lørdag 4. august 2018

21.) Resultat: DNB aksjen vil bli nullet og DNB blir 100% Statseid - ifølge meg.

.
21.) Resultat: DNB aksjen vil bli nullet og DNB blir 100% Statseid - ifølge meg.
.
Resultatet av min varsling blir at
"Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB"
blir tvunget til å betale erstatninger på samlet beregnet over 100 milliarder kroner til svindelofrene av AP/DNBs Svindeltrekant: DNB/Rune Bjerke/DNM - OSE/Bente Landsnes/VPS - NTM i perioden 2007/2008 - 2018.
.
I tillegg må DNB betale erstatninger til familiene etter beregnet 100 av Svindeltrekantens svindelofre som begikk selvmord. Hovedsamarbeidet mellom DNM og OSE gikk til tider ekstremt hardt frem som f.eks i Vladimir Putin / Gazprom svindelen AGI / Artumas der DNM-OSE svindelsamarbeidet sendte kursen ned 77% fra en handel til den neste UTEN at det var kommet noen reell nyhet.
.
Siden kursnedgangen var kunstig tiltrakk aksjene både "Contrarians" og den psykologisk ustabile gamblertypen som satset hus og kone og alt. Når så kuren planmessig blir kjørt ned av DNM-OSE vel 99% begikk mange av den ustabile gamblertypen selvmord - i feilrettet straff.
Enkelte Contrarians begikk nok også selvmord og Norge har ikke råd til å tape en eneste Contrarian - som kan redde Norge ut av den AP lagde krisen Norge nå går mot.
.
DNM-OSE trengte ikke å ta noen hensyn til sine svindelofre for AP/DNBs Svindeltrekant er beskyttet av Finanstilsynet og Økokrim og AP er beskyttet av Politimestrene i Oslo og Bergen og av APs Riksadvokat Tor Aksel-Busch og av Høyesterett.
.
Jeg liker ikke svindelprofitører eller de som blindt stoler på en AP okkupert korrupt og kriminell Statsbank som DNB, så jeg ser frem til at drøyt 40.000 DNB aksjonærer får sine DNB aksjer FORTJENT nullet...
.
Litt tragikomisk blir da DNB igjen 100% Statseid...
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar