperret kontoen? Sperret kontoen for å forhindre min privatetterforsking av hva egentlig AP/DNB/OSE/osv har foretatt seg og foretar seg på Norges viktigste handelsplass.
- Organisert og systematisert svindel som siden 2007 samlet har kostet investorene på OSE flere titalls milliarder kroner.
- Organisert og systematisert svindel som siden 2007 har kostet dere som leser denne tråden flere titalls millioner kroner i året.
.
Hvis noen av dere bor i Bergen eller kjenner noen som bor i Bergen går det jo an å gå i Sparebanken Vest og forsøke et kontant innskudd.
Kanskje den neste fireårs-perioden blir perioden da Bergenserene tok et oppgjør med både AP og annen organisert økonomisk kriminalitet?
.
.
22. Å&U: “Slumdog millionair–prinsippet". CV'en/"selvbiografien" til en som IKKE er en rasist. Intet "A4 menneske" hadde greid å avsløre APs og DNBs svindeltrekant og bl.a. Norges Fremste Seriesvindler og kanskje også Sveriges Fremste - og gjerrigste - Seriesvindler...
.
“Slumdog millionair” var en usedvanlig god britisk/indisk film som kom i 2008. Den omhandler hvordan en ung indisk mann brukte sin egen livserfaring til å finne svarene til – for han – viktige spørsmål. OG han brukte sin egen livserfaring til å kunne gjennomskue falskhet og bedrag.
Min livserfaring er unik i Norge og for meg er det ikke noe stort problem å gjennomskue falskhet så sant jeg har tilgang til nok tid og nok tekst og nok intervjuer av den eller de jeg studerer.
.
.
22.1 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1961 - 1987:
.
Jeg ble født i Bergen 19. august 1961. Oppveksten var noenlunde vanlig.
Fra jeg var 7 til jeg ble 12 hadde jeg en overreligiøs klasseforstander og i nevnte 5-årsperiode sang jeg “Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder…” “1.000” ganger. “Mot i brystet” av J.Nicolaisen sang jeg også noen hundre ganger…
Dermed fikk jeg helt naturlig innlært Zola-prisens prinsipp om å være Åpen og UREDD.
I 1970, da jeg var 8, ble jeg Bergen Golfklubbs desidert yngste medlem noengang. Jeg gikk “caddie” for Bergens rikeste elite og senere om årene, frem til jeg var 15, spilte jeg også golf med dem. Dermed lærte jeg den Bergenske elite å kjenne - på godt og vondt…
Som 15 åring begynte jeg å jobbe på kaien i Bergen med å losse og laste skip i helgene og i skolefriperioder, kom det en god båt skulket jeg nok også endel... Havnesjauermiljøet på den tiden var Norges tøffeste og røffeste arbeidsmiljø.
.
Som 16 åring hadde jeg tjent nok til Interail på egenhånd. “Bare til Italia” ble rett til Istanbul før turen gikk til Marokko. Senere den sommeren var jeg på haiketur i 1978 forferdelige Nord-Irland. Der haiket ingen så en haikende ungdom var tydeligvis en uvitende utlending…
Som 17 åring forsøkte jeg via Tunisia og Algeria å reise i Sahara - i JULI. DET ble litt for varmt…
I 1982, som 21 åring, tok jeg tog til Hong Kong før jeg ble blandt de første som fikk reise uavhengig og “fritt” i Kina. Jeg reiste i Kina i vel tre måneder og det var mye lengre enn andre fikk…
I 1983-84, som 22 åring, reiste jeg i Sør-Asia og i Sørøst-Asia.
I 1985-86 krysset jeg Sahara og reiste og haiket og gikk i Nord-Vest-Afrika: Marokko - Algeria - Niger - Burkina Faso - Togo - Benin - Togo - Ghana - Elfenbenskysten - Liberia - Guinea - Guinea Bissau - Senegal - Gambia - Senegal - Mauritania. I desember 1985 reiste jeg inn i Burkina Faso mens Mali angrep landet. Ved veisperringer måtte jeg gang på gang forklare hvorfor jeg hadde et visum fra Mali i mitt pass. Det å ha barneslodater pekende på en med maskingevær er en meget ekkel opplevelse for barn forstår ikke fullt konsekvensene ved å skyte noen…
.
.
22.2 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1988 - 2008:
.
1.) I 1988 begynte jeg å sykle i stedet for å reise. Første strekning gikk fra Bergen via kommunistisk Øst-Europa og via Tyrkia, Syria og Jordan til Cairo i Egypt. I Homs i Syria var det fremdeles deler av byen som lå i ruiner og folk fortalte meg at Hafez al-Assad hadde bombet deler av byen sønder og sammen i 1982. Deretter fortsatte jeg syklingen i India. Malaysia, New Zealand og Canada.
.
2.) I 1990 syklet jeg igjen gjennom Øst-Europa til Istanbul. Et Øst-Europa i nyvunnet frihet. Det var den første og siste sommeren det var mulig å sykle i DDR/Øst-Tyskland. Tidligere var det “verboten!” og samme år, om høsten, ble Øst og Vest til et gjenforent Tyskland. Deretter syklet jeg en forferdelig lang sykkeltur rundt den østlige halvdelen av Australia.
Så til USA før jeg syklet San Fransisco til Colon i Panama. Deretter til fots med machete før med småbåter via Cuna-indianerøyer til Turbo i Colombia. Derifra på sykkel til Caracas i Venezuela. Så på sykkel fra Miami tilbake til San Fransisco.
Tilbake i Norge i august 1992 bunnet aksjemarkedet ut og jeg begynte med aksjer på egen hånd etter år med aksjefond. I 1993 kjøpte jeg et tekst-TV og stolt skulle jeg vise det til min bror og så var hovedmeldingen at mine DnB B-aksjer var blitt nullet. Jeg kjøpte aksjene på en krone og solgte nesten alle til 0,94 dagen før de ble nullet... I 1993 deltok jeg i emisjonen som reddet Tomra fra konkurs etter Tomras dyre feilsatsing I USA. Etter emisjonen hadde jeg over 10.000 aksjer – som jeg solgte mange år for tidlig… Tomra ble splittet 1:2 to ganger så hvis jeg hadde beholdt mine Tomra aksjer ville jeg ha hatt over 40.000 aksjer da kursen toppet seg på 200 kroner i år 2000…
.
3.) Etter OL på Lillehammer på TV reiste jeg til Asia i 1994 og var i utlandet og syklet i drøyt tre år. Hovedsakelig Øst-Asia, Australia og Nord-Amerika/Alaska.
I 1994 eller 95 kjøpte jeg 2.000 Tandbergaksjer til 14 kroner stykket. De hadde nettopp bunnet på 12. INGEN aksje på Oslo Børs har steget mere enn Tandbergaksjen - utallige utfisjoneringer medregnet. Dessverre solgte jeg mange år for tidlig… Det var tider det – da en ledelse i et selskap var til å stoles på! I 1997 tjente jeg 425.000 kroner på aksjer jeg selv hadde plukket ut mens jeg syklet i utlandet. Da jeg ringte for å selge noen IT aksjer - jeg tror jeg husker at det var Minard AS - gispet min aksjemegler: “Har du DE og!” Før han overbeviste meg om den unoterte IT aksjen Detec AS som “Helt sikkert ville doble seg…” - DET var første og siste gang jeg fulgte en kjøpsanbefaling fra en megler... Syklende i New Zealand kom jeg i skade for å kjøpe endel flere aksjer enn det jeg burde ha kjøpt – uvitende om at min megler i Bergen Fonds (nå Pareto) sannsynligvis hadde brukt meg som “the even bigger fool”…
.
4.) I 1998 syklet jeg fra Bangkok via Laos og gjennom Kina til Mongolia. Over selve grensen til Mongolia nektet de meg å sykle, deretter krysset jeg Gobi ørkenen på sykkel - i varme juli... Før jeg fortsatte via Ulaan Baatar til grensen til Russland. Der nektet Russland meg å krysse selve grensen på sykkel, så jeg slo opp teltet mitt i ingenmannsland før russiske soldater kom og plukket det opp som en sekk og bar det tilbake til Mongolsk side av grensen. Heldigvis var jeg ikke inne i teltet da det skjedde… I Russland syklet jeg til Chernosjevsk som er øst for Cita. Der sluttet veien i 1998 og det var minus 10 inne i teltet mitt om natten så å forsøke stier var utelukket… (Veien gjennom Russland ble forøvrig ferdig bygget i 2004 da veistrekningen Cita-Blagovesensk ble ferdig.) Deretter med tog til før Blagovesensk der veien begynte igjen før jeg syklet til Vladivostok. Så syklet jeg til grensebroen til Nord-Korea og ingen brydde seg om at jeg fotograferte og lekte spion… Deretter syklet jeg langs små grusveier i Kina kloss opp til den tidvis vesle grenseelven langs den Nord-Koreanske grensen før jeg til slutt endte opp i industribyen Dalian.
Så reiste jeg tilbake til Bergen for å jobbe i noen år for “av en eller annen grunn” hadde jeg “lånt” de pengene som skulle ha gått til skatt for 1997 til aksjekjøp og mine 1,25% av aksjene i Detec AS(detec.no) som “helt sikkert skulle doble seg” ble nesten nullet da hele selskapet ble solgt… Kemneren i Bergen ville ha 130.000 kroner av meg. Etter noen år med “non-stop” overtid hadde de fått pengene og jeg hadde opparbeidet meg ny sykkelkapital…
.
5.) Høsten 2001 starte jeg på sykkelturer som endte våren 2005. Hovedsakelig i Øst-Asia/Kina/Sentral-Asia og Russland/Sibir. Deretter arbeidende i Bergen.
.
6.) I 2007 syklet jeg fra Almaty i Øst-Kazakhstan via Uzbekistan, Turkmenistan, Iran, Azerbaijan, Georgia, Tyrkia, Bulgaria, Romania, Moldovia/Transniestre, Ukraina, Russland og til Aktobe/Aktobinsk i Vest-Kazakhstan. Totalt vel 10.400 kilometer.
I juli/august 2008 syklet jeg fra Petropavlsk helt nord i Kazakhstan gjennom Russland og til Latvia (vel 3.100 kilometer) på 29 dager og en natt.
I mellom 1978 og 2008 reiste jeg i tilsammen vel 88 land og mellom 1988 og 2008 krysset jeg 50 av landene på sykkel. Tilsammen syklet jeg vel 154.000 kilometer i utlandet. Noe som førte til at jeg ga meg selv "tittelen" Norges Fremste Langdistansesyklist.
.
.
22.3 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist høsten 2008 - d.d.:
.
I august 2008 slo jeg meg til ro i den vesle havnebyen Ventspils i Latvia i nær tre måneder, mens jeg studerte ethvert lille steg tre investorsvindlere foretok seg i en pågående investorsvindel på Oslo Børs. På den svindelen tapte jeg arv og oppsparte midler totalt vel 520.000 kroner så nå skriver jeg med “berettiget harme”. De har visst hvem jeg er siden august 2007 da jeg pleide å maile selskapet og ramse opp alle de manipulasjonene som ble gjort mot selskapet. Ikke hadde jeg trodd at grunderene/hovedeierene/styret ville svindle sine egne aksjonærer… Uansett de lærte meg hvordan kriminelt opp... “tenker” og handler og hvordan hver minste detalj i svindelen hjelper svindelen frem. Jeg skrev 58 deler og 310 punkt om svindelen og det kriminelle opp...et:
1. Den legeutdannede AP-entusiasten svindleren/bedrageren/2009 Stortingsvalgfuskets/den AP skapte “NSS”(Norges Største Samfunnsnylter).
2. En mobbende, svindlende, bedragersk drittsekk ifra Stavanger.
3. En svenske seriesvindler som muligens er "SFS"(Sveriges Fremste Seriesvindler).
Og etter det stoppet svindelprosessen fullstendig opp…
Grunn? Han som leder svindelen er nok en svensk seriesvindler. Hans altoppslukende gjerrighet og "gode" kriminelle intellekt har kanskje gjort han til Sveriges Fremste Seriesvindler (SFS) da han fylte opp sitt eget selskap med over 20 oppkjøp før børsnotering på Stockholmsbørsen 12.oktober 2007.
Svensk gjerrighet er komisk og for noen år siden ga han sin norske kone 6.000 brukte, gratis murstein i julepresang… Og det er bare ETT av mange eksempler fra sveriges gjerrigeste milliardær...
Etter at jeg gikk ut og spurte etter svenske diskusjonsfora som diskuterte “SYSR” ble han redd for konsekvensene. For selv om svindelen på OSE er beskyttet av godt betalte OSE/DNB/Rune og av AP/"J." er seriesvindleren fra Sverige. Sverige der mennekseverdet respekteres, der demokratiet fungerer og der rettssikkerheten er fullkommen. Vel svensk rettssikkerhet er NESTEN fullkommen...
Fra Ventspils i regntunge november tok jeg ferge til Sverige og buss til Norge. Mindre enn ett døgn etter at jeg kom til Oslo ble min sykkel stjålet utenfor Sentralbanestasjonen. Det er ett stenkast fra Oslo Børs, tror dere at en ansatt fra OSE stjal den? Har dere sett den i Oslos gater? Det er en Gary Fisher Advance og lakken skrapet jeg delvis av i Sentral-Asia i 2007 for den da nye sykkelen så så urovekkende lekker ut… Det er en billig og sterk ramme med dyre XT og LX deler. Fordekket var Schwalbe Marathon XR og bakdekket "uslitelige" og "punkteringsfrie" Scwalbe Marathon Plus.
.
Jeg hadde vært i Norge i 7 måneder da mine restaksjer i svindelselskapet ble manipulert opp 358% på to dager på den same “nyheten” som resulterte i 0% oppgang i 2006… En av det kriminelle opp...et skulle selge seg ned – uten å bry seg om meldeplikten… Det andre kriminelle opp...et skulle selge seg ut. Derfor kom oppgangen – en oppgang som gjorde at jeg kunne reise ifra Bergen til Bulgaria to måneder senere, den 11.august 2009.
.
Ifra Burgas tok jeg nattbussen til Istanbul i Tyrkia. Ifra Sircesi i Istanbul skrev jeg effektivt om svindel og bedrag i nærmere tre måneder. Mye av mitt aller beste arbeide ble gjort der mens trikken skramlet forbi bl.a. oppdaget jeg og kartla Svindeltrekanten DNBs datterselskaper DNM – OSE – NTM. I november 2009 reiste jeg til Bangkok og fortsatte min privatetterforsking ifra lavkostlandene Thailand og Cambodia. Men fordi jeg hadde blitt fanget i en gearet daytrade bedrag i Algeta 3.september 2009, var økonomien min skrantende. I mars 2010 la jeg mitt kontonummer ut på nettet og spurte om noen kunne sponse meg litt, det var slik AP, NFS(Norges Fremste Seriesvindler) osv fikk vite gjennom DNB hvem jeg er. Tilsammen fikk jeg inn 4.600 kroner I 2010 og 1.200 helt i begynnelsen av 2011, siden da ingenting. I april 2010 solgte jeg den ubrukte tursykkelen jeg hadde kjøpt i Istanbul. 24.juni 2010 fikk jeg igjen penger på skatten og kunne betale min lokale gjeld.
Høsten 2010 tilbød jeg meg å systematisere mitt 50 tråd store forarbeide samt å skaffe nytt materiale for en politianmeldelse av CRU/Crew Gold eks-styreformannen NFS. Det var det ingen av de vel 12 TOP 50 aksjonærer som ville til tross for at de/deres kunder hadde tapt over 100 mNOK på svindelen...
2011 åpnet med fem netter på en hard trebenk i inngangspartiet til den lokale politistasjonen før jeg flyttet inn på en “gratis” døgnåpen internettkafe. Den 16.mars 2011 gikk jeg lei og reiste ut i bushen og begynte med naturvern. Siden ingen direkte tjener noe på det jeg gjør, blir jeg ikke betalt men jeg får to måltid pr døgn og en seng i et vindusløst og vannløst skur. Dermed bryter jeg ikke Thailands strenge arbeidslov. Den vesle landsbyen min har ikke internet så jeg låner av og til penger og reiser inn til en by med internet. De siste månedene har jeg forsøkt å bli nominert til Zola-prisen, men siden ingen har mailet meg eller støttet meg er det nok heller ingen som har nominert meg. For prisen I 2011 ble jeg nominert men nominasjonen kom for sent. I 2010, 2011 og 2012 fikk Zola-nominasjonskomiteen mail fra meg der jeg forklarte at så lenge de jeg skriver om vet hvem jeg er, er jeg åpen nok…
Nå prøver jeg å få lån slik at jeg kan bevies at "BG"(BrudGommen alias BulkeGutt) og AP gjennom APs/DNBs egen FL(“ForLoveren”) står bak oppbyggingen av Svindeltrekanten bestående av den Statseide AP-banken DNBs datterselskaper DNM – OSE – NTM. Men dere er blitt så selvgode og naive at dere er blitt så sløve at dere ikke forstår hva jeg skriver og dere forstår ikke at det er noe ALVORLIG galt med Norge…
.
Totalt 6 sykkelturer og vel 154.000 kilometre syklet med full oppakning gjorde meg fortjent til tittelen NFL – Norges Fremste Langdistansesyklist. Totalt har jeg overnattet vel 2.000 forskjellige steder i mitt liv, hovedsakelig gratis i telt eller bare i sovepose. Siden jeg var 16 har jeg reist i tilsammen vel 88 land og krysset vel 50 av landene på sykkel. Jeg har lært meg å gjennkjenne falskhet og alle andre menneskelige skavanker… Jeg har unnsluppet flere overfall uten at de har greid å ta noe ifra meg.
Og min - i Norge - unike livsbakgrunn samt klokskap, intellekt og innsikt er nok til å oppdage og felle kriminelt opp... enten det er styreformenn eller CEO’ere eller CFO’ere eller folkevalgte… Hvis noen snart låner meg noen kroner, slik at jeg kan ta en to måneders pause fra min ubetalte naturvernjobb, flytte til internettets storby og få kjøpt meg en stor sykkel som jeg kan mosjonere bort en kommende stillesittende tilværelse foran computere. Mens jeg feller folkevalgte og andre fra [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960…
.
.
[5. DEL: Trådslutt.]
.
23. Innholdsfortegnelsen repetert.
.
Ens Ytringsfrihet er som viktigst når et lands mektigste parti har kneblet de viktigste delene av pressen redaksjonelt - for at partiet skal kunne bryte grensen til det kriminelle presseuoppdaget og presseuobservert...
.
"J'accuse!" - "Jeg anklager!" er hentet fra den franske varsleren Emile Zolas berømte avisartikkel fra 13.januar 1898. Priviligerte Zola hadde støtte og var rik. Jeg har ingen støtte og er selvfinansiert og blakk...
.
Dette er sjette året på rad at jeg forsøker å bli foreslått til Zola-prisen og tråden er skrevet og lagt opp etter Zola-prisens kriterier:
"Prisen tildeles personer som >åpent og uredd< har >avdekket eller motarbeidet< >forhold som truer menneskeverd, demokrati og rettssikkerhet i Norge.<" zola-prisen.
.
[1. DEL: Trådstart.]
.
1. Til Administrator.
2. Trådens innholdsfortegnelse.
3. Trådens hovedpersoner. "J'accuse!"
4. "Alt" om Svindeltrekanten. "J'accuse!"
5. Nordmenn er Europas mest naive aksjesvindelofre...
.
[2. DEL: Zola-prisen: >A&M Avdekket eller Motarbeidet<]
.
6.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse!"
6.2 A&M: AGI: Norgesrekord(?) i DNM - OSE - NTM ledet svindel. Den falske børspausen KNUSTE kursen -77% FRA DEN ENE HANDELEN TIL DEN NESTE i AGI/Artumas svindelen! "J'accuse!"
6.3 A&M: Norsk "Tillits"mann i AGI/Artumas svindelen. "J'accuse
7.1 A&M: Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM i NEXUS svindelen. "J'accuse!"
7.2 A&M: 9 svindelbørspauser kvelte aksjonærenes og obligasjonseierenes håp i Nexus svindelen. "J'accuse!"
8.1 A&M: Svindeltrekanten, Norges Fremste Seriesvindler og OSE sin falske børspauses kursknusing i CRU/Crew Gold svindelen. "J'accuse!"
8.2 "Den -97,1% kurskollapsen i CRU/Crew Gold som kom i de 21 månedene han satt i styret kom p.g.a. resesjonen!"
9.1 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av CRU svindelen. "J'accuse!"
9.2 A&M: Slik jaget jeg Norges Fremste Seriesvindler ut av ITX/Intex Resourses svindelen. "J'accuse!"
10. A&M: NFS og "Selvfinansierende underslagsvindel" forklart med eksempel i ITX. "J'accuse!"
11. Avdekket: NFS i PGS svindelen. "J'accuse!"
12. A&M: 50 tråder om NFS. Norges egen "Bernie Madoff". "J'accuse!"
13. A&M: PGS/CRU/ITX - og NFS historien gjentar seg i REC... "J'accuse!"
14. A&M: Beskrivelsen av OBJAKT-arkivet beskriver NFS sin personlighet... "J'accuse!"
15. Avdekket: Eksempel på DNM-OSE dagssvindel: ALGETA. "J'accuse!"
.
[3. DEL: Zola-prisen: >Forhold som truer Menneskeverd, Demokrati og Rettssikkerhet i Norge<]
.
> AP/DNB/OSE kveler Menneskeverdet i Norge! "J'accuse!"
16. Menneskeverdet: Den ytterste konsekvensen for de aller, aller svakeste aksjesvindelofrene. "J'accuse!"
.
> AP kveler Demokratiet i Norge! "J'accuse!"
17.1 Demokratiet: APs valgfusk 2009 vs. frie 2013. "J'accuse!"
17.2 Demokratiet: APs udemokratiske folkefengsel: "APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat "Norge den siste Sovjetstat"". "J'accuse!"
17.3 Demokratiet: Aksjesvindel finansierer APs kontrollfrik-nepotistiske formynderstat. "J'accuse!"
17.4.1 Demokratiet: AP overvåker Høyre og Frp. "J'accuse!"
17.4.2 Demokratiet: "- Norsk overvåking imponerer NSA."
17.5 Demokratiet: AP og annen organisert kriminalitet har redaksjonell kontroll over hovedpressen. "J'accuse!"
17.6 Demokratiet: AP sverter/saboterer politiske diskusjonsfora for å skremme vekk seriøse debattanter og seriøse lesere. "J'accuse!"
.
> AP kveler Rettssikkerheten i Norge! "J'accuse!"
18.1 Rettssikkerheten: AP lar kriminelle kontrollere noen av Norges viktigste kontorer. "J'accuse!"
18.2 Rettssikkerheten: AP tilrettelegger, beskytter og forhindrer fengsling av bl.a. NFS. "J'accuse!"
18.3 Rettssikkerheten: La meg videre etterforske og kartlegge "AP og annen organisert økonomisk kriminalitet"!
18.4 Rettssikkerheten: [SvindlerGenerasjonen] 1941-1960 vs. Generasjon X 1961-1980.
.
[4. DEL: Zola-prisen: >Åpent og Uredd<]
.
19. Å&U: Jeg er Åpen OG Uredd.
20. Å&U: Nominer meg til Zola-prisen 2014?
21. Å&U: Våkn opp! Mail meg! Støtt meg!(Dere kan ikke alle være gjerrige og blakke...) Politianmeld meg for "injurierende påstander"!
22. Å&U: “Slumdog millionair–prinsippet". CV'en/"selvbiografien" til en som IKKE er en rasist. Intet "A4 menneske" hadde greid å avsløre APs og DNBs svindeltrekant og bl.a. Norges Fremste Seriesvindler og kanskje også Sveriges Fremste - og gjerrigste - Seriesvindler...
22.1 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1961 - 1987:
22.2 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist 1988 - 2008:
22.3 Å&U: Norges Fremste Langdistansesyklist høsten 2008 - d.d.:
.
[5. DEL: Trådslutt.]
.
23. Innholdsfortegnelsen repetert.
24. Tråden veldig kort oppsumert. + Innsiderkommentar m.m.
.
.
24. Tråden veldig kort oppsumert. + Innsiderkommentar m.m.
.
Det jeg skriver om i denne tråden er den største, den best organiserte og den best beskyttede svindelen i Vest-Europa siden andre verdenskrig.
Svindel som kan føre til at en fremtidig AP-fri Høyesterett tvangsoppløser AP.
Svindel som kan føre til at DNB aksjen nulles etter at DNB har solgt alt av verdi for å dekke milliardkravene mot banken - for derved å redde selve kjernevirksomheten i bankdriften.
Svindelen er organisert økonomisk kriminalitets aller viktigste verktøy og består av APs/DNBs sammarbeidende Svindeltrekant DNM - OSE - NTM.
Den SAMMARBEIDENDE SVINDELTREKANTEN DNM - OSE - NTM har vellykket UTFØRT sitt svindelsammarbeid i en rekke børsnoterte og - ikke minst - delistede selskap.
Svindelen er STARTET OG BESKYTTET av Norges mektigste parti.
Svindelen er LEDET av Norges viktigste bank og Norges (skjult) viktigste meglerhus.
Svindelen er SYSTEMATISERT OG BESKYTTET av Norges viktigste handelsplass.
Svindelen er DEL LEDET av Norges viktigste trustee.
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
En kommentar fra en frustrert eks-innsider om forholdene i Norge:
.
Innlegg av: Gjest (28.11.10 18:44 ), lest 41 ganger
Ticker: OBJAKT
RE^1: VPS leder en lånepool for shorteaksjer?
.
"Det er få, kanskje bare en håndfull, som bryr seg om økonomisk kriminalitet. Jeg vet det florerer, da jeg har vært på innsiden. Det er så kvalmt å se at de samme folkene får holde på år etter år, samtidig hylles de av ministere, presse og folk ellers. Norge er gjennomkorrupt land, og samtidig oppretter UD et organ mot korrupsjon i utlandet! Jeg synes de godt kunne ha begynt her hjemme."
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
I og med at jeg mener at AP, AP/DNB og AP/DNB/OSE er den største trusselen mot Norges Fremtid og spesielt Norges Økonomiske Fremtid, blir jeg som "Avslørte OG Motarbeider" AP, DNB og Svindeltrekanten - i mine øyne - Norges viktigste varsler...
.
Zola-prisen burde forøvrig sette opp rettningslinjer for hvordan man varsler effektivt i et land som Norge.
Norge - der AP&Co kontrollerer hovedpressen, NRK og hovedmedia.
Norge - der AP/DNB kontrollerer Finanstilsynet og Økokrim.
Norge - der AP gjennom sin Kontrollfrik-nepotisme kontrollerer "alle" kontorer AP anser som viktige...
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Aldri har noen stått SÅ lenge og SÅ til de grader alene - og blakk - opp mot noe som er SÅ ødeleggende for Norges Økonomiske og Politiske Nåtid og Fremtid...
.
----------------------------------------------------------------------------------------
.
Mahatma Gandhi: "First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win."
.
1. First they ignore you, 2008: ________________________________
2. then they laugh at you, 2009: ...............................................
3. then they fight you, 2010 - dags dato: En uendelighet av trusler og sabotasje...
4. then you win... 2014? 2015? 2016?
Hvor mange flere år har dere råd til å tape?
Hvor mange flere milliarder NOK har dere i fellesskap råd til å tape?
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar