lørdag 4. august 2018

41.) Mine varslinger i Nettavisen.no - til FrP - som ikke ønsket min hjelp til å forhindre en mistillit-avstemning i Stortinget. - Og så slettet Nettavisen.no min brukerkonto.

.
41.) Mine varslinger i Nettavisen.no - til FrP - som ikke ønsket min hjelp til å forhindre en mistillit-avstemning i Stortinget. - Og så slettet Nettavisen.no min brukerkonto.
.
Tidligere fikk jeg de fleste av mine innlegg i Nettavisen.no slettet i ettertid fordi de var linket direkte til noen av mine 6 blogger. Så gikk det fint en stund før jeg ble utestengt fra Nettavisen.no.
.
Det er verdt å merke seg at Siv Jensen ble betraktelig mer sur på Jonas Gahr Støre etter at jeg skrev om Statsminister Jens Stoltenbergs ulovlige velgermanipulasjon - rettet mot Siv Jensen og FrP - før Stortingsvalget i 2009.
De Borgerlige fikk 49,070 stemmer flere enn de rødgrønne men vant valget grunnet valgordningen - og grunnet MASSIVE velgermanipulasjoner fra Statsminister Jens Stoltenberg & co...
.
.
Etter tre måneder er jeg fremdeles utestengt...
.
Fra nettavisen.no 15.03.18 17:34
"Din bruker har blitt sperret."
"Du er inntil videre blitt utestengt fra Nettavisens kommentarfelt. Årsaken er en upassende kommentar."
.
.    
Åsmund Agdestein
for 7 timer siden(redigert)
Jeg har nok i mine blogger til å få AP tvangsoppløst.
Hadia og andre ærlige kan starte et nytt parti på APs offisielle program.
.
Bloggen skrevet for Amerikansk Etterretning om oppsopet Jens Stoltenberg og APs indre okkupasjon av Norge.
Søkbart: "10.) Written 2016.01.17 for CIA."
.
Bloggens tema videreført i ny blogg. Søkbart:
"188.) Statsminister Jens Stoltenbergs indre okkupasjon av Norge kort forklart:"
Eller om APs jentejeger:
 "214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
Støre har vært med i alle år.
Støre er en del av APs indre okkupasjon av Norge.
Støre har holdt taler på AUFs sommerleir for barn og ungdom samtidig som Trond Giske har holdt taler.
Støre har med forskrekkelse oppdaget mange ganger hva jentejegeren Trond Giske egentlig interesserer seg for...
(17:00)
.
nettavisen.no/artikkel/3423425147
.
.
Åsmund Agdestein
for en dag siden
Selv om Regjeringen i Iran er forferdelig, er folket stort sett vennlige.
I 2007 syklet jeg fra Øst-Kazakhstan via bl.a Iran og Transniestre til Vest-Kazakhstan. Jeg krysset grensen ved Saraqs og syklet via Mashhad og det Kaspiske hav til Azerbaijan på to - tre fine uker.
.
Til tross for at de er livredde hemmelig politi og informanter skjelte fire Iranske menn ut President Ahmedinabab etter noter...
En skolebuss full med sortkledde skolejenter på rundt 16 års alder startet et lite indre opprør der de så meg sittende på en benk ved min fullpakkede sykkel - selv i Norge ville jeg følt meg pinlig berørt på deres vegne...
Det eneste politi og soldater spurte meg om var om jeg hadde GPS.
.
Shaens styresett var ille, men dagens styresett er verre.
(15.17:00)
nettavisen.no/artikkel/3423424789
.
.
Åsmund Agdestein
for en dag siden(redigert)
En viktig del av Statsminister Jens Stoltenbergs indre AP okkupasjon av Norge var å ta kontroll over bl.a SSB - for med forfalskede data kan man få Nordmenn, som European Social Studies har kåret til Europas mest naive, til å tro hva som helst.
.
Får Nordmenn fortalt at de er best - eller nest best - i verden er det ingen som tror på meg at AP og AP/DNB okkuperer alt av viktighet i Norge.
For i ufeilbarlige Norge finnes "selvfølgelig" ikke organisert kriminalitet - som jeg regner som blant den best organiserte i Europa...
.
(15.17:00) (Jeg prøver å bli gift for å emigrere langt vekk fra Norge og nasjonalt naive og selvgode Nordmenn...)
nettavisen.no/artikkel/3423424814
.
.
Åsmund Agdestein
for en dag siden
Det virkelig spennende blir imidlertid når vi finner ut hvordan Jens, Ingrid, Vladimir og FSB har planlagt å kastrere NATO - og enda mer spennende å se hvorfor Vladimir og FSB ønsker NATO kastrert...
Søkbart: Mitt navn + navnene til de tre svikerene...
.
Skrevet for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke Jens 24/7:
Søkbart: "10.) Written 2016.01.17 for CIA."
nettavisen.no/artikkel/3423424740
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for en dag siden(redigert)
Når tid skal moralløse og nesten konsekvensløse AP ekskludere jentejegeren Trond Giske på samme måte?
Søkbart: "214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
Husk på at Stortingsrepresentantene er det beste Norge har å by på og at de representerer oss alle innkludert deg og din sønn og din datter...
nettavisen.no/artikkel/3423424721
.
.
Åsmund Agdestein
for en dag siden
Som jeg skrev lengre nede avleder AP folks oppmerksomhet fra det største problemet Norge har hatt siden andre verdenskrig:
.
Hvordan Statsminister Jens Stoltenberg gjorde plagsom AP nepotisme om til en kriminell indre AP og AP/DNB okkupasjon av Norge - en indre AP okkupasjon noen i AP viderefører. Hvem det er vet jeg ikke for Støre har ikke mage til det og Giske er mest opptatt av jentunger...
.
Google mitt navn og "Statsminister Jens Stoltenberg" så finner du bla APs indre okkupasjon.
Legg til "Vladimir Putin" så har du det Jens bedriver nå.
#MeToo: "214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
nettavisen.no/artikkel/3423424636
.
.
Åsmund Agdestein
for en dag siden(redigert)
AP manipulerer dere ved å gi dere bagateller å diskutere slik at dere ikke greier å løfte blikket for å se APs og AP/DNBs indre okkupasjon av Norge.
.
Erna vet om den indre og ulovlige AP-okkupasjonen av Norge men Erna takler problemer like dårlig nå som hun gjorde som barn. Jeg kjente "Jenten med det rare navnet" gjennom hennes 16 dager yngre Åstveit søskenbarn.
.
Er det ikke vakkert når to brødre bestemmer seg for å få barn samtidig? Forøvrig var nok kanskje en gravid nabo årsaken til at mine foreldre bestemte seg for å få ett barn til - og ni måneder etterpå ble jeg født. Enten vi liker det eller ikke så er unnfangelsen til de fleste av oss høyst tilfeldig...
.
Hvis dere googler mitt navn og "Statsminister Jens Stoltenberg" finner dere APs indre okkupasjon av Norge.
Nazistene okkuperte Norge i 5 år.
AP har okkupert Norge - innkludert DNB og OSE - i vel 11 år.
.
I 2005 stemte jeg AP.
I 2009 og 2013 bodde jeg i utlandet og stemte ikke.
I 2017 stemte jeg blankt.
I 2021 osv. bor jeg i utlandet - hvis jeg snart greier å bli gift:
(15.17:00)
nettavisen.no/artikkel/3423424636
.
.
Åsmund Agdestein
for 2 dager siden
Forøvrig mener jeg at den dyktige manipulative jentejegeren Trond utestenges fra alle AUFs samlinger for barn og ungdom "til evig tid".
Om Vladimir Putin, Jens Stoltenberg og fire Stortingsrepresentanter står på Engelsk i 195.)
Søkbar: "214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
nettavisen.no/artikkel/3423424059
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden(redigert)
Både AP og de selv har lurt Norges befolkning til å tro at både Jens Stoltenberg og Trond Giske er "Guds gaver til Norge".
.
Jens Stoltenberg forsøpler NATO takket være at Vladimir Putin presset Angela Merkel med informasjonen om henne i gamle STASI papirer og ved å true henne med å kutte Gazprom leveransene av gass til Tyskland hvis ikke hun promoterte Jens Stoltenberg som den nye lederen av NATO.
.
Erna Solberg promoterte Jens Stoltenberg fordi han i 1977/78 manipulerte henne til å tro at han var forelsket i henne - så hun greier ikke å se hvordan han egentlig er.
Jeg kjente "Jenten med det rare navnet" gjennom hennes 16 dager yngre Åstveit søskenbarn - min beste barne og ungdomsvenn.
Det er teoretisk mulig at en barndomsforelskelse i meg førte henne i armene til Jens fire år senere - da han på den tiden hadde en viss likhet til meg...
Så da er det vel egentlig min skyld at Jens Stoltenberg forsøpler sjefskontoret i NATO og er den farligste personen i Vest-Europa siden andre verdenskrig.
.
Som jeg skrev i det Engelske innlegget som står i begge mine blogger om Jens Stoltenberg så utpresser Vladimir Putin NATOs Generalsekretær Jens Stoltenberg for ikke å ha stoppet ABB før 22. Juli massakeren.
.
Ved å gjøre det allment kjent at Statsminister Jens Stoltenberg bestemte at ABB ikke skulle bli stoppet før Regjeringsbygg bombingen for så å kunne innføre strengere overvåkingstiltak + at det ville gi AP uvurderlige mengder med sympati, mister Vladimir Putin sitt ballegrep på NATOs Generalsekretær Jens Stoltenberg. Og en milliard mennesker kan puste lettet ut...
nettavisen.no/artikkel/3423424059
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden(redigert)
Jeg blir provosert av at AP fortsetter å skjule seg bak 22. Juli slik som den manipulerende gode jentejegeren fra Trøndelag skjuler seg bak 22. Juli.
.
Dagene før 22. Juli 2011 må etterforskes på nytt!
.
Som jeg tidligere har skrevet gjennomførte Statsministeren en indre AP og AP/DNB okkupasjon av Norge mellom høsten 2005 og høsten 2013 - en indre okkupasjon av Norge noen i AP viderefører.
.
Ifølge meg og mine blogger visste Statsministeren, Riksadvokaten og PST sjefen om ABBs planer for Regjeringsbygget men at de undervurderte situasjonen og lot han få sprenge det de mente ville bli en mindre og forholdsvis ufarlig bombe. Dermed kunne de med loven i hånd få innført strengere overvåkingstiltak i Norge.
I tillegg visste Statsministeren at et angrep på Regjeringsbygget ville bli sett på som et angrep rettet mot AP noe som ville gi AP sympati.
.
NSA har forhåpentligvis fremdeles telefonopptak som backer meg.
.
Først ble de sjokkert over bombens kraft og så ble de lammet for INGEN kunne ha forutsett ABBs herjinger på Utøya.
.
Statsministeren gråt, Riksadvokaten trakk på skuldrene og PST sjefen bablet til pressen før hun sluttet i sin jobb.
.
AP og AP/DNB har redaksjonell kontroll over det meste av presse og media i Norge - så når presse og media flere år etter 22. juli fremhever at Statsministeren hadde et personlig tap så er det Statsministeren som ønsker å fremheve det.
MEN når det gjentas for mange ganger at Statsministeren hadde et personlig tap DA minner det for mye om et forskuddsalibi. Et forskuddsalibi brukes i avansert aksje og obligasjonsvindel foretatt av "Den AP okkuperte, korrupte og kriminelle Statsbanken DNB" på Oslo børs gjennom AP/DNBs Svindeltrekant DNB-OSE-NTM.
Et forskuddsalibi viser at man hadde et personlig tap og derfor ikke visste noe som helst.
.
Jeg tror jeg hilste på hun som ledet "22. Juli Kommisjonen" da hun kom for å hente sin bror på Olsens Enke i 1987 - vi jobbet begge på Dagsen på Arbeidskontoret i Oslo.
La f.eks henne tenke på det med et annet utgangspunkt.
nettavisen.no/artikkel/3423424059
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden(redigert)
Ny etterforsking av dagene før 22. Juli?
Jeg er behjelpelig!
Søk "22. Juli", mitt navn og "Statsminister Jens Stoltenberg".
NSA har forhåpentligvis fremdeles de avslørende telefonsamtalene som backer meg opp...
nettavisen.no/artikkel/3423423950
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden(redigert)
Vladimir Putin hater meg mest av alle i Norge - bør det bekymre meg?
Jeg skrev for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016 for å få NSA til å overvåke Jens 24/7.
Det må ha irritert Vladimir Putin grenseløst at jeg påsto - og fortsetter å påstå - at Jens er Vladimir Putins øyne, ører og stemme i NATO.
Søkbart: "10.) Written 2016.01.17 for CIA." - Som var 60.000 ord på "College Graduate level English".
.
Etter det har jeg fått meg to blogger i Jens sitt navn - en på Norsk og en på Engelsk - men totalt forskjellig fra hverandre da google oversetter en tekst godt nok nå.
Det må irritere Vladimir Putin at jeg nå blander inn Norges Ambassadør til Belgia i alt dette også - og min påstand om at all kommunikasjon mellom Vladimir Putin og Jens går via henne og den Russiske Ambassaden.
nettavisen.no/artikkel/3423424133
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
#MeToo og AP?
Er det denne du mener?
214.) "Han sa han likte sånne småjenter som meg."
(Søkbart.)
.
"22. Juli kortet"?
Søk datoen, mitt navn og "Statsminister Jens Stoltenberg".
nettavisen.no/artikkel/3423424134
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Verdens rikeste person, Vladimir Putin, er ikke gal i ordets rette betydning.
 Han ønsker bare å gjenskape så mye av Sovjetunionens makt som overhode mulig.
.
I Dresden studerte han bl.a STASI sine måter til å overvåke og manipulere befolkningen i DDR. STASI sine manipulasjons-måter var forskjellige fra KGBs manipulasjons-måter.
.
Forøvrig syklet jeg i August 1990 igjennom DDR på vei fra Danmark til Istanbul og overnattet en natt i Dresden, få måneder etter at Vladimir Putin hadde reist tilbake til Moskva.
I 1988 ønsket jeg å sykle igjennom DDR på vei fra Bergen til Cairo men det var "verboten!", så jeg tok ferge fra Sverige og syklet igjennom Polen i stedet.
.
Russland lærte forøvrig Vladimir Putin vennen Statsminister Jens Stoltenberg viktige KGB/FSB/STASI manipulasjons-måter som Statsminister Jens Stoltenberg brukte til sin indre okkupasjon av Norge.
.
Ting tyder på at Jens Stoltenberg lærte sine manipulasjons-evner videre til Trond Giske noe Trond til fulle viste under hans mye publiserte og velregisserte comeback i naive Trøndelag.
.
Nå tror jo jeg at Jens, Ingrid, Vladimir og FSB planlegger å kastrere NATO.
Og det skal bli spennende å se HVA de har planlagt...
.
Jens og Ingrid har ønsket å kastrere NATO i 40 år og planlagt å kastrere NATO i 4 år.
Vladimir har ønsket å kastrere NATO i 50 år og planlagt å kastrere NATO i 4 år
KGB/FSB har ønsket å kastrere NATO i 70 år og har planlagt å kastrere NATO i 4 år.
.
Det er mulig Jens & Co kastrerer NATO før en "vennlig" invasjon av Norge, Ukraina, Georgia, Azerbaidjan, Estonia, Latvia, Lithuania eller Finland fra Russland.
.
Google mitt navn, Vladimir og Jens og du får en pekepinn - blant alle fotografiene av Jens og Vladimir er de med sykkelhjelm i Xinjiang meg.
.
"Two Damian's are in Brussel and Kreml..."
nettavisen.no/artikkel/3423423897
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Husk på at Stortingsrepresentantene er det beste Norge har å by på og at de representerer oss alle inkludert deg og din sønn og din datter... "
.
"#MeToo er for de fleste upassende oppførsel mellom menn og kvinner.
Jeg skriver om #MeToo upassende og utilgivelig "nærkontakt" mellom fire mannlige Stortingsrepresentanter og jentunger på rundt 16 år i moralløse og konsekvensløse Norge. I første rekke den rutinerte og dyktige manipulatøren Trond Giske. Så Tonning Riise er ikke alene på Stortinget - dessverre...
.
Du finner essensen av den ene Stortingsrepresentanten ved å google:
"214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
Oversikten over mine #MeToo innlegg om de fire Stortingsrepresentantene står i 207.) .
nettavisen.no/artikkel/3423423904
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Hvis dere ønsker å få litt annen informasjon - som enkelte tror er "informasjon" - om tiden rett før 22. Juli 2011 så googler du datoen, mitt navn og "Statsminister Jens Stoltenberg".
nettavisen.no/artikkel/3423424001
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden(redigert)
Hva mener du?
Er det flere som må bli utestengt fra "AUFs sommerleir for barn og ungdom"?
Hvem er det i så fall du mener?
.
Innholdsfortegnelsen til mine kontroversielle #MeToo innlegg står i 207.)
.
Et lite utdrag fra 214:
.
214.) "Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
------------------------------
Fra HegnarOnline:
------------------------------
.
Atle.K
06.01.2018 02:47 1144
.
Jeg var medlem av AP I 3 tiår
Har vert på mange samlinger m Giske
Alt på Utøya for mere enn 30 år siden var Giskes oppførsel et problem
For 11 år siden kom han til Utøya som minister
Da kullet han jentunger der
Min datter var der og forteller nå at Giske kullet venninna hennes som da kun var 16 år
Min datter meldte seg ut av AUF og først nå skjønner jeg dette
Jeg meldte meg ut for kort tid siden og har meldt meg inn i Høyre slik min datter og har gjort .
.
nettavisen.no/artikkel/3423424001
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Oslo Børs er Norges viktigste handelsplass, verken jeg eller noen andre ærlige i Norge hadde forventet å bli utsatt for organisert og beskyttet aksje og obligasjonsvindel.
.
Alt er en del av Statsminister Jens Stoltenbergs indre AP og AP/DNB okkupasjon av Norge.
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Jeg har reist i 92 land og jeg har krysset 50 land utenfor Vest-Europa på sykkel. (Listene finner du med googling.)
Av alle folkeslag jeg har vært i kontakt med er det bare nasjonalt selvgode og naive Nordmenn jeg forakter.
Og det er ikke rasisme for jeg er etnisk Norsk selv.
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Greide du å sette deg inn i Svindeltrekanten DNB-OSE-NTM på under fire minutter?
Hvorfor er ikke et slikt intelektuelt vidunder som deg Stortingsrepresentant?
Innen kort tid vil fire mannlige Stortingsrepresentanter bli utestengt fra Stortinget grunnet utilgivelig omgang med jentunger.
Da blir det plass til en sånn en som deg...
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
Jeg havnet i to DNM-OSE aksjesvindler og er blakk og klient hos NAV.
Svindelsamarbeidet DNM-OSE har sendt beregnet 1000 investorer til NAV og beregnet 100 til et verre sted siden 2007/2008.
.
Du finner det du leter etter ved å google mitt navn, Jens, Rune og Svindeltrekanten DNB-OSE-NTM.
Eller google: Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB.
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden
Jeg går bare på 20 mg Furix som er vanndrivende og 108 mg Niacin som er vitamin B3 - og som virker lett beroligende da jeg blir tvunget til å omgås Nordmenn som European Social Studies har kåret til Europas mest naive.
Det du lurer på i din naivitet finner du i en av mine 6 blogger - videre vil jeg påpeke at du passer utmerket godt til å bo i AP og AP/DNB okkuperte Norge...
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden
Vladimir Putin er en sterk og handlekraftig leder - i tillegg er han verdens rikeste person.
Han og Jens og Ingrid planlegger noe med NATO.
Hva det er skrev jeg om i går og du finner det ved å klikke på mitt navn.
nettavisen.no/artikkel/3423423834
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden(redigert)
#MeToo er for de fleste upassende oppførsel mellom menn og kvinner.
Jeg skriver om upassende samleier mellom fire mannlige Stortingsrepresentanter og jentunger på rundt 16 år i moralløse og konsekvensløse Norge.
.
Du finner essensen av den ene Stortingsrepresentanten ved å google:
"214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
Oversikten over mine #MeToo innlegg om Stortingsrepresentantene står i 207.)
.
Husk på at Stortingsrepresentantene er det beste Norge har å by på og at de representerer oss alle innkludert deg og din sønn og din datter...
nettavisen.no/artikkel/3423421759
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden
For verdens rikeste person er ingenting umulig...
nettavisen.no/artikkel/3423423721
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden(redigert)
Det er verdt å merke seg at jeg to ganger tidligere har forsøkt å skrive akkurat det samme her på nettavisen.no og begge gangene har noen slettet meg mens jeg skriver ved å slette siden jeg er på.
Da havner jeg tilbake på Google sin søkeside med nyhetene.
Det er ikke nettavisen.no som gjør det for det har de ikke teknisk mulighet til. Dessuten kan de langt enklere slette det når det er postet - og det jeg har fått slettet av nettavisen.no har jeg fått slettet fordi jeg linker til en av mine 6 blogger.
.
Det er noen i Norge som er linket til AP og Jens Stoltenberg som sletter meg - noen som ikke jobber på en søndag...
nettavisen.no/artikkel/3423423721
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden(redigert)
Statsminister Jens Stoltenberg gjennomførte en indre AP okkupasjon av Norge - som noen vedlikeholder.
.
Jens, Ingrid, Vladimir og FSB planlegger å kastrere NATO.
.
Jens og Ingrid har ønsket å kastrere NATO i 40 år og planlagt å kastrere NATO i 4 år.
Vladimir har ønsket å kastrere NATO i 50 år og planlagt å kastrere NATO i 4 år
KGB/FSB har ønsket å kastrere NATO i 70 år og har planlagt å kastrere NATO i 4 år.
.
Det er mulig Jens & Co kastrerer NATO før en "vennlig" invasjon av Norge, Ukraina, Georgia, Azerbaidjan, Estonia, Latvia, Lithuania eller Finland fra Russland.
.
Google mitt navn, Vladimir og Jens og du får en pekepinn...
.
"Damian is in the house - in Brussel..."
nettavisen.no/artikkel/3423423721
.
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden(redigert)
Jeg har i flere år skrevet om hvordan Statsminister Jens Stoltenberg gikk fra udemokratisk AP nepotisme til å gjennomføre en indre kriminell AP og AP/DNB okkupasjon av Norge.
.
Thorbjørn Jagland hadde og har samvittighet slik at Statsminister Jens Stoltenberg måtte bli kvitt han ved å få han ut av Norge og opptatt av andre ting enn Statsminister Jens Stoltenbergs indre okkupasjon av Norge.
Statsminister Jens Stoltenberg vant forøvrig Stortingsvalget 2009 ved å bevisst sverte FrP - og det kan ha vært den avgjørende hendelsen som gjorde at Jens måtte bli kvitt Thorbjørn.
Om Statsminister Jens Stoltenbergs sverting av FrP skrev jeg om her på nettavisen.no i går. Du finner det ved å klikke på mitt navn.
.
Du finner mine blogger om det manipulerende AP oppsopet Jens Stoltenberg ved å google hans og mitt navn.
Tenk at nå er "Damian" en trussel mot vel en milliard mennesker...
Grunnen til at Jens Stoltenberg ikke straffer meg er fordi han regner med at Thorbjørn Jagland ikke ville ha tolerert det og at Thorbjørn Jagland da hadde gått til frontalangrep på Jens Stoltenberg. En annen grunn er at Jens Stoltenberg ikke ønsker ytterligere interesse fra USA etter at jeg skrev for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016 om oppsopet Jens Stoltenberg.
Google: "10.) Written 2016.01.17. for CIA."
.
Du finner et annet manipulerende AP oppsop ved å google:
"214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
I 2005 stemte jeg AP.
I 2009 og 2013 var jeg i utlandet og stemte ikke.
I 2017 stemte jeg blankt i protest mot kriminelle og sløve Norske politikere...
nettavisen.no/artikkel/3423423684
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden(redigert)
Det er forøvrig verdt å merke seg at enkelte etnisk Norske og etnisk Europeiske fremmedkrigere tiltrekkes av det faktum at Taliban og IS soldater voldtar kvinner og barn ustraffet.
Ikke bare bør de få sine pass beslaglagt, de bør også få sine Statsborgerskap annullert...
nettavisen.no/artikkel/3423423547
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden(redigert)
Det er bare å google mitt navn og navnene på de personene du er interessert i.
.
Googler du "10.) Written 2016.01.17 for CIA" finner du 60.000 ord skrevet på "College Graduate level English" - og det skrev jeg før Google kunne oversette en tekst forståelig.
.
Den aktuelle bloggen som du er interessert i nå, finner du om du googler:
"214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
Velgermanipulasjonene foretatt av Statsminister Jens Stoltenberg før Stortingsvalget i 2009 finner du i 39.) til 42.) i samme #MeToo blogg.
nettavisen.no/artikkel/3423423489
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden
Neida det er når man reiser bort fra Norge at man oppdager kriminaliseringen av Norge når man kommer tilbake igjen til Norge.
Dere som bor i Norge og som oppholder dere i Norske gettoer når dere ferierer i utlandet, legger ikke merke til den negative utviklingen Statsminister Jens Stoltenberg påførte Norge med APs indre okkupasjon mellom høsten 2005 og høsten 2013. En indre okkupasjon noen i AP fører videre. Hvem det er vet jeg ikke for Støre har ikke mage til slikt og Trond er mest opptatt av jentunger...
.
Jeg stemte på AP i 2005. I 2009 og 2013 bodde jeg i utlandet og brydde meg ikke om Stortingsvalget. Nå i 2017 forhåndsstemte jeg her på Hovedbiblioteket i Bergen - og stemte blankt i protest mot kriminelle AP og sløve ærlige politikere...
(Hvorfor har ikke meningsmålingen en mulighet for å "stemme" blankt?)
.
Dere kan forøvrig sammenlignes med en frosk i kokende vann. Slippes en frosk ned i for varmt vann - hopper den ut. Slippes en frosk ned i lunkent vann som man varmer opp til kokepunktet, hopper den ikke ut...
nettavisen.no/artikkel/3423423489
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden
Jeg bodde midlertidig i Istanbul og mente berettiget at dere burde og bør kunne være istand til å ta vare på dere selv - og når dere ikke greier å ta vare på dere selv så fortjener dere å lide dere igjennom konsekvensene.
.
Er jeg en landssviker?
Ifølge flere av mine 6 blogger er det Jens Stoltenberg som er landssviker - og nå sviker han forøvrig alle NATO landene også...
nettavisen.no/artikkel/3423423489
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden(redigert)
Jeg tror ikke Siv Jensen forsto at det var bevisst velgermanipulasjon.
Selv Venstre leder Lars Sponheim forsto ikke at det var velgermanipulasjon og KVALITETSTEMPLET det hele.
39.) til 42.) i 214.) bloggen min.
.
Virker det som om jeg er svært høy på meg selv?
Jeg har reist i 92 land stort sett alene og selvstendig.
Jeg har krysset 50 land utenfor Vest-Europa på sykkel - tilsammen vel 150.000 kilometer syklet.
Jeg har overnattet på beregnet vel 2.000 steder siden 1961 - forskjellige bygningskompleks i samme by telles med.
.
Jeg kan ikke fordra naive og nasjonalt selvgode Nordmenn som velter seg i forfalskede SSB data etter at Statsminister Jens Stoltenberg fikk SSB okkupert som en viktig del av hans og APs indre okkupasjon av Norge.
.
Alt du lurer på kan du google deg frem til...
nettavisen.no/artikkel/3423423489
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden(redigert)
Hvis FrP og Høyre ønsker det kan de få AP tvangsoppløst.
.
Erna vet hva det gjelder - men hun har latt seg sjarmere av Jens og nekter å tro det.
Jeg kjente "Jenten med det rare navnet" som barn gjennom hennes 16 dager yngre Åstveit søskenbarn - og Erna takler problemer like dårlig nå som hun gjorde som barn...
.
Statsminister Jens Stoltenberg gjennomførte en ulovlig indre AP og AP/DNB okkupasjon av Norge.
Jens Stoltenberg tok i realiteten DNB som gissel og skapte den AP okkuperte, korrupte og kriminelle Statsbanken DNB.
.
Dere finner litt av det jeg har skrevet om APs indre okkupasjon av Norge ved å google mitt og Jens eller Rune sitt navn.
.
Naive Siv Jensen truet Statsminister Jens Stoltenberg våren 2009 med straffeforfølgelse så snart hun satt i Regjeringen.
Det ville ikke Statsminister Jens Stoltenberg ha noe av så sammen med venner omskapte han FrP fra partiet for alle til partiet for milliardærer som ønsker 0 i formuesskatt.
Sverte kampanjen virket og FrP gikk fra meningsmåling på over 30% til valgresultat 22,9% - på KUN 5 uker!
Det er god velgermanipulasjon det!
.
De Borgerlige vant valget med antall stemmer med 49.070 stemmer - hvis jeg husker rett - men tapte allikevel Stortingsvalget grunnet mandatfordelingen.
Det er 100% sikkert at Statsminister Jens Stoltenberg og AP vant Stortingsvalget 2009 grunnet ulovlige og bevisste velgermanipulasjoner.
(Se etter 39.) - 42.) i min hovedblogg som nå står på 214.) innlegg.)
.
Jeg satt i Sircesi i Istanbul og skrev om organisert aksje og obligasjonsvindel - men jeg la merke til velgermanipulasjonene men brydde meg ikke om å varsle om dem.
Hvis jeg hadde varslet ville det ha blitt omvalg og Statsminister Jens Stoltenberg og AP ville ha tapt Stortingsvalget i 2009.
Hadde AP tapt Stortingsvalget i 2009 ville ikke "22. Juli 2011" ha skjedd - så det at jeg ikke brydde meg om å varsle om velgermanipulasjonene til Statsminister Jens Stoltenberg kostet 77 mennesker livet...
.
Det naive Siv Jensen truet Statsminister Jens Stoltenberg med finner jeg ikke igjen så kan en av dere spørre henne hva det var?
Siv Jensen har selektiv hukommelse, så det er ikke sikkert at hun husker det...
nettavisen.no/artikkel/3423423489
.
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden(redigert)
Hvem  skal så overta etter Støre?
.
I fire år har jeg forsøkt å få Jens Stoltenberg arrestert for å ha gjennomført en indre okkupasjon av Norge mens han var Statsminister - en indre AP/DNB okkupasjon av Norge noen i AP og Rune i DNB vedlikeholder.
Hva den indre okkupasjonen går ut på finner du ved å google mitt navn og Jens eller Runes navn.
.
Er det Trond som skal overta lederrollen i AP?
For å finne essensen av Trond kan du google:
"214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
.
Jurist Hadia Tajik viser både integritet og moral.
Hvis ikke AP blir tvangsoppløst kan hun overta lederrollen i AP.
.
Personlig skal jeg emigrere langt bort fra AP og sløve, naive og nasjonalt selvgode Nordmenn så snart som mulig...
(15.03.18 17:00)
nettavisen.no/artikkel/3423423035
.
.
Åsmund Agdestein
for 6 dager siden
I fire år har jeg vært blogger og jeg har nå 6 blogger.
Noen tror jeg driver med trakassering - men det gjør jeg ikke.
Heldigvis for de jeg skriver om er det ingen som forstår hva jeg skriver...
.
Google mitt navn og Jens Stoltenberg, Rune Bjerke eller Trond Giske så ser du hva ingen i Norge forstår - med unntak av de jeg skriver om naturligvis...
nettavisen.no/artikkel/3423423168
.
.
Åsmund Agdestein
for 6 dager siden(redigert)
Mens en annen gjeng av overgripere mot jentunger på rundt 16 år befinner seg som Stortingsrepresentanter på Stortinget i moralløse og konsekvensløse Norge.
Og Stortingsrepresentantene representerer oss alle - også deg og din sønn og din datter...
.
Hvis du googler: "214.) Han sa han likte sånne småjenter som meg."
Så kommer du rett til essensen av  en av de fire Stortingsrepresentantene som jeg skriver om.
nettavisen.no/artikkel/3423423077
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 6 dager siden
Den unge og uerfarne Kim Jong-un hadde ikke noe annet valg enn å spille tøff overfor de gamle hjernevaskede generalene.
Nå kan han starte prosessen for fred, demokrati og gjenforening mellom Nord og Sør-Korea - og å gå på basketballkamper med Dennis Rodman i USA...
Om Nord-Korea, Kim Jong-un, Kim Jong-nam, Dennis Rodman og litt meg... 22.)+23.)+24.)+15.)
En av tre blogger på Engelsk:
https://arrestjensstoltenberg.blogspot.com
nettavisen.no/artikkel/3423423055
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 7 dager siden(redigert)
Hvis dere vil lese #MeToo om jentunger på rundt 16 år og fire Stortingsrepresentanter - som representerer oss alle i konsekvensløse og moralløse Norge:
.
#MeToo oversikt: 207.)
Essensen av Giske: 214.)
.
(Jens er ikke med i #MeToo):
https://arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423422030
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 7 dager siden(redigert)
...døtre skal ut i jobb.
Igjen skrives det om kvinner mens jeg skriver om jentunger på rundt 16 år og fire Stortingsrepresentanter.
.
#MeToo oversikt: 207.)
Essensen av Giske: 214.)
(Jens er ikke med i #MeToo):
https://arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423422608
.
.
Åsmund Agdestein
for 7 dager siden(redigert)
Som Mongstadarbeider var jeg en av 1000 grunner til kostnadsoverskridelsene på mangfoldige milliarder kroner på slutten av 80-tallet.
Hvis feiltrinn ikke får konsekvenser for de ansvarlige, ender Norge opp som en B-nasjon uten relevanse hverken i Europa eller i verden forøvrig.
Stortingsrepresentantene representerer oss alle og foruten diverse Stortingsrepresentanter som er undermåls, finnes det minst fire mannlige Stortingsrepresentanter som i andre land - med høyere moral enn Norge - ville blitt landsforvist for utilgivelig omgang med jentunger.
.
Kunne ikke Nettavisen finne et illustrasjonsfoto der han ser litt vennligere ut?
Forøvrig mener jeg selv at jeg passer utmerket godt som mentor...
(17:00)
nettavisen.no/artikkel/3423422708
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden
Rasisme?
Når jeg vinner frem er det ingen i Norge som tror at Nordmenn er bedre enn andre folkeslag.
Dagens barn og ungdom synes ikke å være særlig rasistiske så hvis jeg forhindrer, med min blogg, rasisme i Norge i 20 år - elimineres rasismen i Norge for evig og alltid...
En av mine 6 blogger: arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423422658
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden(redigert)
Det er kommet et forslag om at Vladimir Putin og alle i FSB får fritak for straffeforfølgelse hvis de frivillig gir opp all makt i Russland.
I tillegg får verdens rikeste person, Vladimir Putin, beholde 100 millioner USD av "sin" formue hvis han frivillig går i eksil.
Er dette akseptabelt og vil Storbritannia godkjenne det?
.
15.) i bloggen på Engelsk: arrestjensstoltenberg.blogspot.com
nettavisen.no/artikkel/3423422651
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden
Jurist Hadia sa at enkelte av varslene mot Trond kunne være juss.
Trond er ikke voldelig så da gjenstår vel bare en annen mulighet...
.
#MeToo starter på 174.)
Oversikten står i 207.)
Essensen av Trond står i 214.)
.
(Jens er ikke med i #MeToo): arresterjensstoltenberg.blogspot.no
.
nettavisen.no/artikkel/3423422639
.
.
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden(redigert)
I fem år ryddet jeg stranden Ao Tan Khu i Thailand for to måltid og en seng i et vannløst og vindusløst skur.
En dag drakk jeg en Coca Cola (590 ml, 15 baht) og kom på et firelinjers Coca Cola slogan.
Jeg mailet et Coca Cola relatert reklamebyrå i Portland, Oregon, og de likte det men kunne ikke ta imot noe fra "outsiders" så de foreslo at jeg tok det direkte til Coca Cola i Atlanta.
Det gjorde jeg ikke - men kanskje bør jeg gjøre det?
.
Strandrydderen som gjorde landsbyen ren og landsbybeboerne rike pga kraftig økning i tomteprisene: 19.) i
https://norgesukjentehelt.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423422505
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden
Kim Jong-un er nok smartere enn vi tror. Hvis han beordret drapene på sin onkel og sin halvbror Kim Jong-nam så gjorde han det for å fremstå som tøff og hensynsløs overfor de hjernevaskede generalene. Hvis ikke ville generalene ha gjennomført et statskupp og ledet landet ut i krig der kanskje halvparten av landets 25 millioner innbyggere ville ha blitt utslettet. Nå kan Kim Jong-un lede dette mot en fredelig løsning, Demokrati og gjenforening - og så besøke USA for å se på basketballkamper med Dennis Rodman...
Om Kim Jong-un, Kim Jong-nam, Dennis Rodman - og litt meg: 22.)+23.)+24.)+15.)
arrestjensstoltenberg.blogspot.com
nettavisen.no/artikkel/3423422379
.
.
Åsmund Agdestein
for 8 dager siden(redigert)
Agdestein har stø kurs mot fotball landslaget - der en annen Agdestein var på 90-tallet...
.
Noen har latt seg manipulere til å tro at det fremste Norge har å by på stammer fra øyen Giske - men det er feil.
Det fremste Norge har å by på stammer fra østsiden av øyen Stord - dessverre er ikke Norge istand til å forstå det...
nettavisen.no/artikkel/3423422452
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 9 dager siden
Det artigste med Vladimir Putin/FSB er at han/de planlegger ett eller annet NATO-relatert sammen med Jens og Ingrid.
Skrevet av meg i Thailand for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016:
2.) til 10.) i omsvindelogbedrag.blogspot.no
10.) er 60.000 ord skrevet av meg på "US College Graduate level English" før Google kunne oversette en tekst forståelig...
En av 5 andre blogger som dreier seg om noen lunde det samme:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423422233
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 9 dager siden(redigert)
Kim Jong-un har ikke hatt noe annet valg enn å spille tøff for å unngå et militærkupp.
Hvis jeg hadde vært han hadde jeg gjort noen lunde det samme.
Han arvet jobben som leder som ung og uerfaren og et eneste tegn på svakhet og de gamle generalene ville ha drept han i et militærkupp.
Deretter ville de gamle generalene ha gjort noe dumt som hadde resultert i at halve befolkningen i Nord-Korea hadde blitt utslettet i en krig.
.
Jeg syklet i 1998, i Russland, til jernbanebroen over grenseelven mellom Nord-Korea og Russland. Det var på den tiden Rubelen krasjet totalt og ingen soldater gadd å jage meg vekk fra min "spionering".
Jeg syklet - etter Russland - i Kina langs grensen til Nord-Korea underveis til Dalian.
.
Bloggens tittel og sub-tittel:
(Hvem påsto at jeg ikke forsøker hardt nok for å få meg jobb...)
"Can we work for CIA, FBI and the US Adm. to better Detect, Comprehend and Solve serious Problems?"
"I have trained since 1978 to Detect, Comprehend and Solve local problems in 93 countries - CIA next?"
Fra en av mine tre blogger på Engelsk - og selv 15.) har noe med Kim Jong-un å gjøre:
arrestjensstoltenberg.blogspot.com
.
24.) Let D. Rodman play down the importance of fathers and grandfathers.
23.) Let Dennis Rodman give North Korea 1 million TV sets.
22.) My lifelong interest in North Korea explained.
16.) My CV: 92 Countries Traveled. 50 Countries Crossed by Bicycle Outside Western-Europe. Approximately 2,000 Different Places Slept.
15.) The UN apologize for Mr. Agdestein's behavior in Myanmar in November 2018.
.
nettavisen.no/artikkel/3423422137
.
.
Slettet
Åsmund Agdestein
for 9 dager siden(redigert)
Noen påstår at jeg driver med trakassering av Søviknes, Giske, Riise og Leirstein - men det gjør jeg nesten ikke...
.
Søviknes - bygdetullingen fra det moralløse vegkrysset kalt "Os" : 180.) 181.) 195.) 203.) 204.)
.
Essensen av Giske: 214.)
.
207.) Mine kontroversielle blogginnlegg om #MeToo.
.
(Jens er ikke med i #MeToo): arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423421856
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 11 dager siden(redigert)
Det du skriver om vet jeg ikke hva nøyaktig gjelder, men jeg kjenner din taktikk fra bl.a NRK/ARK der fokus dreies bort fra det som er et problem for AP og over til noe som er langt verre - og utenfor APs kontroll.
Selv "små varsler" kan få enorm betydning hvis de blir ignorert.
I tre måneder høsten 2009 satt jeg i Sircesi i Istanbul og skrev om organisert aksje og obligasjonsvindelen.
Jeg så at Statsminister Jens Stoltenberg drev med ulovlig velgermanipulasjon ved å få omskapt FrP fra "partiet for alle" til "partiet for milliardærer som ønsker 0 i formuesskatt". FrP gikk fra valgmåling på over 30% til valgresultat 22,9% på kun 5 uker - DET er god velgermanipulasjon!
Hvis jeg hadde varslet om velgermanipulasjonene ville det ha blitt omvalg og Statsminister Jens Stoltenberg og AP hadde tapt omvalget. Det at jeg lot dere få velte dere i nasjonal selvgodhet medførte at "22. Juli 2011" skjedde og 77 mennesker ble drept. Så selv små varsler kan ha store implikasjoner for Fremtiden.
.
Skrevet for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke oppsopet Jens Stoltenberg 24/7:
omsvindelogbedrag.blogspot.no
Skrevet for dere alle: arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420302
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 11 dager siden
Det jeg har skrevet i nå 208.) i min blogg arresterjensstoltenberg.blogspot.no
er en mashup av en adressa.no +(pluss) artikkel og et varsel bare jeg har grepet fatt i + mine egne evner som "Spin doctor"...
Adressa.no ville ikke ha skrevet artikkelen uten ryggdekning - en artikkel blakke meg ikke får lest...
Varselet jeg grep fatt i er ekte. De jeg skriver om i min blogg regner meg blant Norges 50 smarteste...
nettavisen.no/artikkel/3423420302
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 13 dager siden(redigert)
"Han sa han likte sånne småjenter som meg."
Det gjelder AUF og voksne menns pågående sjekking av unge jenter.
.
Det står - utrolig nok - i adressa.no Pluss
Noe lignende står helt gratis her:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420302
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 13 dager siden
Det varselet jeg gjengir i min blogg en rekke ganger gjelder T.G.s oppførsel på AUFs sommerleir for barn og ungdom og i andre AUF sammenhenger.
Fra ca 1987 skal han ha hatt s.l. med en rekke jentunger på rundt 16 års alder.
Jeg vurderer varselet som ekte.
Se på 205.) Mine kontroversielle #MeToo innlegg.
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420302
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 13 dager siden
Jeg skrev for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016 for å få stoppe det kriminelle oppsopet Jens Stoltenberg - og jeg fikk ihvertfall oppsopet Jens Stoltenberg overvåket av NSA 24/7.
2.)-10.) i omsvindelogbedrag.blogspot.no
Videreført på Norsk: arresterjensstoltenberg.blogspot.no
.
Kriser gir muligheter så jeg håper å få med meg en slem jente professor i fra Oslo til å bli et team på to problemtolkere og multilayer problemløsere i USA - gode "Spin Doctors" trenger de nok også...
26.) i bloggen på Engelsk: arrestjensstoltenberg.blogspot.com
nettavisen.no/artikkel/3423420841
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 13 dager siden
Det dere ikke forstår står her:
Skrevet for Amerikansk Etterretning: omsvindelogbedrag.blogspot.no
Skrevet for dere alle: arresterjensstoltenberg.blogspot.no
Skrevet for NHH her i Bergen: runebjerkearresteres.blogspot.no
Min CV: 1.) i norgesukjentehelt.blogspot.no
.
Forøvrig skal jeg emigrere langt vekk fra APs ulovlige indre okkupasjon av Norge og sløve Nordmenn som European Social Studies har kåret til Europas mest naive...
nettavisen.no/artikkel/3423420582
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 14 dager siden
APs ulovlige indre okkupasjon av Norge ble gjennomført av Statsminister Jens Stoltenberg - som jeg selv valgte inn i 2005.
.
Han fortsatte høsten 2005 på APs mangeårige AP-nepotisme og skapte plagsom AP-nepotisme om til APs indre okkupasjon av Norge - ferdigstilt høsten 2013. MEN som noen i AP viderefører og vedlikeholder.
.
Statsminister Jens Stoltenbergs viktigste del av den indre okkupasjonen var å ta kontroll over Statsbanken DNB ved å plassere sin beste AP venn, forlover og tvillingsjel Rune Bjerke som leder for banken.
Sammen skapte de "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB".
.
Rune Bjerke sin hovedoppgave var å skape AP/DNBs Svindeltrekant DNB/RuneBjerke/DNM - OSE/BenteLandsnes/VPS - NTM. AP/DNBs Svindeltrekant har siden 2007/2008 svindlet brukerne av OSE og NTM for tilsammen flere hundre milliarder kroner - som DNB skal erstatte. Når det ikke er flere verdier igjen i DNB blir det Statens oppgave å erstatte resten.
I tillegg skal DNB/Staten betale erstatning til de etterlatte etter beregnet 100 selvmord som hovedsvindelsamarbeidet DNM-OSE skapte. DNM-OSE kunne tillate seg å være unødvendig hensynsløse for AP kontrollerer Riksadvokaten og Høyesterett og AP/DNB kontrollerer Statsadvokatene hos Finanstilsynet og Økokrim samt AP/DNB har redaksjonell over det meste av presse og media i Norge.
.
Er dette et Demokrati?
Før Stortingsvalget i 2009 drev forøvrig Statsminister Jens Stoltenberg en svertekampanje mot FrP slik at de mistet 25% av sine velgere på de 5 ukene før valget. FrP gikk fra valgmåling på over 30% til valgresultat 22,9%.
.
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
runebjerkearresteres.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420582
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 14 dager siden(redigert)
I 2007 syklet jeg ifra Øst-Kazakhstan til Vest-Kazakhstan via bl.a Iran og Transniestre.
Jeg syklet over grensen ved Saraqs via Mashhad og det Kaspiske hav til Azerbaidjan.
Iran er forskjellig fra det man forestiller seg.
.
Dagen lang drakk jeg alkoholfri cider og alkoholfri Tuborg øl. Folk hadde alkohol og noen hadde også narkotiske midler hjemme.
Politiet og soldatene var kun interessert i om jeg hadde GPS og godtok mitt svar om at jeg ikke trenger slikt.
.
En buss full av sortkledde tildekkedede skolejenter på vel 16 år startet et indre opprør der de ble sittende fast i trafikken akkurat der jeg satt med min sykkel på en benk. Selv i Norge ville jeg ansett slik oppførsel som pinlig. Det var ikke tvil om at det de fant morsomt - og spennende - var meg...
.
Opplysningene om at folk har alkohol og narkotiske stoffer hjemme kom fra den Iranske våpenhandler/skuddsikker vest forhandler "Mo" som jeg snakket med i Ao Tan Khu i Thailand i 2011 eller 2012. Mo fortalte om en ung Norsk blond kvinne som jobbet i et gatekjøkken i Teheran, er det en som er kjent i Norge?
.
Strandrydderen som gjorde landsbyen rik:
19.) i norgesukjentehelt.blogspot.no
.
De 50 landene jeg har krysset på sykkel utenfor Vest-Europa:
Nummer 1.) i norgesukjentehelt.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420576
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 14 dager siden
Jeg jobbet selv på Mongstad og var selv en av 1000 grunner til milliard overskridelsene på slutten av 80-tallet.
Mongstads kompleksitet ble undervurdert i kostnadsvurderingene.
Stortingets kompleksitet er begrenset så kostnadsvurderingene skulle ikke avvike mer enn +/- 20%.
Det som sannsynligvis har skjedd er at noen bevisst er blitt lurt...
.
Var det en kommentar lengre oppe som synes å tro at APs indre ulovlige okkupasjon av Norge har gjort Norge perfekt?
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420582
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 14 dager siden(redigert)
Du skrev spydig i en annen artikkelkommentar at du "hadde lest" bl.a min blogg
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
og nå hadde jeg skrevet et langt begrunnet innlegg om hvordan Russland presser NATOs Generalsekretær Jens Stoltenberg for at Statsministeren, Riksadvokaten og PST visste om ABBs planer for Regjeringsbygget - og så ble alt jeg skrev vekk sensurert mens jeg skrev det. Vekk sensurert enten av FSB - eller mest sannsynlig av APs PST...
nettavisen.no/artikkel/3423420337
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 14 dager siden
Leste du det siste jeg skrev for Amerikansk Etterretning den 17. Januar 2016 på 60.000 ord +
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
på bare to timer for å gjøre deg opp en mening, eller er du en av APs folk som leser alt jeg skriver?
nettavisen.no/artikkel/3423420334
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 15 dager siden
Er det ingen som har kommentert denne?
Rune Rudberg passerte visstnok 1000 for noen år siden...
APs store hjerteknusende manipulerende sjarmør passerer nok også 1000 før eller senere - HVIS han ikke blir utestengt fra alt som har med AUF å gjøre...
Alt + nå også med #MeToo (Jens er ikke med i #MeToo):
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420182
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 15 dager siden
Jeg var i utlandet under nesten hele hans fengselsopphold men selv jeg fikk tidlig med meg at de hadde et militært relatert oppdrag.
Å jobbe freelance for et lands etterretning er ikke så vanskelig som man skulle tro - alt de ser etter er evne og innsikt og plassering.
Selv skrev jeg 20 måneder på "US College Graduate level English" for Amerikansk Etterretning om oppsopet Jens Stoltenberg:
omsvindelogbedrag.blogspot.no
Videreført i ny blogg på Norsk:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420334
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 16 dager siden
Statsminister Jens Stoltenberg gjennomførte en indre okkupasjon av Norge, en indre okkupasjon som noen vedlikeholder.
En liten men viktig del av den indre okkupasjonen er at AP og AP/DNB har redaksjonell kontroll over det meste av presse og media i Norge.
En av 6 blogger - som så langt er på 205.) innlegg:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423420025
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 16 dager siden
I bloggen min legger jeg vekt på mektige Norske menns overgrep mot jentunger mens denne artikkelen og #MeToo generelt legger hovedvekten på menns overgrep mot kvinner. Kvinner som i høy grad skulle kunne passe på seg selv. Dermed drukner forholdsvis bagatellmessige #MeToo saker ut de langt mere alvorlige sakene der minst fire mannlige Norske Stortingsrepresentanter har forgrepet seg på jentunger på rundt 16 års alder.
Bl.a 203.) i arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423419680
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 17 dager siden
Skal Stortingsrepresentantene ha enda mere i lønn?
Og jeg som trodde kostnadsoverskridelsene på byggeprosjektene ved Stortinget kom av at Stortingsrepresentantene fikk sine kontorer tapetsert med - lett å rive av - 1000-lapper...
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423419579
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 18 dager siden
Så vidt jeg har forstått blir hver Stortingsrepresentant sitt kontor tapetsert med - lett å rive av - 1000-lapper.
Er Stortingsrepresentantene klar over at 1000-lappene blir erstattet med nye 1000-lapper i 2019 og at de derfor har begrenset gyldighetstid?
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423419345
.
.
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden
Varlet som jeg skriver om i min 197 del lange blogg om APs indre okkupasjon av Norge er dette:
.
Atle.K
06.01.2018 kl 02:47 1172
.
Jeg var medlem av AP I 3 tiår
Har vert på mange samlinger m Giske
Alt på Utøya for mere enn 30 år siden var Giskes oppførsel et problem
For 11 år siden kom han til Utøya som minister
Da kullet han jentunger der
Min datter var der og forteller nå at Giske kullet venninna hennes som da kun var 16 år
Min datter meldte seg ut av AUF og først nå skjønner jeg dette
Jeg meldte meg ut for kort tid siden og har meldt meg inn i Høyre slik min datter og har gjort
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden
Det varslet som jeg skriver om er dette:
.
Atle.K
06.01.2018 kl 02:47 1172
.
Jeg var medlem av AP I 3 tiår
Har vert på mange samlinger m Giske
Alt på Utøya for mere enn 30 år siden var Giskes oppførsel et problem
For 11 år siden kom han til Utøya som minister
Da kullet han jentunger der
Min datter var der og forteller nå at Giske kullet venninna hennes som da kun var 16 år
Min datter meldte seg ut av AUF og først nå skjønner jeg dette
Jeg meldte meg ut for kort tid siden og har meldt meg inn i Høyre slik min datter og har gjort
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden
Kan du komme med eksempler? Er det TSG i kornåkeren med en 17 åring du mener?
De var begge fulle og hun hadde IKKE dopet han med Viagra.
En som nå er Minister ble anmeldt for voldtekt av en drit full 16 åring men politiet henla saken fordi hun var så full at han ikke trengte bruke vold...
En annen Stortingsrepresentant skulle passe på en drit full 16 åring men utnyttet i stedet situasjonen og dro henne opp i en seng i stedet...
En Stortingsrepresentant har sannsynligvis blitt lurt av forvokste jentunger på alderen...
Hvis du tror at TSG stiller i klasse med disse tre - tar du skammelig feil!
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden
Jeg skriver om 3 Stortingsrepresentanter hvorav 2 av dem var sammen med drit fulle 16 åringer. Den tredje var sammen med 16 åringer - men det er mulig at han har blitt lurt... "Lite å ta på vei for"? Da han ikke du en datter...
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden(redigert)
Du forstår bedre lisensbetalte NRK sin rolle i APs indre okkupasjon av Norge hvis du leser bloggtitlene i min 197 del lange blogg:
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
Når det gjelder Russland er, ifølge min blogg, Jens Vladimir Putins øyne, ører og stemme i NATO
Skrevet for Amerikansk Etterretning mellom April 2014 og Januar 2016:
omsvindelogbedrag.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
Slettet:
Åsmund Agdestein
for 20 dager siden
De som betaler NRK lisens og tror at ARK er nøytral overgås kun i naivitet av de som jobber for NRK og tror at NRK er nøytral...
Dere legger vekt på at #MeToo gjelder kvinner - som stort sett burde kunne klare seg selv - mens jeg i min blogg legger vekt på de som IKKE var kvinner da det hele startet og har der navngitt 4 Stortingsrepresentanter som eksempel.
Jurist Hadia sa at enkelte varsler kunne være juss dvs kriminelle handlinger, han er IKKE voldelig så da gjenstår kun aldersbestemt kriminalitet. Det varselet jeg gjengir 10 ganger i min blogg er fra AUFs sommerleir for barn og ungdom.
197 innlegg om APs indre okkupasjon av Norge + nå også med #MeToo (Jens er ikke med i #MeToo).
arresterjensstoltenberg.blogspot.no
nettavisen.no/artikkel/3423418847
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar