lørdag 4. august 2018

46.) Jeg varsler av og til i Aftenposten.no

.
46.) Jeg varsler av og til i Aftenposten.no
.
(Oppdatert 4. August 2018.)
.
Jeg skriver av og til kommentarer på aftenposten.no/meninger/
- Og noen ganger blir kommentarene mine sensurert vekk.
.
Eksempler på kommentarer / varsler i Aftenposten.no kommer hulter til bulter:
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/WLAo8j/-Vi-som-varslet_-blir-fortsatt-jaktet-pa-av-pressen
.
Sensurert vekk etter kort tid:
.
Åsmund Agdestein
for 2 minutter siden
.
I min 7. blogg forsøker jeg å forhindre at Trond, Terje og Kristian skal kunne manipulere seg inn på SMK - slik de ved hjelp av barnepsykologi og/eller alkohol har manipulert seg inn i 16 år gamle jentebarn i ungdomspartiene AUF, FrpU og Unge Høyre.
For å vise at jeg er uten partitilknytning har jeg skrevet om Ulf og Trine også - i moralløse og konsekvensløse Norge.
.
Søk på disse tre ordene i ett ord:
politikerforakt metoo barn
.
.
Nytt forsøk i samme artikkel - og forsøket ble sensurert vekk etter få minutter...
.
Åsmund Agdestein
for noen sekunder siden
.
Selvsensurert forsøk:
I min 7. blogg forsøker jeg å forhindre at Trond, Terje og Kristian noen gang skal kunne manipulere seg inn på SMK i moralløse og konsekvensløse Norge.
For å vise at jeg er upolitisk har jeg med Ulf og Trine også...
.
Søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforakt metoo barn
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/OnA6pE/Liten-og-gronn-i-skandalenes-skygge
.
Åsmund Agdestein
for 32 minutter siden
.
Kanskje MDG kan gripe fatt i nettopp Giske, Søviknes, Riise, Leirstein og Grande sakene og skape en ny politisk Fremtid i Norge der folk med seksuell personlighetsbrist blir utestengt fra Regjering og Storting?
Kanskje DA finner MDG sin innpass og plass i Norsk politikk?
.
Om hvordan tre "topp" politikere som i moralløse og konsekvensløse Norge bruker alkohol og/eller barnepsykologi til å manipulere seg inn i 16 år gamle jentebarn i AUF, FrPU og Unge Høyre søk på disse tre ordene som ett ord - og Leirstein og Grande er også med i bloggen...
politikerforakt metoo barn
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/rL1033/I-bakgrunnen-for-metoo-lurer-en-forestilling-om-at-kvinner-er-ofre-for-en-truende-seksualitet-som-de-ma-hjelpes-unna---Guri-Idso-Viken
.
Åsmund Agdestein
for 2 dager siden
.
Jeg har skrevet en #MeToo blogg om hovedsakelig to Stortingsrepresentanter og ett Regjeringsmedlems bruk av alkohol og/eller barnepsykologi for å manipulere seg inn i 16 år gamle jentebarn i partienes ungdomsorganisasjoner.
I moralløse og konsekvemsløse Norge er jo slikt fullt ut tillatt og akseptert...
Jeg ser ofte på forsiden av Se og Hør at Trond og Haddy bruker bladet så manipulativt som mulig.
I likhet med manipulativt gode Trond bruker jeg også hans familie til menings styring.
Husk på at Norges Stortingsrepresentanter, som nå har startet på sine drøyt 100 dager lange sommerferie, representerer oss alle innkludert deg og din sønn og din datter - i moralløse og konsekvensløse Norge...
.
Jeg holder på med min 8. blogg og som de fleste andre av mine blogger er trillingsjelene Jens, Ingrid og Rune hovedpersonene...
Om fem "topp" politikere med det jeg kaller for personlighetsbrist - søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforakt metoo barn
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/5V4jlz/NATO-satser-pa-en-stor-militarovelse-i-Norge-Det-er-ikke-tilfeldig--Frank-Rossavik
.
Åsmund Agdestein
for 22 minutter siden
.
Jens Stoltenberg antydet forleden dag at USA kan komme til å trekke seg fra NATO.
Det er hovedsakelig Jens sin skyld, men også litt min skyld for i 20 måneder skrev jeg, etter avtale med den Amerikanske Ambassaden i Bangkok, for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke hver minste lyd l.s. Jens lager 24/7.
.
I tillegg mener jeg at Vladimir truer flere NATO land med å kutte Gazprom gassleveranser hvis ikke landene gjør som Vladimir ønsker - slik som f.eks å velge Jens til ny Generalsekretær i NATO.
I tillegg mener jeg at Vladimir truer Angela ikke bare med Gazprom men også med hva FSB fant i gamle STASI papirer om henne.
Jeg ønsker et sterkt NATO som sammen med Russland, som et fremtidig medlem, står styrket når Kina starter på sin ekspansjon.
.
Søk på:
"10.) Written 2016.01.17 for CIA."
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/Kv9PGG/Derfor-fikk-Telenor-en-smekk-pa-800-mill-fra-konkurransemyndighetene
.
Åsmund Agdestein
for 9 minutter siden
.
Ifølge meg gikk Statsminister Jens, som jeg valgte inn, fra plagsom AP-nepotisme til en indre AP-okkupasjon av Norge. En indre okkupasjon av Norge som noen i AP vedlikeholder. Dermed har AP den reelle kontrollen over alt AP ønsker å kontrollere i Norge - enten de er i Regjeringsbygget eller ikke.
AP har kontroll over de Statseide selskapene Telenor, Statoil og "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB".
Jeg skal bruke 40.000 illsinte eks aksjonærer i DNB til å lære Norges befolkning at naivitet og ubegrunnet Nasjonal selvgodhet SKAL og VIL straffe seg...
.
Søk på mitt navn samt Jens og Rune og Bente sine navn hvis du er interessert i å shorte DNB aksjen.
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/XwLeJb/Aftenposten-mener-Man-bor-heie-pa-Trump-i-Nord-Korea
.
Åsmund Agdestein
for 27 dager siden
.
Verden trenger ikke frykte en som har gått på skole i Sveits og som har Dennis Rodman som sin personlige venn...
Uerfarne og unge Kim Jong-un hadde ikke noe annet valg enn å spille tøff for å forhindre at de hjernevaskede geriatriske generalene satt han i husarrest - før de ville ha ledet Nord-Korea inn i en uvinnelig krig - der kanskje halvparten av landets 25 millioner innbyggere hadde blitt drept.
.
Kim Jong-un ønsker nok et Demokrati og gjenforening med Sør-Korea - slik at han kan gå på basketballkamper i Madison Square Garden med Denis Rodman...
.
Min onkel (som teaterdiva Liv S. stjal) jobbet forøvrig som lege for Amerikanerne under Koreakrigen.
I 1998 syklet jeg i Sibir og Øst-Russland og like ved grense jernbanebroen til Nord-Korea lekte jeg spion, da det ikke var en eneste Russisk soldat i sikte. Rubelen hadde krasjet og det så ut som om alle soldatene hadde desertert...
Deretter syklet jeg - sannsynligvis ulovlig - på små grusveier nær den Nord-Koreanske grensen i Kina - underveis til havnebyen Dalian. Bl.a så jeg Nordkoreanske soldater gå grensevakt drøyt 100 meter fra meg. Enhver veisperring i Kina i grensesonen passerte jeg lydløst og vaktene lyttet etter kjøretøy og oppdaget ikke meg.
.
USA trenger forøvrig et par-team med eksepsjonelt gode problemtolkere og multilevel problemløsere - som gjenkjenner, tolker og løser problemer fredeligere - og mere kostnadseffektivt enn det de selv gjør.
Hun er Professor i Oslo og min CV er bl.a erfaringene fra 92 land reist og 50 land krysset på sykkel utenfor Vest-Europa. Totalt har jeg overnattet beregnet vel 2.000 steder siden 1961.
.
Eksepsjonelt gode "Spin doctors" blir vi nok også - de vi jobber for blir til "Guds gave til USA" - mens motstanderen blir fremstilt som potensielle fengselskandidater. Og akkurat DET trener jeg meg på ved å vrenge og vri på Trond i min nye blogg...
.
Det meste i kommentaren er søkbart.
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/9md8AE/-Tid-for-a-holde-kjeft-i-Arbeiderpartiet--Andreas-C-Halse
.
Åsmund Agdestein
for 7 timer siden
.
Artikkelforfatteren har rett i at "Arbeiderpartiet aldri har vært noen søndagsskole"...
- Ifølge meg gikk Statsminister Jens Stoltenberg fra plagsom AP-nepotisme til regelrett AP-okkupasjon av alt AP trenger å kontrollere for å ha makten i Norge - enten AP er i Regjeringsbygget eller ikke.
- Ifølge meg finansierer AP APs stat i Staten gjennom "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB"s "Svindeltrekant DNM-OSE-NTM".
- Ifølge meg har jeg personlig eksponert Trond Giske gjennom Adresseavisen i Trondheim og ifølge meg har jeg 1% av skylden for Trond og AP i Trøndelags problemer. De resterende 99% av skyld er det Trond Giske som har.
.
Artikkelforfatteren antyder - slik jeg ser det - at det er Hadia han hovedsakelig sikter til. Slik jeg ser det er jurist Hadia Tajik den eneste i AP som jeg er villig til å stole på.
.
Jeg har 8 blogger.
- Om APs indre okkupasjon av Norge - søk på mitt og Jens sitt navn.
- Om "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB" og "Svindeltrekanten DNM-OSE-NTM" og DNB aksjonærenes kommende skjebne - søk på mitt og Rune sitt navn.
- Om APs valgfusk ved Stortingsvalget i 2009 - søk på disse tre ordene som ett ord:
Norges viktigste varsler
- Om bloggen som felte Trond både i Trøndelag og i Oslo - søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforakt metoo barn
.
Logg inn for å svare3 Anbefaler
.
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Rusken for 7 timer siden
.
"Norge er det flotte landet i verden."
Jeg anbefaler deg å søke deg frem til denne:
"252.) APs Nasjonal Narsissisme forklart."
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Rxxxx Bxx for 7 timer siden
.
"og dertil påfølgende sjanser for internasjonale stillinger"
Etter Jens kommer Nordmenn til å bli sett på som svikefulle personer med skjulte agendaer - slik at Jens effektivt setter en stopper for Nordmenn i ledende stillinger i utlandet.
Med TO unntak - Jens baner vei for meg og min kommende professor kone som et par-team med kloke problemtolkere og som de som kommer med fredeligere og mere kostnadseffektive problemløsninger - i USA for USA...
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/21eKXR/Vil-Donald-Trump-fa-Nobels-fredspris--Per-Edgar-Kokkvold
.
Åsmund Agdestein
for 16 minutter siden
.
Trump er interessant fordi han også har evne til å tenke som en "contrarian".
Han innså at Kim Jong-un - som har gått på skole i Sveits og som har Dennis Rodman som sin personlige venn - ikke var noen trussel men gjør hva han gjør for å holde de hjernevaskede geriatriske generalene i sjakk. Slik at Nord-Korea kan styres mot demokrati og en gjenforening med Sør-Korea.
.
Jeg ble vettet gjennom mitt fem år lange vennskap med en Amerikaner som jobbet på den Amerikanske Ambassaden i Bangkok + gjennom min 20 måneder lange skriving for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke l.s. Jens Stoltenberg 24/7 + mitt besøk på Ambassaden i Bangkok i Desember 2015.
Greier jeg å omsider få Jens arrestert nå i Norge i Juli får nok jeg og en professor i fra Oslo jobb i USA som et par-team med utspekulert gode "Spin doctors" som også tolker problemer bedre og finner fredeligere og mere kostnadseffektive løsninger. - At vi er fra Norge gir oss den fordelen at vi kan selge oss inn som de som kan skaffe en Fredspris - hvis ønskelig...
.
Det er leit at contrarian Churchill aldri fikk prisen.
Forøvrig ga Alfred Nobel Norge i oppgave å utdele Fredsprisen da han ikke stolte på sine egne landsmenn når det gjaldt "krig og fred" - så Fredsprisen er egentlig ikke vår ære...
Hvis dere søker dere frem så finner dere mine 8 blogger - og jeg stoler ikke på intellektet og klokskapen til mine naive og ubegrunnede nasjonalt selvgode landsmenn...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/EoneWj/Ikke-tenk-Ikke-snakk-Ikke-nevn-hans-navn-Lokken-av-taushet-trekker-seg-sammen-i-Putins-Russland--Jelizaveta-Aleksandrova-Zorina
.
Åsmund Agdestein
for 4 timer siden
.
Jeg har 8 blogger og ifølge meg gikk Statsminister Jens Stoltenberg - etter råd fra sin den gang da venn Vladimir Putin - fra plagsom AP-nepotisme til regelrett AP-okkupasjon av alt AP trenger å kontrollere for å ha makten i Norge - enten AP er i Regjeringsbygget eller ikke.
.
Nå er - ifølge meg - Jens Stoltenberg Putins øyne, ører og stemme i NATO.
Jeg skrev mellom April 2014 og Januar 2016 for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke l.s. Jens Stoltenberg 24/7.
.
APs stat i Staten finansieres av
"Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB"s
"Svindeltrekant DNB - OSE - NTM."
Alt muligens Putin/FSBs ideer.
.
Ifølge meg driver ikke Putin/FSB kun utpressing av Jens Stoltenberg ( for ikke å ha stoppet A.B.B. før Regjeringsbygg bombingen) de driver også bl.a utpressing av Angela Merkel for noe de fant i gamle STASI papirer om henne - i tillegg til at Putin/FSB utpresse henne og andre Europeiske ledere med kutt i Gazprom leveransene - hvis de ikke gjør som Putin/FSB kommanderer...
Alt er søkbart.
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/J1yezX/Kort-sagt_-onsdag-11-juli
.
Åsmund Agdestein
for 16 timer siden
.
Personlig har jeg aldri kommet med anti Russisk propaganda.
I 1982 reiste jeg med tog gjennom Sovjetunionen, Mongolia og Kina til Hong Kong.
I 1998, 2004, 2007 og 2008 var jeg på lange sykkelturer alene i Russland.
Jeg liker Russerne - og de er bedre sjåfører enn ryktet tilsier.
.
Jeg skrev mellom April 2014 og Januar 2016 for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke Jens 24/7 - da Jens er Vladimirs øyne, ører og stemme i NATO.
Både Jens og Vladimir er l.s. - uten at jeg kan røpe hva l.s. står for...
Aftenposten - eller andre - burde lokke Jens i en felle nå når han kommer til Norge på ferie. Ring Jens og provoserende han - for hver minste lyd Jens lager blir plukket opp av NSA - uansett hvilken telefon Jens er på - takket være meg...
Alt er søkbart.
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/zL1mWw/Er-dekningen-var-av-Trump-rettferdig
.
Åsmund Agdestein
for 1 dag siden
.
Trump har gjort en langt bedre jobb enn det som ble forventet av han da han ble valgt.
Trump var i stand til å forstå at Kim Jong-un ikke har noe annet valg enn å spille tøff for å forhindre at de hjernevaskede geriatriske generalene satt han i husarrest før de startet en uvinnelig krig - som ville ha drept halvparten av Nord-Koreas 25 millioner innbyggere.
Men Trumps "disrupsjon" truer etablerte politikere og deres fremgangsmåter - derfor er han blitt en politisk trussel mot det etablerte politiske miljøet både i USA og i Europa.
Jeg så en overskrift på forsiden av Aftenposten nå at Jens Stoltenberg har hatt stor innvirkning på Trump - det håper jeg er en feiltolkning for i over fire år har jeg påpekt at Jens er blant de verste Norge har skapt.
I går skrev jeg 277.) om hvorfor Jens ikke skal fredes nå.
Så skrev jeg 282.) om hvordan Putin - ifølge meg - lokket Jens i sin egen felle.
Så skrev jeg 283.) om hvordan Putin - ifølge meg - fikk Jens valgt til Generalsekretær i NATO.
Jeg har 8 blogger og for å finne hovedbloggen søk på disse tre ordene som ett ord:
arresterjensstoltenberg
.
Putin er verdens slueste nasjonale leder og det eneste Putin ønsker er å lokke andre nasjonale ledere i en felle slik at de lar seg utpresse og dermed gjør som Putin befaler - slik som å få Putins mann valgt til Generalsekretær i NATO.
Lakmustesten på hvor smart Trump egentlig er er om han er istand til å gjennomskue Putin.
Putin ble først opplært i KGBs manipulasjonsmetoder før han bl.a. studerte STASIs manipulasjonsmetoder da han bodde i Dresden i DDR på 80-tallet.
.
Forøvrig håper jeg, med en professor i fra Oslo, å bli et par-team i USA som gjenkjenner problemer tidligere, som tolker problemer bedre og som kommer med fredeligere og mere kostnadseffektive løsninger.
Min ErfaringKompetanse CV er bl.a. 92 land reist og 50 land krysset på sykkel utenfor Vest-Europa - hennes ordinære CV er nesten like imponerende...
.
Logg inn for å svare8 Anbefaler
.
.
Odd Jxxxxxxxxxx
svarte Åsmund Agdestein for 1 dag siden
.
Tror jeg skal begynne å sykle - kanskje jeg blir klokere?
.
Logg inn for å svare8 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Odd Jxxxxxxxxxx for 1 dag siden
.
Aner jeg litt spydigheter?
Mange undervurderer ErfaringsKompetanse men man lærer endel når man 90% alene reiser i 92 land og krysser 50 land på sykkel utenom Vest-Europa.
Flere av verdens største land har jeg krysset flere ganger.
Var det ikke et gammelt Kinesisk ordtak som sa at 1.000 kilometer langs en landevei er bedre enn 1.000 bøker lest?
Jeg syklet beregnet tilsammen vel 150.000 kilometer på 6 lange sykkelturer mellom 1988 og 2008.
- Listen over land står her i 1.) i bloggen som du finner ved å google disse tre ordene som ett ord:
Norgesukjentehelt
Jeg har 8 blogger og den bloggen er min flørte blogg...
.
- Globetrottere misunner meg bl.a. for å ha opplevd Sovjetunionen og for å ha vært blant de aller første som fikk reise uten guide i Kina. (3 måneder 1982.)
- Globetrokkere misunner meg bl.a. for å ha syklet gjennom kommunistisk Øst-Europa og Syria. (1988)
Og for å ha syklet gjennom DDR - første og siste sommer som det var mulig.
- Globetrokkere misunner meg også for å ha syklet da det var få biler på veiene og verdens-syklister var et forholdsvis ukjent begrep.
Siden 1961 har jeg overnattet på beregnet 2.000 steder - forskjellig bygningskompleks i samme by teller med.
.
Det jeg mangler av boklig lærdom har hun og det hun mangler av livserfaring har jeg.
I tillegg har jeg i vel ti år drevet med studier av økonomisk og politisk kriminalitet i Norge - så jeg er da erfaren nok til å få en jobb i USA med min - forhåpentligvis - kommende kone...
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/nyhetsanalyse/i/BJ1A3g/Mens-han-satt-pa-flyet-hjem_-friket-USA-ut-Putinmotet-ble-Trumps-hittil-verste-dag-som-president
.
Åsmund Agdestein
for 21 minutter siden
.
Trump er ikke den eneste som er i lommen på Putin.
Ifølge meg kom Angela Merkel i lommen på Putin delvis pga noe FSB fant om henne i gamle STASI papirer og delvis gjennom trusler om kutt i Gazprom gassleveranser - hvis hun ikke gjør som Putin befaler.
Det samme gjelder en rekke andre ledere i andre NATO land - gjør som Putin befaler - ellers fører kutt i Gazprom gassleveranser til at dere taper neste valg.
282.) Slik kom Statsminister Jens Stoltenberg i 2011 i lommen på Putin/FSB - ifølge meg.
283.) Slik fikk Putin/FSB valgt Stoltenberg til NATOs Generalsekretær - ifølge meg.
Jeg har 8 blogger og de fleste av bloggene er slikt som l.s. Statsminister Jens Stoltenberg står bak.
For å finne 282.) + 283.) søk på disse tre ordene som ett ord:
arresterjensstoltenberg
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/9mdyaE/Jurist-i-Brussel-Det-er-slaende-lite-som-stopper-Trump-hvis-han-vil-ut-av-NATO--Erlend-M-Leonhardsen
.
Åsmund Agdestein
for 4 dager siden
.
Hvis USA trekker seg ut av NATO så er det Jens Stoltenbergs skyld og Vladimir Putins personlige ære.
I 20 måneder skrev jeg for Amerikansk Etterretning for å påpeke at Jens Stoltenberg er Vladimir Putins øyne, ører og stemme i NATO.
Søkbar: "10.) Written 2016.01.17. for CIA."
var 60.000 ord på "College Graduate level English" FØR Google kunne oversette en tekst forståelig...
Det var først for to dager siden at jeg skrev hvordan det hele henger sammen:
282.) Slik ble - ifølge meg - Statsminister Jens Stoltenberg - i 2011 - lokket i en felle av FSB/Vladimir Putin.
283.) Slik fikk - ifølge meg - Vladimir Putin/FSB Jens Stoltenberg valgt til NATOs Generalsekretær.
(277.) Hvorfor Jens Stoltenberg IKKE skal fredes nå.)
søk på disse tre ordene som ett ord:
arresterjensstoltenberg
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Per Lxxxxxx
svarte Åsmund Agdestein for 3 dager siden (redigert)
.
Trump kan kun bli klokere og det samme gjelder Asmund Agdestein.
Jens Stoltenberg kan selvfølgelig ikke holdes ansvarlig for Trumps beslutninger, nå er det således at Paul Ryan talsmann for republikanerne flere gang i går bekreftet at USA er 100% medlem av NATO.
Trump har fått en lærepenge fra møtet i Helsinki og vil trå meget forsiktig i tiden som kommer og han vil neppe komme inn på negative spørsmål om NATO.
USA trenger allierte, de har NATO i Europa så hvorfor bryte opp noe de virkelig har behov for og trenger.
Vi ser Japan og EU har funnet hverandre og lat USA i skyggen. Hva blir det neste Trump mister av viktige avtaler?
.
Logg inn for å svare11 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Per Lxxxxxx for 3 dager siden
.
Hele Norges befolkning kan kun bli klokere - for ifølge European Social Studies er Nordmenn Europas mest naive.
- Og ifølge en annen studie er Nordmenn de som er de som er mest Nasjonal selvgode i Europa.
Du har tydeligvis ikke lest mine 60.000 ord på "College Graduate level English", mens du kanskje har lest 277.) - 283.).
Likte du ikke "teorien" om at FSB hjalp A.B.B. økonomisk for å eskalere hans ødeleggelser - for dermed å kunne utpresse Statsministeren - som nå er Generalsekretær i NATO?
Mitt poeng i 283.) er at USA ikke kan stole på NATOs Generalsekretær eller Angela Merkel eller noen av de andre NATO landenes Nasjonale ledere som Vladimir Putin/FSB utpresser.
Søk på disse tre ordene som ett ord:
arresterjensstoltenberg
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Per Lxxxxxx
svarte Åsmund Agdestein for 3 dager siden (redigert)
.
Aa angribe Stoltenberg naa der er din timing total feil, familien er i sorg og har nok aa tenke paa.
Hvis du saa leser hva der er skrevet om Thorvald forstaar man familie har en helt spesiell plass i vaare hjerter og naar saa Jens er sin fars soen da har du ramt totalt feil.
Tenk hva alle var som Jens da vill verden vaere et mye bedre sted aa leve.
.
Logg inn for å svare4 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Per Lxxxxxx for 3 dager siden
.
Jeg har vært etter Jens siden høsten 2009 da jeg forsto at AP sto bak Svindeltrekanten DNM - OSE - NTM gjennom "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB".
Og jeg har vært etter Jens siden han brukte ulovlig velgermanipulasjoner ved Stortingsvalget i 2009. - De borgerlige vant valget med 49.070 stemmer - men pga valgfusk og fordelingen av mandater "vant" Statsminister Jens Stoltenberg.
Jeg har vært etter hans far siden jeg ble fortalt hvordan far, sønn og datter svindlet Norge gjennom "svineinfluensa" tvangsvaksineringen i 2009 - med kick-backs i millionklassen fra GlaxoSmithKlein.
Jeg har også vært etter hans far for noe som på 60-tallet ble kalt for "fri barneoppdragelse".
Du - og A.B.B. - har blitt hjernevasket av "APs Nasjonal Narsissismeme".
Forøvrig skrev jeg i 277.) hvorfor Jens IKKE skal fredes nå.
Les sekundær tittelen til min hovedblogg. Den med 1+77 og 100. Av de "100" var de aller fleste forøvrig familiefedre...
"Hvis alle var som Jens ville verden vært et bedre sted å være" vs arresterjensstoltenberg
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
Per Lxxxxxx
svarte Åsmund Agdestein for 3 dager siden
.
ta din medisin saa hjelper det helt sikkert.
.
Logg inn for å svare4 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Per Lxxxxxx for 3 dager siden
.
Det eneste jeg bruker for å roe meg ned med er Niacin som er B3.
Det hadde vært en fordel for Norges Fremtid at dagens generasjoner IKKE var Europas mest naive og IKKE var Europas mest nasjonalt selvgode - så hadde dere unngått at Norges Fremtid kommer til å forakte dere alle...
.
Logg inn for å svare2 Anbefaler
.
.
.
Åsmund Agdestein
svarte jonh for 3 dager siden
.
Det er mer ynkelig enn du tror...
Ifølge meg er
- Jens Stoltenberg i lommen på Putin/FSB etter at FSB fikk eskalert "noe" i 2011.
- Angela Merkel i lommen på Putin/FSB for noe FSB fant i gamle STASI papirer om henne.
- Angela Merkel og andre NATO lands nasjonale ledere, avhengige av Gazprom gass, i lommen på Putin/FSB for hvis de ikke gjør som Putin befaler - så blir det kutt i Gazproms gassleveranser - og de taper neste valg...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/i/On7r7E/Det-er-mulig-a-gjore-noe-med-hat-pa-nettet-Men-da-ma-vi-holde-nummenheten-pa-avstand--Sarah-Sorheim
.
Åsmund Agdestein
for 19 minutter siden
.
Det er noe som skurrer med disse hatsmeldingene mot overlevende etter Utøya.
For det første er meldingene ubegripelig absurde.
For det andre blir de først kjent nå når Jens er i Norge.
Jeg har i over fire år prøvd å overbevise Amerikansk Etterretning om at Putin/FSB fikk Jens valgt til Generalsekretær i NATO - og at Jens er Putin/FSBs øyne ører og stemme i NATO.
I TV 2 intervjuet 22. Juli snakket Jens om "skrullinger" på nettet - og han ønsker at alle som kritiserer han og AP skal bli satt i samme bås som de som utrolig nok truer Utøya overlevende. Nå søker Jens dekning bak både "22. Juli" og sin far.
Jeg har 9 blogger og de fleste gjelder slikt som Jens sto bak da han var Statsminister.
Hovedbloggen med 290.) innlegg: Søk på disse tre ordene som ett ord:
arresterjensstoltenberg
10 Punkt oppsummering blogg: jensstoltenbergskriminellecv
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kommentar/i/4dAB09/Nar-man-ikke-kan-stole-pa-noen--Therese-Sollien
.
Åsmund Agdestein
for 5 dager siden
.
Det er mange i Kina som uten hensyn til andre mennesker "kutter hjørner" for å bli rik. Enkelte av de som blir tatt - blir henrettet.
I 1982 var jeg blant de første utlendingene som fikk reise (3 måneder) uten guide som oppasser - og folk var ærligheten selv. Jeg syklet i Kina i 1994, 1998, 2002, 2004 og 2008 og krysser landet flere ganger på sykkel - og jeg kunne merke at folk ble uærlige.
- Nå er ikke Norge helt uten selvberikere innen pharmasi. I 2012 eller 2013 snakket jeg i Thailand med faren til han som avslørte Stoltenberg familien 2009 svineinfluensa "tvangsvaksinering" svindel - med kick-backs fra GlaxoSmithKline til Stoltenberg familien i millionklassen.
Søk på disse ordene som ett ord for å finne min 10-punkts 9. blogg:
jensstoltenbergskriminellecv
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte kjell Exxxxxx for 3 dager siden (redigert)
.
Jeg er selvtitulert "Norges Fremste Langdistansesyklist" - NFL - etter at jeg mellom 1988 og 2008 syklet på seks lange sykkelturer gjennom 50 land utenfor Vest-Europa - totalt vel 150.000 kilometer.
Du finner listen over 92 land reist og/eller syklet hvis du søker på disse tre ordene som ett ord og ser på 1.).
Norgesukjentehelt
Jeg skyr publisitet - med mindre jeg har en agenda...
Søk på Jens Stoltenberg sitt navn + mitt navn for å finne tre bilder av meg fra forrige gang jeg syklet i Kina.
Det grunnleggende Mandarin lærte jeg i 1982.
I 1994 syklet jeg fra Kuala Lumpur til Macau - gjennom et hjørne av Kina.
I 1998 syklet jeg fra Vietnam til Mongolia - og krysset Kina få uker før H.H. fra Bergen - som i sin bok påsto at han var første Nordmann til å krysse Kina på sykkel.
I 2002 krysset jeg Kina fra Laos til Mongolia.
I tillegg har jeg bl.a. syklet fra den Russiske grensen nær Nord-Korea til Dalian og fra Erlian ved den Mongolske grensen til Dalian.
Jeg har syklet fra Lanzhou i Gansu via Urumqi til Kazakhstan og fra Lanzhou via Kashgar til Kirgistan.
.
Angående svineinfluensa "tvangsvaksineringen" får du søke deg frem til - til du kommer til den gjerrige kvithårete Østlendingen sin sønn sin blogg.
.
Har noen lurt deg til å leve et kjedelig liv...?
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Mette Mxxxxxx for 3 dager siden
.
Hei!
Det som står i mine 9 blogger om hovedsakelig Jens gjelder for alle innbyggerne i alle NATO landene - og da spesielt alle innbyggerne i Norge...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
Slettet etter noen timer - etter at jeg hadde svart på "???" kommentaren:
.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XwQ9px/Folkevandringen-fra-muslimske-land-bor-opphore--Per-Willy-Amundsen
.
Åsmund Agdestein
for 3 timer siden (redigert)
.
Jeg har reist eller syklet i omtrent halvparten av verdens muslimske land - og jeg har ikke noe vondt å skrive om muslimer.
Forøvrig vil sannsynligvis en sterk religiøs overbevisning bli regnet som en psykisk lidelse i de aller fleste land innen 50 år - med unntak av land som Israel og Saudi-Arabia.
Grunnen til at jeg skriver er fordi Stortingsrepresentant fra FrP Per-Willy Amundsen kommer med en ubegrunnet påstand; nemlig denne om at Norge er
"...et velfungerende demokrati."
Ved Stortingsvalget 2009 vant AP fordi AP svertet FrP slik at FrP gikk fra å være "partiet for alle" til å bli "partiet for milliardærer som ønsker 0 i formuesskatt".
På få uker gikk FrP fra over 30% meningsmålinger til valgresultat 22,9%.
De Borgerlige vant Stortingsvalget med 49.070 stemmer men pga valgmannsfordelingen og valgfusk vant AP.
Slik bevisst sverting av motstanderen er ikke straffbart - men det er ikke tillatt - så det ville ha blitt omvalg som AP og de Rødgrønne hadde tapt.
.
Ifølge meg gikk AP fra plagsom AP-nepotisme til en regelrett AP-okkupasjon av Norge 2005 - 2013 slik at AP har den reelle makten i Norge 24/7 - enten AP er i Regjeringsbygget eller ikke.
Noen i AP vedlikeholder APs indre okkupasjon av Norge.
.
At Per-Willy Amundsen påstår at Norge er "...et velfungerende demokrati" viser GROV svikt i forståelsen av den reelle maktbalansen i Norge.
I 2005 stemte jeg AP.
I 2009 og 2013 bodde jeg i utlandet og stemte ikke.
I 2017 stemte jeg blankt i protest mot Norske politikeres barnslige naivitet.
Innen 2021 har jeg emigrert - helst til USA - men kanskje blir det et muslimsk land i stedet...
.
Per-Willy Amundsen - og andre - finner valgfusket ved Stortingsvalget 2009 som ett av ti punkt i min 9. blogg:
jensstoltenbergskriminellecv
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Olaf Mxxx
svarte Åsmund Agdestein for 2 timer siden
???
.
Logg inn for å svare3 Anbefaler
.
.
.
Med 32 kommentarer til artikkelen ligger jeg etter to dager på andre plass i popularitet:
.
https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/QlkPG4/Aftenposten-mener-Per-Sandberg-har-opptradt-uaktsomt
.
Åsmund Agdestein
for 2 dager siden
.
Vi kan alle være glade for at Per Sandberg ikke ble Justisminister...
.
Så vidt jeg forsto skulle egentlig Sandberg på ferie til Tyrkia, men forandret det "i siste liten" til Iran.
Å få visum til Iran er ikke enkelt. Første gang jeg forsøkte å få visum til Iran var i Istanbul i 1988. Det Iranske konsulatet nektet meg visum, så jeg syklet til Kairo i stedet. I Bangkok i 2007 fikk jeg visum men det tok lang tid og jeg måtte flere ganger til den Iranske ambassaden.
Så hvis Per Sandberg "i siste liten" forandret reiseplaner fra Tyrkia til Iran, så b
etyr det at ministeren har fått preferansebehandling...
.
Forøvrig syklet jeg i 2007 10.445 kilometer fra Øst-Kazakhstan via bl.a. Iran og Transniestre til Vest-Kazakhstan. Jeg krysset grensen til Iran fra Turkmenistan ved Saraqs og syklet via Mashhad og det Kaspiske havet til Azerbaijan.
Både politi og soldater stoppet meg og spurte om jeg hadde GPS - slik at jeg kunne lokalisere militære mål. De godtok mitt ærlige svar.
Både Per Sandberg og jeg er enige i at Iran er et fantastisk land - og at menneskene er vennlige - MEN at styresettet tilhører Middelalderen...
.
Logg inn for å svare14 Anbefaler
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/Qlk564/Syrisk-flyktning-Jeg-er-en-av-de-mange-hundretusener-som-har-satset-livet-i-en-svart-gummibat-og-til-menneskesmuglere--Mohammad-Abdulla-Mohammad
.
Åsmund Agdestein
for 17 timer siden
.
Velkommen til Norge!
- Som du har oppdaget er mine landsmenn naive og ubegrunnet nasjonalt selvgode og med mindre reell livserfaring enn en gjennomsnittlig Syrisk tiåring.
- Du skriver at du er fra en liten by sør i Syria og da tipper jeg at du er ifra Daraa - så da kommer jeg med en liten innrømmelse fra September 1988 - fire år før du ble født.
- Jeg hadde syklet gjennom kommunistisk Øst-Europa til Istanbul og ønsket å sykle igjennom Iran - men det Iranske konsulatet nektet meg visum så jeg fikk meg et Syrisk visum i stedet.
- I Syria syklet jeg Latakia - Krak des Chevalier - Homs - Damaskus - Daraa. Og så kom det en kolonne med lastebiler så jeg stoppet i veikanten i Daraa by og slapp de forbi. Etter lastebilene kom det en tenåringsgutt på sykkel - og han så noen sekunder for lenge på verdens-syklisten meg og krasjet ved at det han hadde festet på styret gikk inn i forhjulet. Han kom seg opp og blødde ifra pannen. Det sto omtrent 20 personer og forventet at jeg skulle hjelpe gutten. Jeg ville ikke ha noe mere med Syrisk politi eller Syrisk soldater å gjøre - så jeg så tilbake og forventet at lokalbefolkningen hjalp tenåringsgutten. Til slutt kom det en svær sort bil og tok han til sykehuset - forhåpentligvis.
.
- Jeg beklager at jeg ikke hjalp tenåringsgutten - som i teorien kan ha vært din onkel eller en annen slektning - men jeg var klar til å krysse grensen for å sykle til Jerash i Jordan. Og jeg orket ikke noen maktperson som ville insistere på at ulykken var min skyld siden jeg ikke bodde i Daraa...
.
- Min mangel på vilje til å hjelpe tenåringsgutten ble gjenspeilet drøyt to tiår senere med omverdenens manglende vilje til å hjelpe Syrias befolkning mot Bashr al-Assad.
Jeg beklager på mine vegne - og jeg beklager på omverdenens vegne.
.
Så må du få det fint i Norge - og gjøre ditt for gjenoppbyggingen av Syria når Bashr al-Assad omsider mister sin makt.
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/P3Gv6b/Userios-Trump-dekning--Magnar-Ervik
.
Åsmund Agdestein
for 18 timer siden
.
- Vladimir Putin er verdens slueste og mest manipulative nasjonale lederen verden har sett i moderne tid.
- Hvis Trump tror at han kan lese og forstå Putin, så går han i en felle mange andre nasjonale ledere har gått i før - ifølge meg - bl.a. Angela Merkel og vår egen Jens Stoltenberg.
- Trump skal imidlertid ha honnør for å ha forstått at Kim Jong-un bare spilte tøff for å forhindre at de geriatriske hjernevaskede generalene satt han i husarrest før de hadde ledet Nord-Korea ut i en uvinnelig krig som hadde desimert landets befolkning. Ved å vise Kim Jung-un respekt hjelper Trump Kim Jong-un til å lede landet mot demokrati og en fremtidig gjenforening med Sør-Korea.
- I 20 måneder skrev jeg for Amerikansk Etterretning for å få NSA til å overvåke Jens 24/7. Jens er i likhet med Angela Merkel - ifølge meg - i Putin sin lomme. Det er forøvrig - ifølge meg - en rekke andre NATO lands nasjonale ledere. OG det var slik - ifølge meg - Putin fikk valgt Jens som leder for NATO.
Hvis jeg omsider får Jens stoppet, får jeg så og si automatisk jobb i USA - helst med en professor i fra Oslo - som et par-team som gjenkjenner problemer tidligere, som tolker problemer bedre og som kommer med fredeligere og mere kostnadseffektive problemløsninger.
- Hvis vi blir regnet som svært gode tar Trump æren for vårt arbeid - og blir gjenvalgt. Så om fire år diskuterer dere kanskje her i kommentarfeltene i Aftenposten hvordan det kunne skje at Trump ble gjenvalgt - med Norsk hjelp...
.
Min ErfaringsKompetanse CV er bl.a. 92 land reist og 50 land krysset på sykkel utenom Vest-Europa - 90% alene og på billigste måte. Hennes CV er en professors CV og nesten like imponerende - bare komplett forskjellig.
.
Jeg har 9 blogger og de fleste omhandler slikt som Jens sto bak da han var Statsminister.
Søk på mitt og Jens sitt navn. Ser du på bildene er det tre bilder av meg på sykkel i Xinjiang i Kina.
.
- Trump trenger utvilsomt et par-team med gode "Spin doctors" - ikke bare skal vi omskape han, eller de som hyrer oss, om til "Guds gave til USA" - vi skal også påpeke at motstanderene er potensielle fengselskandidater...
Til slik negativ "Spin doctoring" øver jeg meg på Stortingsrepresentant Trond - og Trond er trolig glad for å være til nytte...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/vmjz2B/Farvel_-demokrati--Torbjorn-Roe-Isaksen
.
Åsmund Agdestein
svarte Tom Oxxxxxx for 22 timer siden
.
- Politikerforakt? Jeg har 9 blogger hovedsakelig om politikerforakt.
- Dette er min 9. blogg om hvordan en person, med en agenda, i det skjulte forandret Norge - og fratok Norge demokratiet. Og hvordan han nå - ifølge meg - sammen med Vladimir Putin / FSB forandrer sikkerhetssituasjonen i Europa.
Søk på disse ordene som ett ord for å finne den 10-punkts bloggen:
jensstoltenbergskriminellecv
.
En annen blogg som omhandler politikerforakt er min blogg for å forhindre at Trond, Terje og Kristian skal greie å manipulere seg inn på SMK - slik de ved hjelp av barnepsykologi og/eller alkohol har manipulert seg inn i jentebarn i AUF, FrpU og Unge Høyre - i moralløse og konsekvensløse Norge.
Søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforaktmetoobarn
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/21AavR/Aftenposten-mener-Rekordlang-borsoppgang-er-en-paminnelse-om-risikoen-for-nedtur
.
Åsmund Agdestein
svarte Thomas Rxxxxx-Mxxx for 2 dager siden
.
Lite kontroversielt?
Jeg har 9 kontroversielle blogger...
For dem som ønsker kontroversiell tekst søk på disse setningene:
"Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNB."
Og:
"AP/DNBs Svindeltrekant DNM - OSE - NTM."
.
DNB aksjen er forøvrig nå på ATH 170,00...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/leder/i/KvA5w5/Aftenposten-mener-Trump-er-moralsk-konkurs
.
Åsmund Agdestein
svarte Renberg for 1 dag siden
.
"Fryktelig godt"...
Det kan synes som om du har blitt manipulert av "APs Nasjonal Narsissisme" (søkbart) til å tro at Norge er den perfekte Nasjon.
Det var din og andres naivitet som fikk en viss Statsminister til å lure dere alle trill rundt - søk på disse ordene som ett ord for å finne min 10-punkts 9.blogg om han som nå - ifølge meg - er Vest-Europas farligste person:
jensstoltenbergskriminellecv
.
Og jeg støtter ikke FrP eller noe annet politisk parti i Norge.
- I 2005 stemte jeg AP - og jeg tåler ikke svik.
- I 2009 og 2013 bodde jeg i utlandet så jeg stemte ikke. Forøvrig "vant" AP Stortingsvalget 2009 ved hjelp av ulovlige velgermanipulasjoner.
- I 2017 stemte jeg blankt i protest mot kriminelle, umoralske eller barnslig naive Norske politikere.
- Innen 2021 har jeg forhåpentligvis emigrert...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Mette Mxxxxxx
svarte Åsmund Agdestein for 1 dag siden
.
Hvorfor er du interessant?
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Mette Mxxxxxx for 6 timer siden
.
Jeg svarte Renberg som mente at alle som støtter Trump har en politisk brist.
Grunnen til at jeg følte meg truffet av Renberg var at jeg hadde den aller første kommentaren til denne artikkelen - hvor jeg påpekte at Trump forsto at Kim Jong-un bare spiller tøff for å holde de geriatriske og hjernevaskede generalene på avstand. Og at Trump - forhåpentligvis - ønsker å hjelpe Kim Jong-un og Nord-Korea mot demokrati og en fremtidig gjenforening med Sør-Korea.
Min strategisk plasserte kommentar - med følgekommentarer - ble vekksensurert i går klokken 13:40.
.
Ved å ramse opp de siste fire Stortingsvalgene fikk jeg poengtert til Renberg at jeg ikke støtter FrP eller noe annet parti i Norge - samtidig som jeg fikk reklamert for ett av punktene i min 10-punkts oppsummerings-blogg.
Derfor ble du plaget med detaljer om meg...
.
Den eneste jeg forøvrig trenger å få til å se på meg som interessant - er en professor i Oslo - forhåpentligvis greide jeg det allerede for flere år siden. Og så får jeg håpe at hun er villig til å emigrere med meg - før neste Stortingsvalg...
.
Logg inn for å svare1 Anbefaler
.
.
Åsmund Agdestein
svarte Arne Wxxxxxx for 7 timer siden
.
Moralsk konkurs er neppe de jeg skriver om - men min 7. blogg er om to Regjeringsmedlem og tre Stortingsrepresentanter i moralløse og konsekvensløse Norge.
.
Søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforaktmetoobarn
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/sid/i/ngj5QL/Ex-On-The-Beach-Er-det-greit-at-kvinner-presser-menn-til-sex--Asmund-Stemland
.
Åsmund Agdestein
for 3 dager siden
.
- Min "navnebror" vektlegger hva voksne mennesker - som blir betalt for å skape underholdning - gjør.
- Jeg vektlegger hva voksne mannlige "topp" politikere gjør mot jentebarn i FpU, Unge Høyre og AUF. Jentebarn 4 år yngre enn artikkelforfatteren.
- I dag forsvant en av de ut av Regjeringen - mobbet ut av bl.a. meg og min 7.blogg.
.
- Søk på disse tre ordene som ett ord:
politikerforaktmetoobarn
.
- De som skaper Norges Fremtid er ikke nødvendigvis dem man skulle tro var Norges beste forsvarere...
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.
https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/A2V4bA/Regjeringer-bor-ikke-vare-familieforetak--Torstein-Ulserod
.
Åsmund Agdestein
for 6 timer siden
.
- Jeg tror neppe Statsministeren har hatt en bevisst baktanke med denne formen for "innavl"...
- Kan ikke dere i Civita heller se på Statsminister Jens Stoltenbergs Regjeringstid 2005 - 2013 da han - ifølge meg - gikk fra plagsom AP-nepotisme til en regelrett AP-okkupasjon av alt AP trenger å kontrollere for å ha den reelle makten i Norge 24/7 - enten AP er i Regjeringsbygget eller ikke. Noen i AP viderefører APs indre okkupasjon av Norge - men det er neppe Trond da hans hovedinteresse synes å være noe helt annet...
- Søk på disse ordene som ett ord for å finne min 9.blogg: jensstoltenbergskriminellecv
- Finansieringen av APs stat i Staten skjer - ifølge meg - gjennom "Den AP okkuperte korrupte og kriminelle Statsbanken DNBs Svindeltrekant DNM - OSE - NTM."
.
- Grunnen til at 2005-2013 fremdeles er interessant er fordi - ifølge meg - Jens Stoltenberg/Vladimir Putin/FSB truer sikkerheten til 1 milliard mennesker - inkludert deg og din familie.
.
Logg inn for å svareAnbefal
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar