lørdag 4. august 2018

28.) Advarsel til meg: "Vi vet hvem du er." 25. Mai 2010.

.
28.) Advarsel til meg: "Vi vet hvem du er." 25. Mai 2010.
.
APs PST/Statsminister Jens Stoltenberg har visst siden (før) 25. Mai 2010 hvem jeg er.
.
Den 25. mai 2010 kom denne teksten i (minst) tre forskjellige tråder på HegnarOnline. Tilsynelatende skrevet av en advokat.
"Spammeren i Fyllingsdalen" viser at de visste hvem jeg er uten at de da gikk inntrykk av at de visste hvor jeg var. (Jeg skrev da ifra Asia.)
.
At de ramser opp mine private arkiv som "OBJAKT, CRUNFL, NFL mfl" og at de kaller meg med mitt passordbeskyttede nick NFL 98/2 beviser at det ikke er tvil. Det var meg og kun meg de mente. Til tross for det har de aldri politianmeldt meg for "injurierende påstander"...
.
Men etterhvert ble de gode til å sabotere for meg og til slutt var bort imot alt jeg noengang hadde skrevet på HegnarOnline slettet. Nye tråder ble slettet etter noen timer eller dager og nye HegnarOnline nick ble slettet etter noen gangers bruk...
.
"Gjest (25.05.10 18:19 ), lest 12 ganger
RE^1: Ang. Tagging på forumet
.
NFL 98/2s vedvarende sjikane og spamming av forumet under tickere som OBJAKT, CRUNFL, NFL mfl strider mot grunnleggende rettigheter i samfunnet. Påstander om at navngitte eller lett gjenkjennelige personer skal ha begått grove lovbrudd uten at de dt gjelder blir konfrontert med påstandene og gis anlednign til å ta til motmæle er åpenbart i strid med punktene 4.17, 4.14 og 4.15 i Vær Varsom -plakaten:
http://presse.no/Pressens_Faglige_Utvalg_PFU/Var_Varsom-plakaten/
Det er oppsiktsvekkende at Admin/redaktørene for Hegnar Online tillater slik sjikane og spamming, særlig sett i lys av det som er sagt om redaktøransvaret i dagens DN side 56.
Videre er mangelen på kontroll med og fjerning av støtende og grovt krenkende innlegg og innlegg som klart er postet for å påvirke aksjekurser positivt eller negativt, noe som strekt vil tale mot at Hegnar Online får medhold ved et eventuelt søksmål mot spammeren i Fyllingsdalen eller den eller de som utgir seg for å være ham. En advokat ville på få minutter kunne illustrere hvor utrolig mye griseri som slipper gjennom og blir stående.
En annen sak er at ”å forberede sivilt søksmål” høres noe pretensiøst ut, det det er tale om er en forliksklage og behandling i Forliksrådet for så eventulelt å bli henvist til tingretten for ordinær domstolsbehandling.
Å kreve erstatning for økte kostnader vil bli målt opp mot besparelsen som følger av å la forumet seile sin egen sjø som en internettets dovegg. Det er vanskelig å skitne til noe mer noe som allerede er fullstendig tilgriset. Hegnar Online vil åpnebart ikke nå frem med kravet.
Spammeren kan heller ikke dømmes for å ha skrevet idiotiske og støtende ting. Heller ikke for gjentatte postinger. Hva skulle en slik dom gå ut på så lenge Hegnar Online ikke overholder sitt eget reglement?
”Følgende er ikke tillatt:
• Gjentatt innlegg med samme innhold, "spamming", eller andre forsøk på å ødelegge debattene og forumet.
• Ærekrenkelser, rasistisk innlegg, truende innlegg, pornografisk innlegg eller annet i strid med norsk lov.
• Innlegg som bevisst sprer usannheter.”
Hegnar Online oppfordres til å ta en skikkelig vårrengjøring på forumet og sørge for at det er moderatorer som kan fjerne innlegg som innbærer brudd på reglementet og norsk lov. En god begynnelse kan være å slette alt som NFL 98/2 har postet de siste to-tre årene, det er spam og sjikane alt sammen."
.
.
.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar